Квітень, 2020

- Нам велікій лєнін глаза открыл - у стані позитивно забарвленого афекту верещали з трибуни радянські комуністи.

- І нам цуть-цуть - менш впевнено, але повторювали за ними комуністи китайські.

5e934625ca37c.jpg

Свого часу, дурні комуністи (а не дурного комуніста не буває від слова потомучто) вирішили розвивати освіту. Комуністам потрібні були кадри. Комуністи хотіли правіть міром.
Але — коли людина здобуває освіту, їй дійсно відкриваються очі і вона починає думати — а якого мною керують яскраво виражені долбойоби? Навіть коли вони у стані позитивно забарвленого афекту...
Освіта радянську імперію й завалила. А от китайську ні. Китайці пішли шляхом хунвейбінізму.

- Не можем технологіями, завоюєм світ кількістю - придумали «хитрий китайський план» китайські комуністи і включилися в глобальні змагання з сичуаньськими кроликами — хто швидше і масовіше розплодиться.
Ідея — так собі і це, ціною шнурка на власній шиї, доказав хусейн. Його елітні, на радянських верблюдах, війська розігнав один реактивний винищувач, що пролетів над елітними окопами на малій висоті. Тобто китайська імперія, хоч і пережила радянську на один рік, підійшла до свого логічного завершення.
Я знаю, як тобі хочеться зараз заперечити, але нагадаю, що флагман китайського флоту збудували в сссрі тридцять з лишнім років назад.

Радянські комуністи тоді добре перестрашилися, але китайський урок засвоїли і, дякуючи толерантності цивілізованих людей, вижили. Вижили і вирішили, що для них наука зло. Нова політика — оцінку в школі можна купити - принесла не тільки тупувате населення, але й можливість підняти бабла на голому місці. Як бонус.

Відеоуроки про білих медмедів в Антарктиді від влади під час карантину — результат цієї «політики».

В недавньому пості написав — поки не люструють всіх комуністичних чиновників, як єдину причину корупції в Країні, ніяких змін, крім в гіршу сторону, не буде. Це, як сидіти коло вікна на станції Вернадського і дивуватися чому все не йдуть полярні медмеді.
Знайома прокоментила — А чи допоможе тут люстрація (читай: зміна керівництва)? Точно ні...
Фігня в тому, що люстрація — це не просто зміна керівництва. Люстрація — це заборона особам, які скомпрометували себе, впродовж певного часу, або пожиттєво, працювати на державній службі.
Тобто, якщо ти вважаєш, що Атлантичний океан омиває береги Шепетівки, то це твоє приватне право так вважати. Але — не за рахунок державного бюджету. Відкривай свою приватну школу і чеши, шо на ум прідьот — тоді це бізнес. Якщо, звичайно, назбираєш послідовників своєї теорії бачення світу..

130 000 000 000 виділено на освіту на цей рік. Уявили цифру? І всі ці гроші сичуанському кролику під хвіст. Чому саме під хвіст? Тому, що половина викладацького складу у вузах (там, до речі, навчають майбутніх вчителів середніх шкіл) не напише банальний диктант. Там не навчають — там торгують оцінками.
Що необхідно зробити? Відправити їх всіх на пенсію. На мінімальну звичайно. Це, дякуючи «освіті» від них — мінімальна пенсія саме такого розміру. Це саме їх заслуга в тому, що саме зараз відбувається.
Як це зробити? Провести екзамен на володіння предметом, який викладають. Хто не здав — на пенсію, незалежно від віку. Ось і вся люстрація.

130 000 000 000 цілком вистачить і на пенсію «викладачам» і на нормальну зарплату викладачам.

А інакше ніяк. Чому? Потомучто..)))

PS:
А на вулиці весна. І, посполитий, ти не повіриш — запах від квітучих поодиноких, якимось чудом вцілілих, дерев. Ще тільки три тижні, як різні «викладачі» сидять дома в масках, а такі разючі зміни. Уявляєш, як буде, коли їм всім не треба буде щодня ходити на нудну роботу?
А ти в стані позитивно забарвленого афекту продовжуєш боротися з курінням? Боротися треба з вихлопами євроблях. Я ось спеціально йшов і дивився — ні одного не зустрів, хто б курив, а в нього зі сраки дим йшов. І взагалі сигарета — це десять затяжок. А вихлопна труба — це нон стоп. Коли ти вийдеш, якщо вийдеш — ти не почуєш запаху квітучих дерев, його знову заб'ють продуктами окислення і неповного згоряння вуглеводневого чи інших видів палива.

Долбойоби підпалили Чорнобиль? А чого ти хотів від долбойобів? Зараз ти в масці, в наступний раз будеш в протигазі, потім природа відновиться і знову буде запах від квітучих дерев, але вже без тебе.


Або на пенсію всіх ідіотів, або протигаз і сира земля. Або/або.

А поки тобі не дозволяють заходити в парки, долбойоби рубають там дерева.

5e93480bb6f49.jpg