Січень, 2020

За вікном пролітає сніжинка,
Как огромный седой вертолёт...


5e32d44979703.jpg

За столиком навпроти дівчинка кидає мені очима маяки. Її бойфренд, це бачить і його починає теліпати. Він пробує подивитися на мене з викликом — в нього не виходить і він розчарований демонстративно залипає в Айфон..
В телевізорі — на стіні, Микола Вересень починає активний диспут з Олегом Ляшком. Ляшко харизмою відпихає ведучого на маргінес і той переходить в пасив. Обговорюють закон про цензуру..
На Сайті Лук завішав пост про труси — від нього пішла Фіфі і його штирить. Він завішує на ФБ фото з Луценком і смішним текстом про родичів Авакова, котрі роз'єбошили ковчег об Арарат..
В Ютубі Сєва Каплан палить чувака, прізвище якого починається на Лу і закінчується на ценко. Припихає йому ідіотизм висловлених ним текстів вголос — як наслідок вживання алкоголю..
На Сайті якийсь штуцер не розуміє про що мій текст і притикає мені В'ячеславом Пісховшиком. Відповідаю йому цитатою з себе ж: кажуть – якщо ви не читаєте новин, ви не поінформовані; якщо читаєте, — дезінформовані. Якщо слухаєте В'ячеслава Пісховшика, то ви ідіот..
Планета індиферентно летить холодним космосом..

Посполитих Фейсбуку, сто вісімдесят сьомий раз розвели на мовному питанні і ті, поступово, звикаються з думкою, що прийдеться, мабуть такі, зануритися в радянський союз версія 2..

- Товарищ, а можно мне немножко пломбиру? Ну хоть совсем немножко...
- Иди пиши в райком заявку на ноябрь следующего года...
- У меня мама старенькая, боюсь не доживёт...
- У всех мамы, товарищ. Мам много, пломбиру на всех не хватает...

5e32cd24858bd.jpg


Радянський союз придумали євреї-інтернаціоналісти. Купили тодішніх янілохів казкою про справедливо дешеві пончики. Їх — євреїв, є багато різних. Німецькі, початку минулого століття, придумали собі, що вони банкіри і еліта. А німці — не банкіри і не еліта. А — янілохи, наприклад. Так німакам і казали — я банкір і еліта, а ти deutsches schwein і шайсе на всю голову. Ті шайсем бути не хотіли, і так їх то курвило, що вибрали собі Гітлера за фюрера..
Янілохи і тоді, як і зараз, не вірили, що може бути великий шухер. Як шухер — ось же все в магазинах продається..
А Планета індиферентно летіла холодним космосом..

Славко залип в ноут і сумно розказує, що загинула його кішка, поки він був у від'їзді..
Роман Скрипін каже — що той закон на хую вертів..
Френд у ФБ кинув лінк на пост якогось чувака. Чувак пише, що немає ніякої війни, а є прикре непорозуміння всередині московсько-малоросійського олігархату...
Я писав це ще в 14 році. Війна — як варіант знівелювати Майдан, зберегти свою елітність і вкрадені гроші. Майдан вже майже знівельовано, янілохи хочуть трохи пломбиру — то саме час війну закінчувати любим способом. І так їм тих, що гинуть жалько — аж сльози на очах заважають переписувати з блокнота в блокнот номери рахунків в офшорних банках.
Знайомий ригіонал з Івано-Франківська бакланить соросят і страшенно переживає за зарплати — особливо вчителів, лікарів. А шо шахтьори вже не в тренді..? Так, як серед його родичів немає ні лікарів, ні вчителів — йому ніхто не вірить. А йому це й не потрібно. Їм треба взяти владу і перейменувати Івано-Франківськ на Надєждо-Ульяновськ. А що далі? А вони не знають. Аж так далеко вони думати не навчені.
А далі все просто — або велика різанина, або в очєрєдь за пломбіром. Потім до Америки на поклон — мы готовы перестроиться... І ще одне покоління посполитих прожило намарне..
Славкову кицьку шкода..

За окном пролетает снежинка.
Як великий, смішний янілох...

Антрахт, Нєгодяї..


5e32cd9763e57.jpg