Лютий, 2020

Fuckin" Russian! в сердцах сказал ему вслед Винсент.
– You"ll better learn it Russian wayна чистом английском
посоветовал ему одетый в ливрею гаитянин.Repeat
after me: yobaniy Russkiy!
– That"s right! Yobani Russki! – охотно повторил Винсент.
(Э. Тополь — "Китайский проезд").

Кому цікаво — рекомендую. Прикольна книжка про часи стартового накопичення копыталу..


5e43dd5fa0b9c.png

Я, як і ви, звичайно ж дивився "Ford v. Ferrari". Класне кіно. Класна була епоха. Епоха найбільшого розквіту цивілізації. Після неї людство розвернулося і взяло курс на самознищення. Здавалося — все ж просто. Просто скажи ідіоту — пішов нах#й звідси. Не змогли. Толерантність..
А епоха дійсно була велична. Розквіт думки. Інженерної, творчої, наукової... Ще живі важливі слова. Честь, Благородність, Аристократія.. Кадр коли Енцо знімає капелюха.. Моща — нє?
Важливі Слова за якими є зміст..

Паралельно, саме в той час, почалася епоха МВА. Епоха істот що торгують їпалом. Істот, які не вміють нічого крім вимовляти ротом слова, за якими немає змісту. Потроху слова втрачають свій сенс..
У вашому бізнесі пів офісу мбейщиків, які впевнено тупі, але постійно вимовляють якісь слова? Шо вы говорите..?)))

Цивілізація розвернулася назад в сторону дерев. Але не повернеться людство назад на дерева — воно їх вирубало..
Покривив душею Едуард Тополь. Насправді той негр в лівреї біля туалету сказав: ebanyi kamunyaka...
Ну прі чьом тут зел Ну при чём тут коммунисты - знову напише якийсь ботанік під цим постом, — коммунистов давно нету, хватит их трогать...
Так комуністи не хочуть щоб про них згадували. Вони пробують прикинутися аристократами.
Але — це так зворушливо, коли лох останніми кістьми лягає за своє святе право залишатися лохом.

Дурачьок — especially for you:
Зараз в ОП, чи раніше в АП, чи ще раніше в СП, чи ще раніше знову в АП, чи ще раніше в ЦК КПУ — не було ні одного не комуніста. Ще раз — у цьому будинку не було жодного не комуніста, станом від 36 року і до сьогоднішнього дня.
А в цьому місці лох мене поправить. Напише — в 36му тільки почали будівництво, а закінчили...Лох, він відразу вхопить основну думку тексту.. Лох — він матьорий лох...)))

Анекдот для coffee break:
— Ты сильный?!
— Я сильный!
— Ты матёрый?!
— Я матёрый!
— Ты даже не знаешь, что такое сдаваться?!
— Я даже не знаю, что такое матёрый!..

А в театрі абсурду нова прем'єра. Меркантильно-безконтетний кретин в кріслі прем'єра. Він вимовляє ротом слова. Слова, за якими нічого немає. Він ідіот? Так. Як і всі хто не каже йому — пішов нах#й звідси.

У високогірному альпінізмі є метод адаптації організму. Називається — пила. Полягає в чередуванні своєї позиції відносно вертикалі.
Коли Тополь писав свою книгу, комуністи паралельно придумали схему. Половина назвалися жидобандерівцями, інша половина посконно скрепними бойками. І під кожні вибори адаптують лоха методом пили. Правда не по вертикалі, а повздовж — то на Захід то в расєю. Лох такий адаптований став. Половина кричить — зрада!!! Нас знову тягнуть під москву...Друга половина торжествує: Ооо — нас знову тягнуть під Москву...Потім половинки міняються місцями та ейфорією від сподівань — і все з початку..

Дурнику, все більш ніж просто. Європейські банки перестали приймати гроші без довідки де ти їх взяв. А московські приймають. Тому й навертають тебе до москви. Гроші їм не повернуть назад ні ті, ні ті — бо нашо повертати вкрадені гроші? Кому дурне жалітися піде? Поки заносить — будемо робити йому респект і уважуху, а відіпхають від корита і перестане заносити — просто скажем пашьол нах#й атсюда. Так — лохи існують не тільки серед посполитих, я навіть не знаю з якого боку їх більше..)))

Поки відкрився фільм мені присунули рекламу під день святого Валентина від мбейщиків з компанії "Альо":
... у нас в Альо є валентиць. Валентиць має тиць і час від часу пхає його собі в пиць... Дуже круто і дуже креативно. Респект всім без винятку та без контенту в голові. Маю надію, що тим, що нічого крім вимовляти ротом слова, заплатили зігнилими бананами (самовивіз з Сомалі).

А ось власник цього бізнесу. Він розуміє, що він автоматом попадає в папку "На хуа вони всі жили взагалі", потім разом з папкою в корзину, а потім хтось клікне на "очистити смітник"...

Комуністи знищили дерева в твоєму місті, комуністи забудували всі сквери твого міста, комуністи звезли в твоє місто купу металобрухту на євробляхах, комуністи вивели твою країну в лідери по онкології... Ах, вибач.. забув.. Ти ж навіть не знаєш що значить матьорий..

Ок. Поясню на пальцях. Є електростанція. Вона виробляє електроенергію. Її збудувала держава. Держава продавала електроенергію. Гроші йшли в бюджет. Електростанція — яка була, така й залишилася. Але держава вирішила, що вона не вміє продавати і віддала це в приватні руки (назвем це так). Тепер в державний бюджет заходять тільки податки від приватного власника. Правда не всі — офшори ж ніхто відміняти не хоче? Правда, Вова?))). У відносинах електростанція — споживач абсолютно нічого не змінилося. Навіть квитанції такі як були. Навіть виписують їх ті ж самі, що і виписували. Трохи додалося в офісах ембіейщиків, а так все без змін. Але тепер держава не має грошей, а її прем'єр каже — ви мало споживаєте, тому ми не маєм за шо вами керувати... То держава така матьора на всю голову? Нє — таки дійсно час на дерева.. Ах їх вирубали..Sorry..

5e43de2fc395d.png


Де вихід? Колись, якийсь сільський дядько, в лісі під Станіславом, запропонував радикальну ідею — "комуняку на гіляку". Поляки і прибалти просто заборонили комуністам на 5 років займати будь-яку керівну посаду. Досвід показує, що за 5 років комуністи мають властивість розсосатися во времени и пространстве. Хотів вставити анекдот, але то можуть діти читати)))
Ладно — можете коментувати — мені було лінь шукати чи точно на п'ять років. Оторвітєсь по полной, пацани — я не жадний)))))))))))
Я за люстрацію якшошо..))) А поляки вже проводять другу люстрацію — всіх хто вчився в московських вузах — нах. Квітне Польща — скоро німцям буде розказувати як жити. Тішуся за них..


Лінки в тему:
Хахол = Долбой@б
Fuckin" idiot!

5e44411ab46be.jpg