Грудень, 2019

Hills burn in California
My turn to ignore ya
Don"t say I didn"t warn ya..

5de7bf6a86875.jpg

Німці нібито хапнули Онищенка. Нібито на прохання антикорупційного бюро. Нібито його збираються видати.. Шкода дядька..
Я так розумію, що Шостий не бачить інших варіантів поправити своє, вкрай незадовільне та хлипке становище, ніж як посадити П'ятого.. Для цього Онищенко нібито підходить. Є що розказати..

Але, я чомусь впевнений, що якщо П'ятого доведуть до сказу слідчими діями і заженуть в глухий кут, то він похєрить пацанський кодекс і почне зливати Третього і Другого. Хочете сказати, що я пропустив Четвертого? Четвертий піз#юк меркантильний і його якраз не посадять. В Ерефії його скоріше втоплять, ніж видадуть. Тобто в нього є два виходи і обидва як в неопублікованій пісні кабзона — у тібя два выхода і оба до сракі..

За що садити Третього? Як мінімум за лікарню. А взагалі.. Цікаво, чи є в країні хоч одна людина, яка переконана, що бодай хтось з них не вкрав..?

Ну про Другого і писати нема що, хіба крім стертої фрази про печатки, які нема де ставити.. Перший? Ось нехай розкаже піз#юк газірованный — де гроші від китайців, що скупили все те, що по Чорному морі плавало. Це я зараз не про те, чого наїлися Шостий з помічником, коли вирішили на Ланжероні батерфляєм хуяр#ти, аж поки за буями в очах не потемніє..Нєфіг тут батька нації ізображать — нє..?

Ітогі падвідьом:
Тобто — у країни є шанс стати першою в Історії світу країною, де шість перших закрили..? Ну може п'ять і один потопельник..
За такий прикол мені навіть не шкода тих 28 років психоделічного ідіотизму, які країна пережила..)))

Як думаєте — дадуть тому дядькові з Німеччини цілим доїхати? Отож і кажу — шкода дядька...
***

5de7bf95d8722.jpg

Нарвався в YouTube на ролик. Чому клікнув не знаю. Але клікнув і проперся як йожик, що бігає по strawberry fields, липневим ранком, по високій траві. Перша думка була — ні фіга ж собі як круто, а чому про неї ніхто не знає..? А потім побачив 657 162 095 переглядів і зрозумів — та нє — то ми залипли на політику і не бачим, що в світі діється. Я давно не чув концептуальної музики, а тут.. Billie Eilish.. Дівчинка геніальна. Актриса. Рівень інтелекту вдвічі перевищує сумарний рівень посполитих верховної ради. З часів Muse — це для мене нове відкриття.. Раджу:

5de7bfd2c6bc0.jpg