Березень, 2020

You keep telling pretty lies
You play with truth..

5e7b3f6d81653.jpg

Комуністи схоже пішли таки в свій останній і рєшітєльний бой))) Розганяють Мережею фейкову пропаганду. Давайте їм допоможемо?))) Бо як нам жити, коли комуністів не стане..)))

Основна теза комуністичних пропагандистів — кітай вєлікая страна. Колись вони так казали про ссср, потім коли він здих, ще щось говорили про — ми пачінім наш старий сарай, потім навіть найвеличнішого лідера світу підключили — і ні фіга. Нє чінітся сарай, не ведуться посполиті на вкусний советскій пломбір. Залишився лише кітай. Як фол паслєднєй надєжди)))...

5e7b3fb89dabb.jpg

Для початку — що таке кітай? Перенаселена країна, де ідея завоювати світ масовим розплодженням призвела до браку ресурсів. Вічна комуністична проблема — всем всего не хватит, ибо всех много, а всего мало...
Країна де тільки троє старших дітей в сім'ї мають паспорти, решта вісімнадцять чекають поки старші помруть. До наймолодшого паспорт зазвичай не доходить.
Країна — де вісімдесят відсотків населення працює за тарілку рису в день. Країна де назначені «бізнесменами» працівники спецслужб стукають один на одного, бо — всех много, а всего мало. Тих, котрим не повезло стукнути на випередження — показово розстрілюють. Країна, де, щоб заохотити розмноження, не платять пенсію.
Країна яка періодично то дружить, то ні з комуністичною росією.

Посполитий, а це стовідсотково суспільство твоєї мрії? Ти свято в цьому переконаний?

5e7b4009cb5ee.jpg

Знайшов в одному з постів вижимку з основних тез великої комуністичної ідеї (їх там аж вісімнадцять) — то пішли подивимось, що вони пропагують і як буде насправді)):

Цитата:
«Все больше начинаю восхищаться жесткостью, организованностью и где-то даже авторитарностью китайских товарищей. Именно авторитарность китайской Компартии и правительства привели к победе над эпидемией коронавируса в считанные месяцы.
А сегодня я наткнулся в сети на любопытные размышления по поводу стиля китайских товарищей. Сложно не согласиться с автором.

...
и где-то даже... — це крутой замес, але давайте по пунктах:


Цитата:
«Итоги вируса для Китая:
Что получил Китай за три последних месяца:
1. Китай эффективно подготовился к войне нового поколения — биологической. Провели учения и показали миру мастер класс и малоэффективность ее против Китая.

І що б воно їм дало? В такій війні, якщо вона станеться, переможців бути не може. Ні марлева маска не допоможе, ні темно-синя дизайнерська. Де тут ефективність — у чому саме? Який ефект хотіли отримати? Ні, я допускаю, що долбойоби придумали вірусняк, закинули його в світ, але далі що? А далі, світ перебудує свою економіку, забере назад з кітаю робочі місця і в чому тут виграш? Для цивілізованого світу бачу — відфільтрують зі своїх територій лишніх долбойобів, а де тут виграш для кітаю? Всього стане ще менше, стукати на співробітників прийдеться все частіше — розстрілювати не заїпуться?

Цитата:
«2. Провели перепись населения. Быстро и эффективно.

Ура!!! Ура!!!! Ура!!!!!

Цитата:
«3. Ужесточили цифровую диктатуру. Контроль соцсетей и всех коммуникаций.
4. Создали систему быстрого вычисления всех соцсвязей нужного индивидуума: кто с ним контактирует, с кем ехал в вагоне, где был, с кем общался.

І що далі? Рису від цього стане більше? Хо Ші Мінг їхав у одному вагоні з Хуй Ван Донгом. Вони общалісь. Між ними були соцсвязі на верхній полці, можливо навіть без презервативів... І що? Рассстрілять? А без ужесточєнія ціфровой діктатури расстрілять нільзя? Без бистрого вичіслєнія...? Ну хрін з ними — розстріляли пів кітаю нахуй — профіт тут у чому?

Цитата:
«5. Выявили всех нелегалов и многих выдворили из страны
6. В мягком режиме выдворили многих иностранцев. Они сами стремились эвакуироваться. Остальные были идентифицированы и взяты под контроль.»

Я правда бачу, навпаки — пішла реклама: приїздіть до нас на Велику Китайську Стіну, бо ми вже побороли в себе вірус. Але пес би з ним. Виявілі і видворілі, а далі що? А рису від цього не збільшиться. Ше дурні хахли пшеницю пакують — останнє товаріщам китайським віддають, але і це не буде вічно, і проблему нехватки всього ні хріна не вирішує. Я розумію, що ціль була налякати світ — ілі ви нас іспугаєтєсь, отдадітє росії Україну, лєгалізуєтє іх дєньхі в сваїх банках, а нам, как мінімум всю Корєю для начала, ілі ми кааак вїбьом... А ніхто не злякався. Тих, китайців що пригодяться, в себе залишать, тих що бесполєзні — випхають нафіг і закриють кордони. По ходу ще повипихають непотрібних азіятів, москаликів і прочіх хахлів, а кордони — то звичайно «врємєнно» — на два роки тільки закриють))).. Ось тут профіт бачу, а з того боку, що комуністичний — ну ніяк.

Цитата:
«7. Отработали механизм массового и резкого блокирования всей страны.
8. Показали всему миру, на что способен Китай. Посадить на полный карантин 1.5 миллиарда человек, надеть на всех маски — это мощно, также как и построить мега больницу за неделю.»

Ура!!! Рєзко заблокіровалі!!! Ура!!! А нашо? Чтобы что? На що здатен кітай, я думаю і без цього всі, кому треба розуміли. Хто не розуміли, то після того, як ті за тиждень збудували мега лікарню, а потім швидко розібрали, щоб ніхто не побачив, що вона була з піску і ізолєнти, то зрозуміли і ті, що спочатку не розуміли. Це нагадує анекдот про вєтнамсько-китайську війну. - Вчера вероломные вьетнамцы скинули на Китай резиновую бомбу. Погибло уже полтора миллиарда товарищей. Бомба пока продолжает прыгать...
Ну оділи півтора мільярда масок, ну можливо це мощно і прикольно — але що це дає?

Цитата:
«9. Всю страну научили, как следить за гигиеной.»

Накiнець-то. И шо-и шо? Теперь их бабы начнут подмышки сбривать?


Цитата:
«10. Приняли закон, запрещающий употреблять диких животных в пищу, что для многих провинций — норма.»

Та невже? Це, як сказав би бацька — парамога!!!)))


Цитата:
«10. Показали всему миру, насколько он зависим от Китая»

Ой ли..?)))

Цитата:
«11. Заморозили производственные цепочки по всему миру, спровоцировав Мировой Кризис.»

Ой ли..?))))

Цитата:
«12. В полиции и службах реагирования массово вводится применение дронов и автоматизированных средств слежения.
13. Отработано создание массовых тепловизорных систем с автоматическим вычислением заданных аномалий.
14. Произведен апгрейд алгоритмов работы видеокамер с распознаванием лиц ввиду ношения людьми масок, сейчас походка человека также учитывается в распознавании личности.»

Та йой )))))

Цитата:
«15. Массово и оперативно создаются системы автоматической доставки товаров.
16. Отработана система электронного концлагеря».

Про концлагерь — це сила. А автоматично доставляти що будуть? Пшениця з України палюбе ж закінчиться..


Цитата:
«17. Прекращены протесты в Гонконге и влияние китайского Правительства там выросло.»

Гонконг реально шкода, але вони переможуть.

Цитата:
«18. Главное.
Пока мир продолжает сваливаться в кризисную воронку, Китай из неё уже вышел и готов:
- скупать подешевевшие активы
- помогать финансово слабым государствам, увеличивая своё глобальное влияние
- играть на снижении цены на нефть».
Согласитесь — красиво......“

Скупити то воно заманчіво канєшна — от тільки ті взяли і їм продали..))))
А взагалі це виглядає якось так:
- Наши условия следующие: Мы забираем себе всю Азию и Африку. Санкции с России снять и сделать нефть по 400 долларов...
- Нахуй — это вон туда..
***

А що бідолашна Країна, яка все не може скинути з себе сифілітичне ярмо комунізму? Маю надію, що колись її посполиті включать розум і запитають своїх чиновників — а нахуя? Це якщо вони не хочуть звісно включитися в алгоритм работы видеокамер с распознаванием лиц ввиду ношения людьми масок... і бігати з криками — на хуа та хата...?
І ще цікаво... Баби чиновників — коли їх почнуть вішати — вони куплять собі дизайнерський шнурок виділеного кольору і запостять фотку з ним на шиї в Мережі, чи як елєна чаушеску обійдуться яскравою кофточкою?

Реально шкода панд. Це ж угораздило їх народитися в країні, де населення... Ай, кароч — надоїло писати. Піду краще на каву. Хто не знав — там за дверима ще є життя, не дивлячись на те, що вова кабаки закрив)))..

5e7b41b801954.jpg