Хелоу, еврі баді! Зараз буде стільки матюків, що аж страшно самому читати. Мова піде про ... та-дам! Так, знову про мовне питання.

Всі, мабуть, читали про те, як дві дівчини змушені були зійти з автобуса через трансляцію водіями російських серіалів. Тупе стадо у вигляді пасажирів мовчки жувало какуюразніцу, свято вірячи в те, що вимоги дівчат до водіїв та звернення до них за підтримкою, їх, пасажирів, не стосується. Але то хуйня! Але не хуйня — інше! Два так званих рускаязичних патріота, які побували в АТО, і за їх словами, врятували Україну, а всі україномовні відсиджувались на диванах, не сплачували податків, та їздили на заробітки до раші, сказали, що дівчата охуєлі і заїбали з українською мовою. Адже українська мова давно вмерла і воскрешати її немає ніякого сенсу, а хто це намагається робити,той вишиватник та фаріонщик. І взагалі, наші рускаязичниє патріоти, ремби та термінатори в одному флаконі більше ніколи не промовлять ні слова українською, через прітєснєніє рускава язика. Отака хуйня.

Так от мені цікаво, а якого хуя ви, рускаязичниє патріоти, захищали в окопах і за який кошт? Треба було зразу прийняти хуйла з усіх сторін і штокати та какати в повний голос, адже україномовним місця в Україні б не було: когось в Сибір, хтось би втік, а хтось би наклав головою. Притісняти б ваш язик не було кому! Пацани, то ж рай для вас! Що ж ви так лоханулись? Чи мо" українська самогонка збила з істинного путі?

Тепер про кошти. Я от платив податки, військовий збір, дещо кидав і так, але не афішував цього на весь фейсбук. Виходить, що ви пиздоболи? А коли ви пиздоболи,то може і окопи ваші — суцільне пиздобольство, бо Ківа теж був в АТО, як і ви, але назвати Ківу атовцем, от блядь, ну зовсім язик не повертається. То може і ви такі? Проїдали та просирали мої кровно зароблені, захищаючи не мене, а рускій мір в Україні? Лайтовий рускій мір, такий без Хуйла, але і без української мови та без українців? То нахуй такий захист? Ви є п'ятою колоною рашки! Можете хоч обвішатись медальками та обклеїтись убдшками, але ви не українські, а російські патріоти!

Вони бачте, все життя російською спілкуються, а раша так спаскудила українську мову, що їм тепер розмовляти нею западло. А завдяки кому вона майже тридцять років паскудила мову? Хіба не завдяки вам, рускоязичниє патріоти? Хіба не ви були основним споживачем російськомовного контенту? Адже для вас теж знімались серіали во славу рускава оружия, для вас теж хрипіла під фанеру росіянська попса на чолі Аллою Пугачовою. Для вас писалися книжки , де хох0л тупий, де бандерівці — зарізяки та гицлі, і ви ті книги залюбки читали. Це ви кривилися, коли чули українську, не чисту, вихолощену, академічну, а просту сільську і вважали себе вищою кастою. Теляча мова — це ж ваших вуст лунало! Це ви, це все ви, йобані підари, хуярили все українське, а зараз зробилися нєв'їбєнними патріотами! Але такими, на пів путінської шишечки, щоб не до кінця, щоб типу демократія.

І що до війни в Україні. Війна в нас не тільки з зовнішнім ворогом. Громадянська війна теж точиться. Але вона не оголошена, теж гібридна. І отакі от рускаязичниє патріоти, хочуть знищити частину мене. Брехнею,маніпуляціями, підступом. Вони, хоч і підтримують Порошенка, але на стороні отої зеленої какаяразніца, отої ватної опоблоковської какаяразніца. І коли вони кажуть "какаяразніца" , то чомусь ця разніца на русском язикє, а не українською мовою. І чомусь какаяразніца завжди виникає, коли постає питання української мови, хоча такі от рускаязичниє патріоти б'ють себе кулаком в груди і кажуть, що украінскій гасударствєнний, ми ж нє протів. Але не приведи господь щось сказати на державній отакому патріоту, відразу ущємлєніє язика. Щоб вам, блядям, того язика вже й покорчило!

Блядь, я хуєю з цього йобаного насєлєнія! Як? Як, курва, можна не розуміти, що мова — в першу чергу інфопростір, і коли знаходитись в ворожому інфопросторі, то нічого хорошого з цього не вийде. Але ж хулі, термінатори рускаязичниє додути до цього не змогли, бо рускаязичная чєлюсть, видно, дуже тисла на залишки мізків, розбавлених алкоголем, і заважала думати. І ці, з дозволу сказати, люди ще хваляться, що вони 25%, хваляться, що вони вміють думати. Та хуй там!

Отака моя казочка, хто здужав тому дяка, а отаким "патріотам" — хуїв в'язочка. І ще до в'зочки хуїв, щоб їх обсіли лишаї. Щоб колька спати не давала, щоб птахи вічно обсирали. І щоб гараздів не було, і щоб їм снилося хуйло! Все!

Слава Україні! І ну його все на хуй. Заїбали.