Вересень, 2020

Вова, — пришло время сказать тебе горькую правду.
Мы тебя завели для того, чтобы было кому мусор выносить...
Ну хорошо, не расстраивайся — ещё для того,
чтобы ты посуду мыл.

Сегодня, увы, я не буду таким, как вчера, —
К чему повторять всё то, что вчера было спето?
Я буду один, и я буду бродить до утра,
Опять провожать уходящее лето..

5f5b8e56c3e1f.jpg

Сіли собі, якось наприкінці літа, два поважних апологети зеленої демократії в Країні і ну давай між собою балакати про різні цікаві теми.
Думаєш, вони обговорювали якого кольору трусики краще виходять на фото? Білого, чи чорного? Ні, вони чотири години мусолили — який оте вова ідіото. Зрештою, це їх право — приватна бесіда, і хто про що хоче, про те й говорить.
Перший — ні разу не агент кримля, а дуже навіть шчирий послідовник свідків вознесіння православно-комуністичного ієроігумена бертольдо фокіна, нєкто Дмітрій. В червоних тапках і з сумом Iudaeus Vagans в світлих очах.
Другий — не менш шчирий друг найвпливовішого піаніста сучасності — нєкто Боґдан. Шо там було на ногах — не зрозуміло, але піджак... піджак, блін, знаменитий...))) Від Агасфера в його погляді не було нічого — звичний юрист, яких мільйони...
В компанії дуже бракувало третього, але він саме поїхав до скабеєвої в маскву... Поїхав — спробувати домовитися, щоб якось переписали прямий ефір, де він, з бодуна, щось наплів про воссоєдінєніє братніх народів. І ще — щоб зелений галстук перемалювали на рожевий, бо Оксана в Санаханті сказала йому, що в тому зеленому він схожий на одного тракториста на весілю десь в Дрогобичі...
Навіщо йому та морока замість гарних посиденьок в компанії друзів? Має дядько проблему — журналістка з ВВС його кіздуном виставила. А він дуже хоче Кличка перемогти. А як його перемагати, коли ти кіздун та ще й в зеленому галстуку?
Ну кароч — зібралися без третього. Побалакали і виставили на мережу лайки збирати.
Якби їх було троє, то лайків би було більше, але потім вони б точно не поділили де чиї. То може так і краще...
Про що балакали? Ой, а то ви не бачили...)))
.........................................

Розкажу вам краще про інше.
Я тепер маю персонального коментатора. Може то бот, може ні. Але бачу, що чекає поки я щось напишу))). Може йому графік який скласти?)))
Чому бот? Бо в профілі 8 друзів і одна картинка-аватарка. Чому ні? Бо має, свою думку і каже, що він точно не Микола Вересень. Хоча погляди на Юстицію в них абсолютно тотожні. Боґдан би сказав — конгруентні, але мало що і хто б сказав.
Ми ж зараз про того дядька.
Я, наприклад, написав щось про те, що чиновники крадуть і їм пора плести лапті. Дядько — тут, як тут:
- А весь прикол в том, уважаемый Майк, что с точки зрения закона — их «бизнес» — вполне себе законен...
І ще:
- Законы написаны под себя — это не заговор и не криминал. Это лоббизм. Принятое в цивилизованном мире явление...
Дядько мабуть таки розуміється на цивілізованому світі, бо судячи з його текстів всю Білорусь об'їздив вздовж, потім поперек, а потім ще раз повздовж... Але.
Щоб його, не хочу ображати словом маніпуляції, а то таки маніпуляції — не вводили в оману посполитих та пересічних, опишу одну схему.
Схема стара, як світ — її ще Гоголь описав. Але працює й досі.
Сидить собі таке малописьменне в райдержадміністрації і дописує мертві душі. З граматичними помилками, бо діплом купив, але то таке. Дописує до пенсіонерів, до бюджетників — де є видатки там і дописує. Як йому це вдається? А його зверху кришують. Як його зловити? Елементарно — порівняти дату фізичної смерті посполитого з датами отримання ним державних коштів. Так, як це явище масове — довго шукати не прийдеться))).
Питання до дядька — яким саме законом пролобійоване це діяння. Як по мені — то це вчинення злочину, за попередньою змовою, організованою групою осіб або злочинною організацією. Нє?
Тобто кожен з них налобіював собі на 12 з конфіскацією... І нєхай цивілізований світ падаждьот..)))
Я б розписав це більш детально, але треба залишити дядькові якусь зачіпку — може коменти тут — то його єдиний заробіток)))..
................................

Вова, я писав тоді, коли ти прозоро натякав, що ти непроти піти — навіть не думай, тебе використають. Як в анекдоті. Тебе бачили — щоб ти мусор виносив...
Ти думав, що тебе вибрали — бо ти говориш хриплим баритоном? А тепер Боґдан з Дімою тобі розказали, що тебе чекає? А що їм — можуть і розказати, з них як — со стеклянной горки...
Кинуть тебе всі. Всі, крім тата з мамою. Таке життя.
Боґдан каже, що будуть бити? Він, хоча й щиро тебе любить, але не дурний і знає що каже. Будуть. От любви до ненависти — як кажуть ваші...
Хочеш доказати їм, що ти не те, як вони тебе змальовують, а справжній лєв пустині, забіяка і супер бізон? Взагалі без проблем. Почни з будь-якої райдержадміністрації. За місяць розкрутиш учасників схеми аж до свого офісу)))... Рейтинг буде 99 і 9.
Або будуть, Вова... будуть... Таке життя..

5f5b90f39a1d7.jpg


M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..