Серпень, 2020

Шльоп-шльоп-шльоп, мои ушлёпки...


5f4e1959cb586.jpg

Припаркована біля тротуару мусорська машина. Машина російського виробництва. На задньому шклі лаконічно-беземоційний напис:

Ми працюємо,
Ти залишаєшся вдома.
Зупинимо Covid19 разом.

Ще, десь зовсім недавно, у посполитих була надія, що мусора перетворюються на поліцію. Новонабрані переводили через дорогу поодиноких бабусь і теж в це вірили...
Перекласти на людську напис на машині? Прошу дуже:

Ми виживемо,
А ти здохнеш з голоду.
Зупинимо тебе карантином.

Право на роботу влада хоче залишити тільки для своїх ушльопків. Хто ще з держслужбовців, крім мусорських, виживе — теж хоче вирішувати влада. І вона це зробить. Якщо ти їй це дозволиш.
Хто в древній Лаконії сказав — "if".. і з якого приводу знаєш?
..............................

- От уяви, а якби на моєму місці був якийсь дурачок - сказав якось найвпливовіший і.. і обмовився по Фройду..
Що, тобі знову продовжили карантин? А як ти хотів? Ти хотів, щоб його відмінили? А потім пояснювали тобі — хто і як розікрав 64 мільярди? Там хоч і дурачки на тому «своєму» місці, але дурачки жадібні і нічого повертати вони на хочуть. Назва — легенева чума — для другої хвилі вже придумана. Всі ролики вже записані. Третя хвиля буде називатися — черевний тріппер, четверта — сифіліс дванадцятиперстної кишки з апендицитом головного мозку. Вони готові тебе зупинити. І вони зупинять, якщо ти не згадаєш, хто в древній Лаконії сказав "if".. і з якого приводу..
...............................

Держчиновник східного обряду — це взагалі цікава істота. Воно розставляє пальці, говорить дєрзко, слухає шансон і навіть пробує розмовляти на фєні. Це — поки навколо спокійно. Коли розуміє, що зараз можуть почати бити в ніс, його накриває паніка. Мокрий від липкого поту, він впадає в ступор, втрачає здатність говорити словами і переходить на спілкування глухими звуками. За гроші стане раком перед шимпанзе. Иліта, кароч...

П'ю каву, лежачи в шезлонзі коло басейну. Поруч дві дівчинки. Роблячи вигляд, що залипли в телефонах, ні разу «не спеціально», демонструють мені різні красіві пози. Все банально — приємні літні дрібнички. Потім починають обговорювати бойфренда однієї з них:
- Мій Валік став такий релігійний — поки вісім раз не прокаже Богородице діво, спати не ляже...
- Що, реально?
- Так. До церкви ходить. Навіть чотки собі купив. Я йому кажу — і що взятки брати перестанеш..?
- (Зі сміхом) - А він шо ?
- Каже, що взятки то не гріх, бо то заробіток...
..................................

Унія європейська, вирішуючи свої поточні проблеми, паралельно вирішила підкинути илітним чиновникам східного обряду смішний, як для неї, ярд — на розкрадання.
Розікрасти мільярд, то добрий заробіток — вирішили чиновники і швиденько прийняли закон «Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння з ЄС».
Унія, роблячи вигляд, що вірить, нібито в Країні приймають закони для того, щоб їх виконувати — за ярд вимагає ще законів. Чиновники закони приймають, але паралельно лякають пересічних залежністю від США...

Написав в минулому постіпересічний, бути залежним від США — це круто, але не з твоїм єврейським щастям..
Якийсь — чи то дядько, чи то бот східного обряду, чи то дріто, чи то маргаріто — написав мені, що треба бути незалежним патріотом. А всі, хто не такі — йому до лампочки. Прям — OpinionLeader)))... Він пише не розуміючи, що в країні, де відсутні діючі закони, він сам всім до лампочки.

А ще коментатори від иліти часто пишуть — у нас шо в країні своїх розумних нема..? Що треба іноземців..?
Льокальні чиновнички, для наглядності, навіть якогось вшивого поляка за гроші привозили — щоб показати, що ті іноземці — то всьо бздури. Той поляк гроші взяв, а тепер має в Польщі проблеми з правоохоронними органами. Чому? Бо Польща залежна від США. Скоро в своїй залежності — німців обжене..
Розділити вигоду населення і вигоду чиновників той дядько (той, що Opinion Leader) або не вміє, або тупо ісполняєт)) — а може й спати не ляже, поки 8 разів не прокаже отче наш, вєлікій лєнін...
Залежність від США — це впроваджене законодавство. При цьому всі чиновники миттєво стають на лижі в бік північного сходу. З прицілом на пошук яких шимпанзе.
Залежність від росії, яку вони так старанно камуфлюють — це те, що є зараз. Для чиновників залежність від росії — це єдине (на їхню думку), що може врятувати ними вкрадене. Це як вода з каналізації — для людини вона не є добре, а для синіх водоростей на Дніпрі — вселенське щастя.

Незалежність і від США і від росії можлива. Але тоді треба починати бити чиновника в ніс, щоб перестав красти. А наші диванні експерти просять жінку включити світло, якщо вночі треба пройти до туалету темним коридором..

А якщо взагалі, то тема ще цікавіша. Комуністи в ссср бакланили Захід з шостої ранку, до 12 вечора. Потім два рази грали гімн, а вночі друкували газети, в яких знову бакланили західний спосіб життя. За що бакланили? За те, що західна влада знущається над своїми народами. Сама з жиру біситься, а більшість населення — безробітні ніщєброди. Кордони були закриті, ніхто того не бачив і більшість посполитих вірила комуністам на слово.
Потім кордони відкрилися і.. і комуністи миттєво перестали називати себе комуністами.
Стали розставляти пальці, говорить дєрзко, слухати шансон і хвалити західну цивілізацію. Тепер знову починають тихенько бакланити. Чому знову бакланять? Бо там не збираються вважати їх аристократами. Чому тихенько? Бояться, що закриють дорогу до ніштяків цивілізації.
Дядьку (той, що Opinion), ви хочете незалежності від США, і агітуєте за залежність від цих? А ви цим не до лампочки часом?))))))) Ви свято в цьому переконані?

Ситуація патова і її розрулить або бунт, або діюче законодавство. Тобто зовнішнє втручання цивілізованого світу. Бунт — це море крові. І все спочатку.. Захід — це діюче законодавство і рівні можливості. Ось такий простий у тебе вибір партнерів по незалежності...
Поки ти не зрозумієш, що організована група громадян тупо краде, паралельно пробуючи прикрити це церквою з чотками, і законами, які тільки для цього й пише — буде все гірше і гірше. І тобі і, що смішно — їм.
***

Про Лаконію..
Вороги написали лаконійцям — краще здавайтеся, бо якщо ми увірвемось в ваше місто, то знищимо всіх. Якщо — відповіли їм лаконійці..

5f4e1b8cc03b2.jpg

Написав про це все книгу. Якщо цікаво — про неї тут:
M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..