FcK The SySTeam..
(Make Ukraine Great Again?)

Жовтень 2020

А над этим всем,
Ветер поднимал свой флаг..

5f92e4b1e1575.jpg

Пообіцяв цей пост в коментах до попереднього.. Що ж — Let"s go..)

YouTube. Наші дні.
Сидять собі за столом два персонажі. "Інтерв'ю" роблять.. Один дуже хоче в лєнінград, другому лєнінград просто дуже подобається. Один "девелопер", другий "журналіст". Один лисий, другий в окулярах — кажуть, що він в них спить. Спить і бачить нібаскрьоб на Хрещатику..
Обидва не змовляючись брешуть, паралельно колотячи понти. Кароч — яке їхало, таке саме їхало.. Куди їхало? Нашо здибало..?

Про що "інтерв'ю"? Про нуль-амністію... це, помежи понтами..
Навіщо вона їм? — Бо всі повивозили гроші в Швейцарію, а як тільки буде така амністія то тут же, німєдлєнно, повернуть їх в Країну.
Воно то може й дійсно так — 73 відсотки мешканців Країни повивозили гроші до швейцарських банків. А в деяких містах, таких, як наприклад, Жашків — та цифра вже зайшла під 92 відсотки. Нє — ну то вже повна motherfucker...

Потім той, що лисий, ніби непомітно натякаючи на те як було добре в ссср каже: а помнишь каштаны на Крещатике?
А той, що мріє в лєнінград відповідає: ну конечно помню — их, к сожалению, убили выхлопные газы от машин...

Насправді їх повирубували долбойоби, але то таке. В Швейцарії садять дерева і долбойобів — і чи не тому часом ті всі з Жашкова туди гроші повивозили..? Чи може тому, що в тій, холєра, Швейцарії будувати можна тільки зважаючи на комфорт населення..

Тоді той, що має багато дітей, але не може їм показати лєнінград і каже: мы ж когда строили — мы ж не знали, что столько машин от этого появится...

Бреше — їм це і тоді говорили, і сам би мав здогадатися. Позиціонує ж себе як розумного, а не як долбойоба, котрий не в змозі порахувати — як його нібаскрьоби вплинуть на автозатори..

Хочеш факнути систему? Піди в маркет, візьми пляшку горілки, підійди до каси і вимагай амністії. Навіть не так — спершу випий її, бо охорона відбере. З порожньою йди до каси і вимагай амністії.
Щось не так? Чому саме? Те що пропонують персонажі саме так і виглядає. Їм можна, а тобі ні? Це десь в Конституції записано? Може в них якісь заслуги перед Вітчизною? Крім того, що зробили твоє Місто непридатним до життя — ніяких. Можеш спокійно йти пити ту горілку.

Знаєш чому при ссср росли каштани? Тому, що комуністи знали — Швейцарії їм не бачити. Тільки Жашків. На крайняк — лєнінград. Виходячи з того — будували по генеральному плану розвитку міста. Плани ті були галімі, але каштани росли. В Швейцарії і зараз ростуть..
А потім комуністи стали "девелоперами" і появилися, сука, выхлопные газы...

Так, а навіщо справді "девелоперу" та амністія? Він же ніби то бізнесмен. У нього все ніби то хорошо. Податки заплатив і спить в окулярах..
Девелопер каже — що йому за державу дуже абідно...
Стоп. Постав під постом — "-", якщо ти в це віриш. Мені здається, що не вірить ніхто, але може я помиляюся?))))

А ще чувак, теж майже непомітно, "заспокоює" посполитих: топ чиновники на амнистию не подадутся, ибо побоятся. Их деньги и дальше останутся в матрасах...
Знову стоп. Тобто персонаж визнає цим, що топ чиновники крадуть? Це звичайно йому плюс, за те що розказав всім те, що вони і так знають. Питання — а навіщо тоді та амністія, раз гроші все рівно залишаться в матрасах? Це щоб колись потім знову сказати — ну откуда ж мы могли знать...

Як воно в реалі?
Амністія потрібна не для того щоб вернути гроші з Швейцарії. Вона потрібна — для с точностью наоборот. Щоб мати змогу вивезти в Швейцарію і все, і легально. І всі топ чиновники — аж бігом побіжуть оформляти цю амністію. Чому? Тому, що швейцарці не хочуть щоб 73 відсотки їх населення почало вивозити бабло в банки Жашкова. І для цього дотримуються законодавства. Тут або — або. Або бабло перестрашених топів далі в матрацах, або Жашків столиця банкінгу. Швейцарці так не хочуть, а тому обов'язково спитають "девелопера" — звідки бабло? І він своє надевелоперене бабло більше не побачить. А так собі думає — спитають звідки, а я їм справку про амністію...Ось тільки чи не похуй швейцарцям буде на ту справку і на той закон — це питання))))))))))

Ще персонаж згадав президенство віті бєшєно-ростовского. Як общипали його і його dreamteam в росії.
Ось саме тому він і не може з дітьми в лєнінград. Ось саме тому йому й потрібна нульова декларація.

Нє, ну то понятно, що тримати бабло в матрацах стрьомно, і що робін гудів розвелося вже неміряно, але

...слишком поздно говорить о том,
что промелькнуло-убежало
мазафака…

5f92e62701acd.jpg

Як воно в Країні з Відьмами, але без "девелоперів"?
Про це тут:

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..