Йде лісом, наприклад, зайчік.
А назустріч йому, наприклад, медвежонок.
- Привет, Зайчік — сказав медвежонок.
- Привет, Медвежонок — відповів зайчік...
Ось так, слово за слово і зайчік получив по голові..

А де тут лисёнок з аватарки? Ну ок:
Грають в карти Медвежонок, Зайчік і Лисёнок.
Медвежонок обвів усіх поглядом і каже:
- А хто буде мухлювати, той получить по хитрому рижому їпалу...

5f89e4274b1ff.jpg

Переглядаю пост якогось чмошного: А ты и не знал главного открытия человечества,его сделал советский̆ учёный̆ в 50-х годах, и за это его пытались убить...
Бреше чмошний. Не було в сссрі ніяких вчених. Від слова absolutely не було. Їх там і не могло бути бо, за розпорядженням уряду, вся «наука» повинна була доказувати правдивість радянської ідеології. А так, як ідеологія була обрізано-байстрюковою, то й всі «науковці» займалися лженаукою. Як би тебе це не плющило, якщо плющить — але це так. І фоточка з Мерилін на фоні «жигулів» — то не гумор, то тосклівая но нєсбиточная мєчта «русского міра»..
***

Але совок тіпа здих, а що зараз? Розквіт науки?
Ось наприклад відділення інституту геофізики національної академії наук. Чим займається офіційно?
Відіграє значну роль у розвитку сейсмологічних, магнітотелуричних та геомагнітних досліджень...
Справді відіграє, чи пездять? Пездять канєшна.
Чим там насправді зайняті?
Сидять в офісі, нудьгують, гріють борщ, п'ють чай і ведуть вічний діспут — чи ще спить головний бухгалтер стефанія давидівна з директором, чи вже ні.
Це все чим зайняті «науковці»? Так.

Ні, ну вони, звичайно ж, вам розкажуть, що день і ніч досліджують просторово-часову структуру геофізичних полів та їх зв'язки з глибинною будовою і сучасною геодинамікою літосфери. Особливо стефанія давидівна. А коли, на якийсь короткий час, перестає досліджувати, то одразу починає виявляти аномальні ефекти різної тривалості та походження. Стефанія давидівна — вона така. Дуже любить, наприклад, квазілінійні трендові зміни магнітного поля тектонічного походження шукати, а ще — сезонні аномалії, які пов'язані з екзогенними явищами та епізодичні зміни, викликані підготовкою місцевих землетрусів.
Знаєте скільки державних грошей виділяють на цю лабуду? На наукове обговорення квазілінійних трендових змін в ерекції директора? Не скажу — не хочу вам псувати настрій.

Але — де ви бачили «науковця», нехай навіть і обрізаного, який би не хотів 100 доларів державної стипендії, чи на крайняк який сквер забудувати?
Чим вирішило зайнятися відділення поки стефанія давидівна, як останній бобер гризе геофізику? Все вірно — будівництвом багатоквартирного житлового будинку з офісними приміщеннями і підземним паркінгом. Яке відношення має до наукової організації будівництво? Ніякого. Але це в цивілізованому світі. В не цивілізованому «науковцям» дають право на провадження господарської діяльності.
Одна небайдужа активістка обізвала в Фейсбуку «науковців» корупціонерами. Ви думаєте — вони зрозуміли, що будівництво то не зовсім наука і покинули ту справу? Нє — судяться за моральну шкоду. З якого лисого вони стали власниками скверу? А в сомалі все можливо. Ну як їм займатися наукою не маючи власного скверу? До чого тут сомалі? А ти де живеш?))))))) Чи розказати тобі за масові перестрілки по бурштинових лісах?
Ти думав тебе то все омине? Так не буває, чувак. Якщо не знищити причину — від наслідків нікуди не дінешся).
Відносно активістки... ну з якого вона вирішила сісти грати в карти зі шпілєвимі? Зі шпілєвими треба грати або в бокс, або в арагу пєгу..)))

От цікаво — а скільки дійсно держава потратила на «науку» за 30 років.. Скільки грошей може дозволити собі держава викинути Зайчіку під хвіст?
Не пора часом нагадати чиновникам, що мухлювати — то не айс?))))) Прям — починаючи від поверхні Землі і аж до її високопровідної мантії..

5f89e52fac729.jpg

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..