Дурна камуняка
(Make Ukraine Great Again?)

Листопад 2020

Свобода — це можливість сказати,
що два плюс два дорівнює чотири..

5fb043cd203d9.jpg

Сто п'ятдесятий пост на новому аккаунті. Символічно якщо він буде за символізм — нє?)))
Ось що таке символ України? Зі стовідсотковою гарантією — поріг Ревучий. Так той, що реве. Саме той з Шевченка..
Де зараз цей символ? Зараз він на 20 метрів покритий брудною зеленою водою. Теж символічно — чи не так?))

Чому цей символ такий страшний для кожного комуняки? За ним колись починалася територія Свободи. Запоріжжя... Там тоді починалася Україна. Тому Ревучий комуністам не можна було просто так взяти і залишити. Інтернаціоналісти будували свій брудний совок і їх страшили два символи — Холодний Яр і Дніпрові пороги. Як знищити Холодний Яр не придумали, а пороги затопили. В совку з'явився новий ставок. Разом з порогами затопили понад 50 сіл, де жили прямі нащадки козацької вольниці. Затопили і назвали це все — «озеро імєні лєніна». Що теж символічно. Брудна вода покрита гниючою зеленою пліснявою. Кажу ж — комуняка дура.

Знаєш як пояснювали? Що то буде супєр звіздєц як класно для орошєнія земель. Знаєш яке співвідношення затоплених класних чорноземів до орошаємих земель? Тих, що затоплені на половину більше. Від тих, шо орошаємі... Кажу ж — дура..

Потім ставки стали плодитися один за одним — аж до Києва. Я колись писав вже пост про Дніпро. Тепер в Києві замість річки смердючий ставок, і не менш смердючий совок в головах тих, що називають себе илітою.
Цікаво — якби тоді приїхав якийсь шмуцер на Хортицю і сказав — шановні громадяни, lock- даун — прохання всім одіти намордники... Цікаво — заглушив би регіт рев Ревучого..?
***

Кращий фільм про запорожців зняв чомусь поляк — Єжи Гофман. Він показав їх як тогочасних ворогів, але з повагою. Чому так? Бо він режисер, а не «режісьор», і навіть не заслужений артіст. Хоча двушку зєлєні — стільки зараз коштує це «почесне» звання — міг собі дозволити — нє? Просто не хотів, мабуть, чувак бути одним з тусовки позбавлених художнього смаку..

Тобі не цікаво чому 90 відсотків керівників культури в сомалі гомосексуалісти? То — ні разу не голуба мафія? Ах то — не можна так казати бо то не толерантно? Як скажеш)))) Тоді може ще якийсь поляк колись класне кіно про твою Країну зніме...
А що ті — шо про них не толерантно — самі ніяк не можуть? Ні. Нема часу — званнями торгують, своїх по сексуальному признаку до крісел присаджують, дозволами на забудову торгують... Яке кіно — на кіно нема часу. Ну і таланту панятно)))...
Ти цього не знав? Та шо ви говорітє?))))
***

А що совок? Та якраз саме зараз в Донецьку. Все як їм мріялось. Червоних прапорів до курвої мами, пенсії і з росії й з України. Савєтскі пісні — слухай не хочу... Совєтскоє кіно — дивись не хочу... Повне щастя. От тільки дивлюсь на них і згадую нєтлєнку — отчіво у чілавєка грустноє їпало..?
***

А що символ? А він під водою. І поки він під водою — про щось людське забудь.
Патамушта.

Довідка:
Ревучий — один з порогів Дніпра. Козаки називали його — Дідо.
Скелі Ревучого: Рвана, Служба, Гостренька, Одинцевська, Рогіжна, Буравлена, Булгарська, Богатирська, Довгопола, Казанцова, Мокра Кладь, Рогата.
Між скелями існувала єдина протока — названа «Козацький хід»...

PS:
Можна робити вигляд що все ок. Але вся ця комуністична будова в якийсь момент такі завалиться. Ось тоді наступить супер звіздєц для всіх країн Чорного моря. Будуть ходити в скафандрах поверх масок...)))

5fb045580f560.jpg

До чого фото? Пєдіків з мінкульту позлити і ілюстрація — поки що таке на Чорнім морі ще можливе))..

5fb04589a9eab.jpg

За традицією цитата з
M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній.. ?

Ок)):
Саливон, вже зручно, з ногами, вмостившись на лавці, дістав зі спідньої кишені кардигана пачку "Marlboro" — extra-extra-extraslim, витяг сигарету і не запропонувавши Олегові закурив.
- А що в Києві... Демократія в Києві... Дніпро спускають, на Кончі ламають паркани... Що серйозно криївку? Ти? І як вийшло? Чи як завжди – що не будуй, а вийде КПСС...
- РКПб, бля... Як Дніпро спускають? Куди???
- Ну та не Дніпро, а водосховища. Засаджуватимуть вербами як вода зійде. Будуть рекреаційні зони.
Саливон затягнувся, задивився на щось у болоті і продовжив:
- Ламають пережитки системи. Чув, що всі сквери відновлять, а те що набудували на їх місці – позносять... Ось такі справи, Олєжек.
- А паркани нашо ламають? А хто в моїй хаті живе?
- Ніхто там більше не живе. Ні в твоїй, ні в інших...