Травень, 2020

Why do we want what we can"t have?
Why do we need what isn"t ours..?
Мундир английский,
Погон французский,
Ах шарабан мой, шарабан...

5ebc255e0bc96.jpg

Чому все так неоднозначно? Написав неоднозначно, щоб не писати хріново. Чому так все хріново? Бо ти живеш в радянському союзі. Хочеш написати, що його нема з 1991го року?
Спробуй, але потім, — там внизу..

Ти був переконаний, що патріоти-націоналісти будували демократичну країну, а їм не дає цього зробити жопоблок? Розчарую — "патріоти-націоналісти" будували радянський союз в Україні. Жопоблок також хоче радянський союз в Україні, але на російській мові. Ось і вся різниця.
Чи є в Країні патріоти? Так. Серед російськомовних їх не менше. Вони вже, до речі, почали вивчати українську, але потім ти вибрав собі зе. Після такого — вони задумались..
Чи є в Країні націоналісти? Майже немає. Більшість "націоналістів" на содєржанії кримля.
Чи є в Країні проросійські шовіністи? Фізично активних мало. Вони теж на содєржанії кримля. Більше в соц. мережах, але що на них звертати увагу? Пох на них.
Є ще зовсім незначна частина, вже зовсім дрімучих, які хочуть новоросію в росії — але і на них пох. Їхня активність закінчується коментарями з помилками.

5ebc25b6a5a9a.jpg

Голі слова? Без доказів?
Озирнись — всі ті самі люди, на тих самих посадах. Назви змінено, а функціонал той самий.
Тобто, ти живеш в урср, якій МВФ, час від часу бабла підкидає. Це і вся різниця. Що хотіли і будували "патріоти"-політв'язні? Український радянський союз, де б вони були верховною владою. Структура ж влади мала бути та сама. З показухою для умовного МВФ — у нас парламент, у нас закони, у нас парламентсько-президентська...
Що хотіли російськомовні "патріоти"? Та цього ж самого. Що вийшло? Симбіоз одних з другими. Вийшло те, що ти навколо бачиш.
Чи були справжні? Одного знаю — Левко Лук'яненко. Серед політиків більше не пригадаю.

Ти не розумієш де різниця між пєтєю і вовою? Величезна різниця в знаннях. Один, однозначно економіст, дипломат і навіть юрист — хоча я не розумію, навіщо юристи в країні, де немає закону. Другий наполегливо — с упоением — копає собі яму. Тобто — вже викопав, але старанно продовжує удосконалювати. Щодня — то шматок заіржавілого колючого дроту на дно кине, то товченого стекла..
Чому за нього проголосували україномовні я ще можу зрозуміти — порох зрадив Майдан. На зло, тобто. А ось чого чекали російськомовні? Реально ж було видно, що нічого він для них не зробить. Не зробить — бо не може. Недееспособный.
І, як не крути — і ті, і ті, за великим рахунком, чекали одного — Справедливості. Тобто — Юстиції. Тобто — діючих законів. (Ось так легко примирити (зшити) різномовних. )
Після розенблата, Петя вже не міг нічого виграти, хоч би навіть набив собі на лобі тату з тризубом.
Вові, пох на все. Вова копає собі яму..)))

Якщо цікаво — я голосував за пороха. Чому так? Бо — офіційно курс був на демократію. Нікуди б він не дівся. Життя б заставило його, заставити держслужбовців жити по закону. Ти хотів швидше? Для цього була вулиця. Захотів Макрон пропхати хитровитраханий закон про зменшення мінімалки і тут же отримав вулицю. Як результат — підняв мінімалку. Тобто — нічого нового. Велосипед вже давно придумали, і не в китаї — як би це тебе не засмучувало)))
Тепер маєш шоу — можеш навіть аплодувати..

А коли тобі розказують про класний радянський союз, або, коли ти розпихаєш "прикольні відосіки" з ru після крапки... — треба просто зробити порожніми прилавки магазинів і.. і решта без змін.. — все ти вже в омріяному совку..)))
***

...В Украине 5288 судей, на их содержание выделено 19 000 000 000 грн...
Ти чув хоча б про одного, який не бере? Ти бачив суддю, що живе в квартирі, котру можна купити за суддівську зарплату? Навіщо тоді їм тепер так багато платять? Може, щоб перестали брати? Ні, чувак — це на всякий випадок. А то вдруг прийдеться серйозно розказувати звідки маєтки. Можна буде сказати — не брав, все купив на свою високу зарплату.
Не більше і не менше..

В Країні немає економіки? А знаєш скільки народу працює тільки в міністерстві економіки? А знаєш які там "спеціалісти"? З кожним роком кількість "спеціалістів" збільшується. Не знаєш чому? Тому, що прорадянська влада, з самого початку, поділила населення на "еліту" і "ніщєбродів". В еліти підросли діти, потім внуки — їх треба десь працевлаштовувати. Тобто пристроїти до бізнесу. Тобто в міністерства. До бюджету одним словом.
Навіщо їм ніщєброди? Під них МВФ грошей підкине в бюджет. Міністерства треба за щось "годувати". Ти ж чув, що сказав про бомжів столичний чиновник? Він вже настільки звикся з тим, що він "еліта", що почав називати речі своїми іменами — бомжі повинні відчувати нужду і не звикати до комфорту. Нема чого їх загодовувати і розбещувати...Чому він так сказав? Бо дурний. Він і не підозрює, що як станеться вибух, то він не втече? Чому не втече? Тому, що не зможе. Чому не зможе? Кажу ж, що дурний.. Думаю, що старші товариші вже поставили його раком, щоб методом фізичного впливу пояснити, що йому краще жувати, ніж говорити. А може вже й вони звиклися..
В Країні немає юстиції? А знаєш скільки народу працює тільки в міністерстві юстиції? А знаєш які там "спеціалісти"? А скільки в міністерстві культури..?
Що вони там роблять? Для тебе нічого. Їм пох на тебе. Вони звиклися з тим, що вони народжені щоб пиздити з бюджету. Ти подумав, що наївний я — проти того, щоб пиздили з бюджету? В принципі проти, хоча розумію, що це нереально. Але я категорично проти безнаказаного пиздження з бюджету. Бо це призводить до деградації — як тих хто пиздить, так і тих в кого пиздять. Сміття, котрим завалена твоя країна — це не результат ментальної відмінністі посполитих. Це банальний бунт ніщєбродів. Бунт на відсутність Справедливості. Тобто Юстиції. Тобто діючих законів. Вони ж беруть приклад з "еліти". "Еліта" не звертає уваги на правила (закони) на своєму рівні, бомжі не звертають на своєму. Про це сказано вже тисячі разів. В інших формах — але тисячі.
До чого призведе? Також не таємниця: сміття — бруд — епідемії — розчарування — кінець. Ось настільки все просто. Закони можуть бути будь-які, але якщо хоч один член суспільства має право їх не дотримуватися — піздєц суспільству...)))

Спікер парламенту каже: Мои дети будут жить в этой стране, поэтому я должен...Або бреше і його діти йому пох, або дурний і не розуміє, що майбутнє для них він знищує. Їхнє майбутнє, в кращому випадку, жити на розкраденому і готовому до підпалу складі...
Цікаво.. а діти "журналіста" змінять прізвище? Чи будуть жити з тим, що їх тато був дмитро гандон..?
***

Але шоу ъбаньків триває..
Карантин, це коли ізолюють хворих. Ізолювали тебе здорового..? Чому так? Вгадай з першого разу..)))
Рукавиці допомагають при кишкових інфекціях. Тобі розказали, що це легеневий вірус, але карантин пристроїли — як при радіоактивному зараженні. Якщо вірити владі, то треба було б жити за закритими вікнами, а виходити з дому не в марлевій масці, а тільки в костюмі хімзахисту. Тобто — брешуть?
Тобі розказали, що через 130 тисяч любителів Великодніх свят, через два тижні буде спалах пандемії. Пройшло три тижні і що? Захворіла вся лавра, і що? Всі виздоровіли за три дні? Тобто так все просто?
Вся Іспанія на грані вимирання? Отримали бабло від МВФ і на другий день відмінили вимирання?
Ти "науковець" з Вінниці і хочеш мені заперечити? Давай. Почни з фотографій масових захоронень, померлих від "пандемії". Чи їх всіх в кислоті розчинили..?

Маєш калькулятор? Помнож кількість придбаних в китаю термометрів на ціну. Хороший бізнес? Береш і продаєш те, що заставлять купити всі магазини кафе і тд. Класно — нє? Хуйовий насправді. Чому? Вгадай з першого разу..)))

Шоу триває. Ъбаньки роблять вигляд, що розуміють, що вони роблять..
А тобі втрачені гроші часом ніхто не хоче компенсувати? Що дійсно ні? Хто б міг подумати..

Ось таке воно життя в суспільстві без діючого законодавства..

5ebc27a949bbf.jpg

Як брехня селом..