Лютий, 2020

Всюди буйно квітне черемшина,
Мов до шлюбу вбралася калина.
Комуніст іде собі співає -
Тьохнув постріл і його немає...

5e39c2b5070ee.jpg

Дворянство Країни, в своїй безкарності, таки доперлося до воріт Повного Абсурду. Дураки дійшли до воріт рідного дому. В них вийшло.. Овації дуракам...)

Вартість законів від Парляменту Країни рівна нулю. Чому так? Тому, що всі мешканці Країни помножили їх на нуль. Чому так? Тому, що коли законів не дотримується влада, населення автоматом буде шукати варіанти — як їх не дотримуватись також. В більшості випадків неусвідомлено. Пастухи показали баранам дорогу — барани по ній йдуть. А думають нехай інтелігенти — не бараняча то справа думати... Тобто схема — своїм все, а не своїм закон — працює досить короткий проміжок часу і його ліміт вичерпався.

Застрелили лікаря і відібрали пакет з грішми... — це було прогнозовано. Будуть палити маєтки... — це теж прогнозовано. На підручник Історії варто звертати увагу — хоча б час від часу..

Президентові треба було реагувати миттєво. Мама любит скорость- і всі державні фіскальні та слідчі органи у мами в гостях. В той же день.
Депутат, методом мастурбації на ґаджет, задовольняє свої потреби в Парляменті — і депутат одразу, автоматом, на перевірці в психіатричній клініці. В той же день.
Депутат показав, що рівень IQ дорівнює нулю і пропонує торгувати собаками — депутата, без органів і перевірок — з Парляменту нах#й. В той же день — органи і перевірки до тих, хто його в Парлямент привів..
А президент чомусь вирішив, що те все можуть замінити пониження тембру голосу і перелякані очі.
Президент вирішив, що роблячи вигляд ніби нічого не сталося — можна відмазати долбой@ба, який веде переписку з проститутками в стінах Парляменту.
Президент мав би знати, що держави, де множать на нуль мораль, мають дуже короткий ліміт часу свого існування.
Підручник Історії варто відкривати час від часу..

Як називається дядько, що торгується з проститутками? Тут без варіантів — моральний каліка. Яка ціна закону від морального каліки в парламенті? Така сама, як його цінність в суспільстві — круглий нуль.

- Це що таке..?!?!
- А ви чого хотіли..?
(William Shakespeare — Hamlet)

PS:
Вова, дядька, который не может в реале познакомиться с женщиной, среди нормальных пацанов, не авторитет ни разу. А проституток покупают калекам.
Не понимаешь о чём я?
Ок на примере — есть люди, которые идут на Эверест в альпийском стиле. Их уважают. Есть люди, которых, упакованных баллонами с кислородом, тащат к вершине, на себе, шерпы (без кислорода кстати). С тех все смеются..

5e39c38e9b856.jpg