Ну, хелоу, еврі баді! Коли срач в фейсбуці з приводу розміщення українських громадян з Китаю розростається швидше самого коронавірусу в тому самому Китаї, то і я підкину гіменця на загальнонаціональний вентилятор.
Що вам сказати... Всі підарасять нині западенців за те, що вони відмовились приймати на карантин людей. Воно і не дивно, влада ж хотіла зробити з западенців ворогів, вона досягла мети. Поплескайте собі тепер, корисні ідіоти, які верещали про людяність, мораль та іншу хуйню, а не захотіли трішки подумати.
Але я намагатимусь подумати за вас, зібравши трішки інформації про ту саму лікарню-санаторій в Винниках. Так от, малятка, для карантину потрібне деяке оснащення, про яке та лікарня і не мріяла. Більш скажу, вона і досі не мріє, бо ніхто на це коштів їй не дасть, як і самого обладнання. Там, щоб ви знали, маски досі з марлі шиють, а одноразові, які ви можете купити в аптеці, вони тільки по телевізору бачили. Далі їдем. З лікарні потрібно евакуювати хворих, а деякі з них не транспортабельні. І ніхто з вас, гуманісти задристані, не подумав, що ці люди завдяки їбанатизму влади, просто помруть.
Але ж блядь, ми ж такі праведні, хоч ікони з нас малюй. Але праведні лише тоді, коли потрібно обісрати інших.
Скажіть но, чому карантин не можна було влаштувати на військовій базі(полігоні), як це зробили американці? Хіба в нас немає такої можливості? Але ж ні, потрібно було розмістити карантин в селі, де лікують від всіх хвороб зеленкою та лопухами з подорожником.
Тому, мої любі гуманісти, припиніть підарасити простих людей. Вони роблять так, як самі знають. Підарасьте тих, хто на це справді заслужив, хто не підготував, навіть по мінімуму, пунктів для прийому громадян з Китаю, хоча забирали ми їх останніми, бо всі інші країни своїх громадян позабирали давно. Як би це банально не звучало, але підарасьте зелену владу. Вмикайте розум, і не ведіться на хуйню.
Слава Україні!