Квітень, 2020

5e918a31a7744.jpg


А що там на просторах Фейсбуку? А там біда..
Ой йой бідабіда. Ой — чорна біда. Ой в Іспанії вже гет усі повмирали.
Ойойойойой.. йой йой..

Новий Йорк — весь вимер. Ті пару african-american, що ще залишилось, витягують вагони метро на поверхню, грузять на параходи і продають в китай. Китайці будуть з них заводи робили — по випуску костюмів abibas..

Італія вся повмирала, навіть майно продавати нікому. Ой, що то робицця...
А Японія, а Швеція, а Канада.. Тільки вітер свище...

І ні одної свіжої могили на цвинтарях... Певне вмирали, їх з'їдали, потім наступні вмирали, їх теж з'їдали. Блін, от хто останніх з'їв — нєпонятно. Але — дакакаяразніца — може вовки які...

Але — стільки народу перемерло, а вакцина поруч була...
Йду вулицею — чорні, закіптюжені чуваки асфальт кладуть. Над ними чиновник з барсеткою — все як верховна рада прописала — барсетка, спінжак, китайський смартфон. Нє — ну це навіть останньому дебілу зрозуміло — що може бути важливіше під час карантину, як не укладка асфальту? Карантин карантином, але мерові тре трохи дєніх зкомуніздити — нє? На цинкових гробах багато не заробиш. Та хрєн з тим карантином, головне — це абсолютна та безумовна перемога радянського способу життя.
Один чиновник, сорок асфальтоукладчиків — всі як один без масок. Той нервово курить і оглядається, ті махають собі лопатами — радянських вірус не бере. Чи то випари асфальту той вірус по дорозі розмотують, чи вірус рідний смартфон впізнав.. І то ще тільки пів вакцини. От нашо було тим іспанцям так масово вимирати? Дурні — нє?

Ще одне досягнення радянського способу життя — вірус не бере ментів. Навіть в парках. А ми ж розуміємо, що парки то найнебезпечніше місце на планеті — там вірусу того, як комсомольців в урядовому кварталі. А от не може нічого вдіяти сучий вірус проти ментів. Кажуть бійся його — він мутує. А мєнти шо мутувати не вміють? Мутують наркотою по порожніх алеях, аж парк шумить.
Ось де був вихід для світу. Тре було схрестити ментів з асфальтоукладчиками. Прям в парках. Там ніхто не побачить. Там всі свої. Схрестилися на п'ять хвилин на свіжому повітрі, зробили один одному імунітет і пішли собі — одні до асфальту, а інші граффіті з адресами сайтів по стінах малювати..

А Фейсбук аж розриває від блогерів: «олимпийские базы в Токио закрыты на неопределённый срок, вода в бассейнах слита, ринги и татами на санобработке. В Испании ледовые стадионы и площадки переделываются под анатомическиетеатры...»
Оце ж біда прийшла. Повні стадіони трупів.. Повні басейни.. повні ринги..
Чому їх ніхто не бачив? А вони зверху татамі прикриті — щоб дуже в очі не кидалися..
Чому їх не хоронять? А в чому будуть хоронити? Тут один мудрий мер всі цинкові гроби скупив. В чому будуть хоронити — в ящиках з-під телевізора? Так і лежать там по анатомічних театрах соломою притрушені.

Інша справа в країні розвиненого комунізму. Брифінг в кабінеті міністрів. Виходить головний санітарний лікар (бежит по полю, блядь Тамарка-санитарка...- була така радянська пісня). Виходить солідно — в масці. Знімає її і показує всім — як правильно і, як неправильно мити антисептиком руки. Ті що пару раз пшикнули — то кончені лохи, а треба втирати — ось так, щоб знали. Під час промови ялозить і маскою, і руками то по трибуні, то по обличчю — тобто робить все те, що тільки що радив посполитим не робити. Тобто не страшний вірус чиновнику. Певно теж вночі ходить в парк імунітет виробляти. Хочуть навіть комендантську годину ввести — щоб ніхто випадково не побачив і в ютуб не злив...

PS:
А ця радянська баба, що говорила — ми маємо право забирати майно і житло в тім числі... Це ж не означає, що комусь зайшло в голову ввести мораторій на оплату за орендоване житло в столиці??

PPS:
А ці всі понти і страшилки — це, щоб коли розкажуть, що партія і правітєльство успішно перемогли страшний вірус , у що ніхто не повірить — це перестрашений посполитий має подумати — фух пронесло. Нехай вже крадуть, лиш би знов не карантин? Ломбарди — це теж туди?

PPPS:
А коли стане зрозуміло, що то все були ліві понти і кладовища не перезаповнилися — хто поверне потрачені на понти гроші. Вкрадені чиновниками в тім числі?

PPPS:
А оця комендантська година на заході країни — це щоби що? Це ж не з серії — когда собаке нефиг делать...?


5e918b7a869a0.jpg