Верхня Вольта, або 0.666 в періоді..
Маke Верхня Вольта Great Again..

Січень 2021

Ніщо не провіща револьту,
Проваджу бесіду цікаву
Про Маркеса і Верхню Вольту..

5ff1bcef8576f.jpg

Чим живе Верхня Вольта станом на зараз? Відосіки один одному розсилають. Хіт сезону — нєкто лєпс — в синій майці і з бодуна. В Лондон жить він вже не уєдєт. З таким мордою ліца можна хіба би тілько до Сиквтиквкару.
Але то посполиті. А щоб пересічному не здавалося, що він живе в нецивілізованій державі, різноманітні маркетолухи йому ще й поетизовану рекламу підпихають. Про що вірші? Може про буркіна фасонську Лорелею? Та де нє. Про діда мороза — поки дід мороз сховався за лаштунки в космо на тебе чекають різдвяні подарунки...
Мощно — пра?
***

Хто мені зможе відповісти на одне єдине, але головне запитання — в чому причина того, що Україна за 30 років не увійшла в G7..?

Ось наприклад Німеччина. Під кінець війни її бомбили всі кому не лінь і всі, хто мав бомби. Потім з Німеччини вивозили все, що в неї після того кіпішу залишилось. Вивозили ешелонами. Що не влізло в ешелони розпихали по кишенях. І через п'ять років — а нате вам ФРН. З дойчмарками.. які потім так любили радянські комсомольці..
Ну з Німеччиною все відомо. По тій войні, до канцелярій, ще недавно тисячолітнього рейху, потягнулися влаштовуватися на роботу чиновниками перші дебілоїди. І тягнулися вони не самі, а тягли за собою на шнурку всіх своїх родичів. Німеччина мала грандіозний шанс присісти на якийсь, наприклад французький, шансон про биків трельовочних, але тут майбутнім любитєлям лєпса, по німецьки педантично сказали — майне лібен, ідіть звідси нахуй. Разом з кумами..
Не побачить Німеччина білл бордів з мандаринками. А вони були майже поруч... Піздєц всім сподіванням...
***

Поки всім держчиновникам Верхньої Вольти не скажеш по німецькому педантично куди їм йти — будеш слухати п'яного лєпса і питати чий Крим. Вже не питаєш? Ну то будеш розказувати, що воду їм таки варто дати. А хулі тобі? Ти ж лузєр в періоді — нє?)))
В ссср теж кругом були віршики якшошо — я поєл і нє забуду за собой убрать посуду, наприклад... чи — течьот вода Кубань-рєкі куда вєлят большєвікі...

Куди саме плести лапті держчиновникам? Та ж до Сиквтиквкару — то їх родіна. Розказати про інші країни Group of Seven? Можу, але приїхав друг з Курорту, то йду пити каву. В наступних постах обов'язково.

Гарних свят everybody...
Live free..

5ff1bdb2f332e.jpg

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

Різні Акції та знижки тут: