Квітень, 2020

Небоскребы, небоскребы,
а я маленький такой...

5ea4637de8c18.jpg


Маленький заховався, сопить собі тихесенько і старається не відсвічувати.
Маленький мріє, коли вже нарешті можна буде в Албанію. Спочатку пересидіти в бункері, а потім створити студію «енвер ходжа 95», яка буде знімати відосіки... А там далі видно буде...

Цікава країна Албанія. Допустили до влади проросійського комуніста енвера ходжу. Той, в приступі параної, заставив кожного мешканця збудувати бункер. Забудували ними всю Албанію — 700 тисяч штук... по одному на чотирьох жителів країни... Навіщо? — бо ті, хтось там, нападуть, а ми как раз в домікє. Потім на Албанію ніхто не напав. Потім ходжа здих. Тепер перед албанцями нове завдання — демонтувати, за свій рахунок, нах нікому не потрібні бункери, збудовані за свій рахунок. Дійсно тільки студії з відосіками і бракує для повного щастя..

Влада засіла в окопи і бліндажі і мовчить собі тихесенько. Раз на пару днів покажеться — скаже грізно — а ну сидіть всі по хатах!!! - і назад в бліндаж. Чого чекає? На що сподівається?

От реально цікаво:
Влада не хоче виступити з заявою, наприклад — звідки взявся короно вірус? Нє? А всі цивілізовані країни вже натякнули маодзедунам, що прийдеться за все заплатити. А наші — вони не хочуть «бізнес»-зв'язки втратити, чи просто сцикотно? Хоча звісно — такий «бізнес» губити жаба давить. Питаєш в маодзедуна — скільки? Він каже — сто і з них десять тобі назад. А ти йому — а давай я переведу триста, а ти мені 210 назад... Ну хто ще, крім маодзедуна, на таке не скаже — пашол нах?)))

«Журналіст», той, котрий — я очєнь сільно дружу с... (со всеми знаковыми людьми планеты) — розказує «свою» «нову» версію. Як він, в черговий раз точно, знає що є домовленість — ми їм Крим, а вони нам Дамбас. Ну і ми не вступаєм в НАТО, панятно...
А з якого, собственно, хрена? В країні забили на своє законодавство, то давайте ще на міжнародне заб'єм? А мені видається, що не Крим тре міняти на Дамбас, а запросити сюди базу НАТО. Поляки запросили — мають чистий спокій.. Северный сосед? А на нього ще хтось в світі звертає увагу?))))))))

Всі пишуть про гум конвой для комуністичних попів. Навіщо стільки мороки? Не простіше їх відправити на історічєскую родіну? Разом з тим, хто їх в лавру привів? Ти думав — вони там були завжди? Та нє)) — там взагалі-то було «музейне містечко антирелігійної пропаганди». А червону церкву туди, під прикриттям отряду міліції особого назначенія, завів наш сивочолий патріарх... Той що тепер вчить всіх бути патріотами. Той, що маодзедунам флот продав. Поцікався — гугла все знає)))

Звільнили бородатого — то лі митника, то лі не митника? Ой бідабіда. Що навіть піар зі стриптизерками не допоміг втриматися? А той, котрий аналу потребує — він все ще депутат?
Ок — а хто поверне гроші, котрі були потрачені на «митника»? Включно з преміями... А хто поверне — не отриманий, з його вини, прибуток? А хто поверне гроші, витрачені за цілий рік на державних чиновників? На їх утримання, зарплати і премії? А хто поверне — не отриманий, з їх вини, прибуток?
Парламент прийняв 180 законів? А який з них пригодився країні? Тобто — парламент весь цей час гнал порожняк? А повернути в казну гроші, потрачені на цей порожняк — що ніхто не хоче? Ніхто-ніхто??)))

Пишуть — он хотел как лучше, он хотел сшить многонациональную страну... Ну тут взагалі нічого видумувати не треба було. Багатонаціональні країни (США, Канада, Швейцарія) зшиваються миттєво діючим законодавством. Як тільки в країні діють закони — націям миттєво по цимбалах хто якої нації. Але він хотів сшить нєгра з мотоциклом. Щоб — і сшіть, і під токсичну для світу рашку лягти, і щоб все було як до цього...
Два плюс два — завжди чотири. Що б не говорили бородаті мбейщики від митниці, чи «депутати», що мають право на анал...
Тут або / або. Або діюче законодавство, або право на анал. Можливо в Албанії... якщо пустять)))

Все буде Україна. Але після того, як буде — закон один для всіх.. і не раніше, ніж «бізнесмени» повернуть в казну вкрадені там, за весь час, гроші..
Чому без цього ніяк? Тому, що без цього, кожна наступна «влада», буде розглядати, власне, владу — як інструмент: скомуніздіть троха дєніх - не інакше..)))

5ea465876cacb.jpg