Що це було..
(Make Ukraine Great Again?)

Листопад 2020

Один и тот же сон ей повторяться стал:
Ей снится, будто он от поезда отстал...

В умственном развитии отстал..

5fa53997ae9b8.jpg

З тріумфом виграв вибори. Зараз сидів би на якомусь саміті — G7, наприклад. Мабуть пив би коньяк і хтиво посміхався пані Меланії. Але нє взошло. Тому п'є те що дали..
Спочатку Богдан, тепер ще й Разумков1.. Так дійсно дійде до того, що навіть Юзік1 скоро почне робити вигляд, що вони незнайомі...
Мабуть і хотів би посміхатися, але злякався що від коньяку може труханути і він сі завстидає..
Меланія, Іванка1... вони розтанули як мрії про Вищий Світ.. Світова Еліта ніколи не прийме ніщєброда... Якесь воно то все нікчемне — нє..?
***

Андрій Іванович Пальчевський1 та Дмитро Ілліча Гордон1 страшно посварилися. Публічно посварилися, Прям — шо два супер бізони. Андрій Іванович обізвав в телевізорі Дмитра Ілліча іспользованим. Той не забарився і відповів цитатою про відьмака на шабаші... Щожцеробицця? ойбідабідавкраїнібіда... ойбідабіда... Той каже шо той шпійон, а той каже шо нє, той каже шо той за гроші, а той каже — я сам могу заплатіть..
А так разом за Володимира Олександровича1 топили... А тепер один іншому каже: паспорт сдал — не забудь дєла в контору сдать... ойбідабіда... Чисте тобі сомалі..
***

От інтерв'ю Богдан-Гордон було прикольне. А Богдан — два притулені пацани ні разу. Що це було? Півтори години ролика чекав поки почнеться власне саме інтерв'ю — не почалося. Якісь полуфрази... полудіалогі... Це — щоби що?
То якась проблема з кадровим голодом? Просто нє получілося? Може потрібний Консультант? Чи траблшутінг який? Так то васче без проблем. Як в анекдоті про укупніка — 50 зєлєні і нєт кучерявого...
***

А депутатка від слуги в телеефірі озвучила, що на одного суддю держава витрачає в рік 21 000 000. То Петро Олексійович1 їм так зарплати підняв, Казав — то щоб не крали...
Дуже то помогло? Так помогло, що аж відмінили електронне декларування?
Ось коли тобі Микола Березень1 кожен день розказує з екрану, що чиновникам треба робити високі зарплати щоб не крали — ти продовжуєш в це вірити?
А може зарплати підняли щоб прикрити накрадене довідкою про зарплату? А потім сіли порахували — а воно не сходиться? Бо для того щоб воно було схоже на правду треба було би зарплату робити 21 мільярд. А в бюджеті не існує таких грошей?
Тоді так. Тоді тільки електронне відміняти. Бодай на тиждень поки муж Меланії голоси рахує...
***

Якийсь шмигаль натякає в телевізорі, що треба 200 років почекати... А нє, шмигаль, то той якого взяли диктором — озвучувати кількість тих, що «захворіли»... Класна робота в чувака — озвучив, і до наступної озвучки можеш йти пиво пити...
Отже якийсь шмуцер прозоро натякає в телевізорі що треба 200 років почекати. Так і каже — Штати до цього 200 років йшли...
До чого саме вони йшли? До мужа пані Меланії? Так він вроді тут і нах нікому не потрібний — нє? Чи то вони до омріяної Демократії і Юстиції так йшли? А що ще рік назад там було так як зараз тут? Чи десять років назад? Чи тридцять..?
Може той шмуцер хотів сказати — Штати до того, як вже 200 років живуть в омріяній Демократії, прикритій щитом Юстиції — добрих десять років ганяли по преріях чиновників корупціонерів...
І чому власне 200? Не знає історії бо диплом купив? Вестерн би якийсь подивився як то було.
Виходив мер, зачитував з бумажки — громадяни, жителі славного міста Бораччо, ми там зловили в прерії чиновника корупціонера на дорогій німецькій лошаді, то зараз будем тут його вішати. Он на тій сухій гіляці. Заперечення є..?...
Тобто бреше шмуцер просто в телевізор? Бреше звичайно. А потім біжить до церкви. Помолиться і назад в телевізор. Ось так і бігає туди сюди..
Чому про це згадав? Бо це зараз в шаленому тренді. Амністія накраденого чиновниками капіталу і почекати 200 років. Їм амністія — тобі почекати. Дивись не переплутай...)))
***

Колись дурнуватий мікола яновіч праїбав і видав постанову про заборону купувати дорогі авто в кабмін. Постанову видав, а тут виходить шо тре пару машин своїм пацанам придбати. Ойбідабіда... Він тоді бігом постанову відмінив, 9 машин купили, і через два дні назад постанову на місце. Дмитро Ілліч через кожний другий відосік того мудрого чоловіка згадує... От де була велич. От де була Иліта... А тут ше той шпійон бля... пірамідками притикає... агент ху їв ..
***

Ось так і живе сомалі на зламі віків..

***

1У світі, чи навіть в окремо взятому сомалі — ні разу не одна Меланія, не одна Юля Володимирівна, чи Іванка... То тим, хто не знав.. І Петро Олексійович не один і, навіть, Юрій Вітальович – ні фіга не один.. Так само як Богдан Олександрович Разумков, Андрій Іванович Пальчевський, чи навіть Дмитро Ілліч Гордон... Навіть юзіків є два чи три...То так — якшошо..))))

***

Або Законодавство — або 200 років почекати.
Або Законодавство — або сомалі.
Або — або. Патамушта.
Або Меланія, або Наташа Влаще... А нє — от вона така одна...)))))))

5fa53afed6745.jpg

Про Юзіка там майже нема, але все одно рекомендую)):

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..