Травень, 2020

Чорна хмара впала в очі,
Асфальт піднявся і
вдарив в голову..

5ec96cfc67507.jpg

Як казав, найкращий друг Дмитра Ґандона, Віктор Степанович Черномордін, своєму єдино-найкращому другу Дмитру Ґандону — треба вводити кріпосне право, бо то буде якась чорна лажа...

От все нормально в пацанів, є всі атрибути заможного життя — геморой, гроші заскирдовані, машинка, хатинка, але ж курва корупція спокою не дає.
Тільки під'їдеш під кабак, як вже до тебе корупція біжить — доброго дня, радіо Свобода..
А інколи навіть ще під домом чекають.

І всі від тебе відповідальності хочуть. Кажеш їм — мене запросили я прийшов так дійсно я прийшов тому що я хочу бути запрошеним на всі гучні справи щоб мене запрошували - а вони не розуміють тонкого нутра естета — доброго дня, а можна в вас запитати про відповідальність..
Яка нахрін відповідальність? Пацан що — за відповідальністю сюди йшов? Заснути не міг — відповідальності хотів? Ну шо за народ..?

Так і дивляться як гроші відібрати. Вже і про більшовицькі методи їм приплели не раз, і журналісти їм кажуть з телевізора по три рази на годину, шо по закону все чисто було. Заспокійтеся вже. А нє — ходять навколо машини з камерами. Дронами над хатою літають.

Ну ладно, закони понятно шо нарушили, але не так всьо то просто. А кожному московському імунітєт зроби, бо воно, курва, альфасамєц, а підписів своїх настав де можна й де не треба. А буржуї на тебе ніс морщать. Вже відрами ті духи на себе лиєш, манікюр через день робиш, а воно, морда западенська, все одно на тебе криво дивиться. Так шо не така то вже й легка доля пострадянського чиновника.
Нє — то тілько кріпосне право. І в конституцію записати. Кріпосне право і всьо. Правильно казав Черномордін Віктор Степанович.
А Черномордін Віктор Степанович, пацан був недурний...

5ec96d8c15801.jpg

Програма Президента України.