Хелоу, еврі баді! Тут сорока на хвості принесла, що в рядах порохоботів разброд і шатаніє, бо мадам Монова зійшла з прямого курсу і ступила на слизький шлях альтернатив, написавши, що Порошенко не єдиний на даний час, хто на думку прогресивної частини українського суспільства , може претендувати на посаду президента України... Холера, яке довге речення... Поки писав, майже забув про що... Але то таке...
Ну що вам сказати, шановні парафіяни? З власницею алабайні я горщики побив, коли це ще не було мейнстрімом, бо вже тоді Монова вилизувала одне місце Пороху, а культ особистості для мене неприйнятний навіть тоді, коли особистість сам Будда з Ісусом Христом разом взяті. Монова звісно не Миломсрав Олешко, бо там взагалі клініка, але... Так от, мої любі друзі, кумири — то зло, а наше недолуге українське суспільство лише кумирами і живе: для одних — кумир Зеленський, бо, цитую: «...він молодий і красівий, чєловєк з народу, який ніколи не крав» , для інших — кумир Порошенко, бо він — «...солідний мужчина, вірить в бога, в нього сім'я, розумний...армія,мова, віра... » , і так далі: кумир Шарій, кумир Рабіновіч, кумир Медведчук... Кумир Монова...
Так не можна, оцінювати людину, особливо політика, потрібно за дії, за професіоналізм, а журналістів та блогерів — за об'єктивну інформацію. Бо коли ваш кумир, щось робить, або пише не те, у вас, бідолашних, шаблони рвуться.
Тепер, що до альтернатив на президентське крісло. Хтось уже пропонує Зеркаль, Хтось Ірину Геращенко, хтось Марусю Звіробій... Пропонують не за професіоналізм, а тому, що подобаються... Знову те саме, знову кумири. Чому так, пояснити не складно. Що в рядах зелебобів, що у вати, що у більшості порохоботів люди не можуть кілька слів правильно написати, інколи читаєш таких, і кров з очей ллється... Відповідно, низький рівень освіти — низький рівень сприйняття та розуміння. Такі люди не можуть осягнути, що таке керівництво державою, що це за механізми, і як це влаштовано. Для цих людей була, є та буде модель — цар і холопи.
На даний час, особисто я альтернатив ніяких, крім Порошенка, не бачу. Порох — висококласний дипломат, що для посади президента необхідно, бо як ми знаємо, в обов'язки президента входить вирішення питань зовнішньої політики. Є в Порошенка і вади — кадрова політика, правду кажучи в нього не на висоті, приклад — мінСтець. Це капітальний пройоб, через який, по суті, його і не вибрали на другий термін.
В принципі, коли Порошенко зробить відповідні висновки, то в нього є всі шанси знов стати президентом. Сподіваюсь, що до того часу шмаркля не встигне просрати Україну.
Отака моя казочка, довга і трохи нуднувата, але яка вже є.
На прикінці традиційне -
Слава Україні!
І не забувайте, що я провокатор та страшенна падлюка)))