Жовтень, 2019

49-й президент Еквадору, Абдала Хайме Букарам Ортіс, 1996-1997,
був законтачений імпічментом від Еквадорського національного конгресу
зі звинуваченням в «розумовій неповноцінності»..

5da30295ce69c.jpg

Був у нас бухгалтер Вітька. Заїкався коли шось його штирило. Щоб не чекати поки він зкліщувався з якоюсь буквою, ми говорили слово замість нього, а він казав – т-ттак:
– Шо, Вітя, витягнув тягла..?
– Б-б-бо він д-д-д-д-д…
– Долбой#б..?
– Т-т-т-так…

«Так-так-так» – говорив кулемет Maxim gun – комісари сєклі украінскую дєрєвню… Я діко ізвіняюсь – злякався рускій ванька – ваня ургант своєї фрази про зєлєнь і комісаров. Дуже злякався та, для чогось, взяв громадянство Ізраїлю..
«Так-так-так» – говорив кулемет Maxim gun знову – комісари сєклі з нього спини українських посполитих.. Тих, що не хотіли йти в атаку після стакана спирту.. навіть після двох стаканів..
Ванька – дурак. Питання до Ізраїлю – навіщо громадянство йому надали? Чтобы что..?
В Еквадорський національний конгрес звернутися бажання не виникало – нє..?

Читаю я «Женьмінь жибао»…
Якщо б поїхав хтось, і щось там говорили, і якийсь був на моєму місці – ну просто дурачок, ну просто з глузду з'їхавший, якщо б він там підписав: «Нам пофіг на Донбас» чи написав: «Нам пофіг на Маріуполь», ну такий був дурачок, то ми б віддали його? Ми б там стояли і не віддавали…
нарко дилер dear friend дойче маркен айн момент…

Д-д-долбой#би спроектували Чорнобиль. Потім заслали туди пів мільйона посполитих – ліквідовувати наслідки. Що зробили посполиті? Правильно – вибрали собі создатєлєй Чорнобиля за президентів та парламентарів. Певне щоб якийсь дурачок чи з глузду з'їхавший на місце презедента не потрапив. Лиш би той во всьо случайно не пройшло повз мене..

Кажуть, що лохів треба 40 років водити по пустелі. Я принципово не проти – нехай ходять – 40.. 80.. 400.. Але. Запитання – я тут до чого..? Сахара велика – влаштуйте собі там курси лічностного роста і ходіть – нє..?
Лох віддав сина на самбо і карате.. Нормальна тема.. – тільки вчитися не віддавай – бо вивчиться і стовідсотково буде говорити – мой папа мудак. А тобі потім з цим жити..
рома ніндзя айкідо.. Новая папка 3. От создателей Новой папки 2 и Новой папки 1

5da303115c208.jpg

В Берліні менеджер по паркінгу готелю, такий – дуже фахівна людина і твердо переконаний, що раз на дорогій машині то верняково корупціонер, дозволив собі коммент в мій бік. Тіпа – как заеб#ли эти русские. Бля і це кому – мені..? Отримав з ходу ввічливе і на голубом глазу: you are руссіше швайне і пару хвилин не міг рот закрити – певно порвалися всі його шаблони і стереотипи…
Нє, бо в натурє вкурвило – як можна було мене переплутати з «можем повторить»..? Ну не гівнюк..? Менеджер бля.. певне ше й з МВАйом тупий рагуль)))..

Можем повторить. Дівчонкі з упакованими гіалуроновою кислотою губами, менеджери по паркінгах і решта среднего звена.. Могут повторить. Що саме повторить? Знову бути використаними як гарматне м'ясо аналітиками британського генштабу? Та певне можете. Не знаю нашо то вам, але певно можете. Але то росіянські. В них mania grandiosa. Тобі, тупий хохол, то нашо? Що ти хочеш з ними повторить? Чтобы что..? Стакан спирту і під натовські танки? Може ліпше в Сахару на курси лічностного роста?

5da303621d490.jpg

Для чого цей пост? Я вирішив в'єб#ти твою надію. Ти сподіваєшся, що скоро все буде заїбіс? Тобі в кліпах так сказали? Навіть в Сахару не тре було їхати? Не буде. Страшна таємниця – для того щоб отримати результат і щоб було – треба почати. Ще не починали. Чому не починали? Тому, що ті кого ти вибрав не вміють. А тих, що вміють ти не покликав. Саме тому Orlen кручє ніж Лукойл, а в Польщі є автобани…
Ось як почнеться – тоді й включай надію. А поки що – рома ніндзя айкідо.

PS:
Мені пару разів закидали – чєловєк із 90х. Так ось саме зараз – ми мощно врываемся в нові 90ті. Ти зможеш побачити як то було. Звідки знаю? Нюхом чую знайомий вітер. Я ж з 90х))))))
А ти думав – я собі проголосую по-пріколу, з дивана всіх побакланю по-пріколу, напощу картінок про ссср по-пріколу, зроблю ютуб канал і мощно ворвусь. Буду 30 зєлєні з ютуба тягнути. Не будеш. Щоб Настя тягнула з ютуба 30 в місяць, її держава в розкрутку впихає триста. В місяць. Х#йовий бізнес – як на мене. Капіталізація – ні в пі#ду, і маржа до сраки. Але їм видніше – шо мені до того..))

інновація діджіталізація новый метод новое мышление откажись от кеша геть з україни москаль нєкрасівий слава кпсс

PPS:
Все буде Україна, але – nie bądź taki merkantylny..

5da30385c60eb.jpg

Лінк в тему:

Кто победил во второй мировой..