Червень 2020

Он писал ей стихи на снегу,
К сожалению, тают снега..

5ef9748833aa5.jpg

Вову штирило і плющило. Вові було зле..
Слуги крали гроші. Крали вже не поквартально, а погодинно. Крали так, ніби завтра Великдень..
Ерзац-прем'єр сидів і метикував — як би то так запропонувати начальству ідею введення карантину раз і аж до кінця каденції призедента....
Я дивився прикольне кіно..
Яке кіно? Про музей в Кропивницькій області? Що в тому музеї прикольного? Екскурсовод..

Тобто — це музей при шахті балістичної ракети (лінк, кому цікаво, кину внизу). А екскурсовод колись обслуговував ту саму псевдочервону кнопку.. Каже, що перепрограмувати управління нею з московського чемоданчика на київський міг би навіть він. І ракети там були свіженькі, і обслуговувати їх вміли краще ніж в росії. Тобто виходить, що брешуть посполитим обидва лєонідамакаровіча про неможливість обслуговування. Я розумію, що тут зараз з'являться експерди, щоб заперечити слова екскурсовода, тому просто йду далі. Чувак розповідає, як бігали за ним американці. Каже — вони готові були будувати і дороги і міста. Все що завгодно. Але — поки не вивезли ракети.. Коли вивезли, то вже того пієтету до екскурсовода більше не було..

Чому не збудували? А ось це і є саме цікаве. Щось так видається, що платою були закриті очі на велику приватизацію країни..
Це логічно — навіщо американцям було тратити гроші, коли з'явилася можливість отримати все на халяву. А коли від лохів вже більше нічого не залежить, то й пішли вони..
Тобто Країна могла б сьогодні бути така, як Швейцарія. Я зараз лише про зовнішній вигляд..
Ось вам і роль особистості в Історії.
***

А що з того боку фронту..? А там вову плющить та штирить. Зле йому.. Чувак мріє про помсту. Він говорив, а хахли його не почули. Його славні вітязі на дамбасі вчисту програли.. Як пережити такий позор..?
Тепер — втопити всіх в крові. Нехай здихають всі до єдиного. І ті, що проти нього, і ті, що за...

Посполитий сидить собі і його й не плющить навіть. Воно собі думає — ну и пусть... ну и пойдём назад в империю... мне то какая разница...
Проблема в тім, що такий розклад не підходить власне вові. Йому не треба їх назад в імперію — він розуміє, що до цього часу не доживе. Йому треба, вже зараз, щоб ті, що за нього — виривали на вулиці сумки з продуктами в тих, що проти... а ті, що проти, гризли зубами горло тим, що за... Щоб все горіло, а вони всі здихали в конвульсіях. І над тим всім зверху вова з демонічною посмішкою — ну шо вы теперь всё поняли, суки..? Бу-га-га-га...
***

Як Країна виглядає зараз? Вся засипана сміттям і затопило. Чому затопило? Бо вирубали ліси, деревину продали, а гроші вкрали. Чому продали? Бо фантастичні долбойоби. Ну і за звичкою — бо хто спробував, той не красти вже не може. Скільки вкрали? А рівно стільки, скільки всі уряди в МВФ позичили. І це ще не все. Куди поділи? А ось тут фантастика й починається..
У чиновника, а всі вони біологічні нащадки кпсс, є єдина ціль — виїхати в країну де є працююче законодавство. Чому так? Бо в країні, де такого немає, гроші не збережеш.
Чому не впровадять законодавство в своїй країні? Бо так прийдеться вийти на самого себе. І що тоді — все, що вкрав віддати?
Всі ці слуги, сосни, велюри, сівохі, рабочі баби і їх сьостри — вони добре розуміють, що малий довго не втримається. І, що зараз — це їх єдиний шанс вкрасти більш-менш достатньо, і, що — це триватиме не довго. Тобто цілі всього дві — вкрасти і отримати паспорт країни де є законодавство. Ось так все примітивно просто. Просто наклади цей нехитрий трафарет на все, що навколо відбувається і всі пазли зійдуться тобі, як кулі з Глока — всі в десятку. Чим більший потоп і бардак, тим менше ти звертатимеш увагу на їхню основну діяльність. Ти їм про зрубані дерева, а їм похуй твої потопи, вони тобі тисячами ботів — ну прі чьом здесь вовавирубані дерева???!!!

Хочеш заперечити? Почни з аргументів, чому країна вже 30 років тупо в сраці.
***

А у вови є мрія. Вова мріє, ти не повіриш — про Майдан. Якщо б його зараз скинули, то можливо вдалося б ще якось пропетляти. Принаймні йому б вже не дзвонили з того боку і не наказували, яку ще хєрню спороти. А головне не розповідали б так яскраво, що з ним буде, якщо не послухається..
Або — щоб, на крайняк, дочасні вибори і вибрали толіка петушарія. При такому розкладі про
вову забули б вже через місяць. Можна потім, десь через рік, навіть спробувати повчати дурних посполитих. Але десь з-за кордону звичайно.
Але поки що — вову плющить і штирить, йому зле...
***

А вова з того боку вкладає бабло в розкрутку толіка. Вова хоче помсти. Вова каже друзям — прикинь какие сказочные долбойобы, им даже в голову не заходит простая мысль — а как он может что-то сделать? За счёт чего??? У него что волшебная палочка...? И всё равно ведутся... Увеличьте количество рекламы — пусть сука сгрызут друг друга... я хочу это видеть.. Будет им голодомор всем без разбору на этот раз...
А толік розуміє, що на нього чекає і також мріє. Мріє, щоб його не вибрали. Тоді можливо ще вдасться якось пропетляти...
***

Чому це все хуйня? Тому, що це все вже було. Вкрадені тодішніми держслужбовцями гроші залишалися в Румунії, Польщі, менше у Франції. А ті, що їх тоді вкрали — голодували в тій самій Франції. Махно до Румунії їхав з обозом і напевно не пустий правда? А вже після Румунії не мав грошей щоб знімати квартиру, каву пив інколи, а його жінка працювала в пральні..
А такий собі омелян волох, вкрав касу Петлюри і перейшов на той бік. Видно хотів стати комуністом. Він не голодував — його просто розстріляли, як став непотрібний..
Історію варто вчити. Вона вчить думати, що перш ніж вірити обіцянкам, треба спитати — а яким чином ти збираєшся свої обіцянки виконувати?

Де вихід? Там де вхід — у діючому законодавстві. Не більше — не менше..
Просто наклади цей нехитрий трафарет на все, що навколо відбувається і ти зрозумієш як швидко все зміниться в сторону Швейцарії при діючому законодавстві..
Така хуйня, посполиті..)))

Но тогда еще был снегопад
И свобода писать на снегу..

5ef977598e5c7.jpg

Як брехня селом..

Про музей ТУТ: