Липень 2020

- Мамо, блять — кінчайте торгувати...
- А шо...?
- Кажу ж вам — нема вже чим здачі давати..

5f14b7cdd1dc4.jpg

Переглядаю Фейсбук..
Читаю — в Польщі вибори президента. Кого б не вибрали, у будь-якому випадку - це буде Президент..
Та шо ви кажете? Хто б міг подумати..
А що в Країні? В Країні обговорюють кандидатів на мера столиці. Які пропозиції? Як в анекдоті про радянських гінекологів — всі до сраки і лише одна баба до п...ди..
Чому так?
Там сформовані правила гри, а тут сформована калічна група комсомольців казнокрадів.
Чому так?
Там провели люстрацію комуністів, а тут — або проведуть нарешті люстрацію всіх держчиновників, або та калічна банда знищить себе, населення, і ще пів планети забруднить відходами своєї діяльності..

***

5f14b821085c8.jpg

Дивлюсь інтерв'ю з гончаруком. Це такий — яскраво виражений мбейщик. Це з тих, що вище середнього менеджменту просувати не можна навіть в малому бізнесі. Чому так? Тому, що ця освіта дає всього дві речі — притуплює в нуль стратегічне мислення, і вчить, як за допомогою різних, не обов'язково логічно зв'язаних між собою слів, пояснювати чому знову немає результату..
І що чувак? Розказує про необхідність демонстратівного наказанія... і про кадровий голод. Тобто людей багато, але всі вєрняково будуть красти..
Питання до чувака — а навіщо вам ті, що не крадуть, в уряді, де всі крадуть? Що воно бідне, некрадуче, буде робити в системі-яка, крім як красти, ні на що більше не спроможна.?

Останній «геніальний» план цієї системи — карантин. Дурнуваті собі прикинули, що в населення 12 000 000 000 доларів закумулювалося кешем. Це дуже дратує націю банкірів. А так — хочеш / не хочеш, а гроші прийдеться вийняти... Але думка про те, що 11 000 500 000 доларів з цієї суми, закешовано саме держслужбовцями і, власне, банкірами — в голову чомусь ніяк не заходить. А думка про те, що люстрація іноді буває ліхтарева — то навіть на периферії думалки не з'являється..

***

5f14b88440537.jpg

Ще одне інтерв'ю і ще один мбейщик, і ще один «державний діяч»..
Ведучий:
- Ось ви сказали, що ви дебіл...
Чорт зривається з місця, і як інфантильний хлопчик-істеричка кудись біжить.. Куди? Не знаю — мабуть до сраки.. маю таку надію принаймні..
А понтів було на весь Трускавець.. Чого добився на посаді? Нічого. Скільки потратили на нього державних грошей? Дахуя.
На вітер..? Саме так..

***

5f14b8b816a5d.jpg

Знову Фейсбук. Знайомий лікар пише.. Ну, як знайомий — колись випрошував у моїх медрепрезентерів халявний L-карнітин.. Ну, як лікар.. — такий собі.. до сраки...
Але написав цілий пост — певне всю ніч не спав. Що пише? Хуйню всяку. Спочатку — ...разговаривая на мове — ты как бы прямо и вербально утверждаешь — я рагуль, туповатый и совсем не лингвист. Русский, как бы Некст левел. Не для всех...
Потім — ...украинский требует постоянного чтения книг, а их никто не читает. Почему? На нем уже никто не говорит...
Далі звичайно про свою значущість в цьому світі — ...Грин кард — я от неё отказался дважды уже...
Ну і накінець вирішив всіх перелякати — ...я на выборах буду топить за Шария, и не потому, что полностью разделяю его мнение...
Цікаво — як багато народу страшенно налякається? Від того, що він не повністю розділяє..
Нашо воно то пише? Бо воно — тупий рагуль..
У його випадку, мабуть краще, ніж за щось там топити — піти відразу самому втопитися. Профіт на ліцо — можна взагалі не розмовляти і L-карнітину не треба буде. Тим більше, якщо вибрати ще й цих — то взагалі нічого не буде))). Космос він безкінечний тільки по відношенню до себе, а до дурних рагулів з совєтскогоміра — то аж ні разу..

***

5f14b924b0a2f.jpg

Про Green card..
Спочатку вони, на співбесідах в посольстві, поносили совок всіма словами.. Всіма, які знали. Які не знали, цілу ніч перед співбесідою зубрили.
Потім переїхали і побачили, що тут звичайно добре, але якщо ти тупий долбойоб з купленим дипломом, то про значущість своєї особи можеш відразу забути. Нє — прожитковий мінімум виплачують — і вчасно, і навіть ні за що.. Але лікарем не станеш навіть в чорному кварталі. А як же самоствердження.. — визнання власної цінності таки ж хочеться.. А тому дуже хочеться припхати, тим, що не виїхали якусь хуйню.. Призедента якого, чи шарія.. Чим гірше там в постссср, тим ніби вони вище тут..
Тобто добилися чогось через green card одиниці, а решта сидять в мережах сутками — за совком плачуть, за шарія топлять..
Чекаю, коли їх почнуть назад відправляти..)))
Попутного вітру — Welcome ту ссср..

***

5f14b98e481d7.jpg

Фейсбук-спільнота реве та стогне — спільнота хоче на морько.. А тут, бля, кордони закрили. Ніби-то через вірус. І всі такі — підбадьорюють одне одного — скоро все відкриють і все буде, як було... Не відкриють. Маску на голову і в Кирилівку.
Всередині Європи всі їздять — хто куди хоче.. Але ви там, зі своїми вкраденими грошима і урядом ідіотів — нікому нахуй не потрібні.. шарій — вершина ваших мажень..)))
До речі — може хтось покаже мені, в кінці кінців, хоч одного хворого. Жінка призедента і всі чиновники не рахуються.. ...мені знайомий лікар говорив... - також не канає. Прізвище пліз, підтверджений діагноз і фото могили. Перш, ніж писати, що їх спалюють — в гугл і перевірити спалювальну спроможність існуючих крематоріїв..
Стільки пройобаних грошей — не витримає ні один вітер..

***

5f14b9d58a62e.jpg

Закон про мову.. Перш ніж приймати будь-який закон, логічно було б добитися, щоб хоч якийсь закон виконувався. Понту приймати закон в країні, де на законодавство забили всі — від бомжа до призедента..
Тому, це теж — просто гроші на вітер..

Чому в Польщі обирали Президента? Там закони працюють. Чому в Польщі не тягнуть під кожні вибори закон про мову — там, що немає долбойобів? Є — і не менше ніж тут. Може там немає нац. меншин? Ні — їх там стільки ж, скільки і всюди. Там просто зробили люстрацію для комуністів. Цього достатньо. Чому достатньо? Бо комуніст і долбойоб — це слова синоніми.

Рівно до того часу, поки не буде проведена повна люстрація всіх держслужбовців, не буде нічого. Це — як з поліцією. Скільки не розводь дьоготь медом...
Якщо не буде люстрації законної — рано чи пізно прийде інша.. І законна — це останній шанс. Далі — ідеальний шторм..

***

А що їм всім робити? Як що — розвиватись в середньому та малому бізнесі. В тому, який вони тупим карантином знищили. Кафе які нехай відкривають..)))

5f14ba24c12bb.jpg


Тре садити і всьо..