Хелоу, еврі баді! Чергова стаття в шухляду, але маю надію, що хтось її таки прочитає. Тому, гайда до словотворень!

Що ж це за назву таку втнув отой Мар'янич, спитаєте ви. Як впливає волохатість правої чи лівої долоні пана Арсена на поступ українського націоналізму? А я вам розкажу!

Вчора аграрії вийшли на протест проти закону про ринок землі. Воно і не дивно, адже закон народжували в муках через дупу, як і нашого сонцесяйного Зе тьотя Римма в якихось далекосхідних єбєнях. А що посієш, те і пожнеш. Можливо раніше, під час виборів аграрії послуговувались тим, що лайно — яке не яке, а добриво, тому сподівались, що з Вовочки виростуть якість пагони реформаторства, на яких виростуть плоди відкритого бізнесу без корупції та здирництва, програми для розвитку сільского господарства та інші рожеві мрії... Але в тому гімні, яке вони вибрали лише роїлись гидкі білі черви зекоманди, а над тим «натюрмортом» літала велика зелена бородата муха — Беня Коломойський. Отака фіігня.

Але ж я тут про Авакова збирався написати. Тримайте. Аграріїв в протесті вирішили підтримати... Хто б ви думали? Вони — білий вождь разом з надією української нації : нацдружинами та нацкорпусом! А проти них виступили полки та дивізії нацгвардії та поліції.

Отака, значить, дислокація. Недосвідчений в політичній українській бурді патріот звісно стане на сторону патріотичної молоді, яка виступила проти зеленого режиму... Але ж вже більшість громадян і не громадян України знають, що білий вождь — всього лиш біла лобкова воша в паху Авакова, а вся ота шобла у вигляді нацдружин та нацкорпусу звичайні гниди, які підїдаються так само в аваківському паху. Тому баталії між поліцією та пиздюками білої воші — це і є аваківський онанізм. Тупий, але вбивчий. Бо через оцю порновиставу загинуло двоє людей, звичайних аграріїв-землеробів, простих, недосвідчених в політичному блядстві, мріючих про краще життя... Отаке...

Але є і ще один аспект в виступі біловоших. Як було прогнозовано давно багатьма тими, хто має хоч трохи клепки в голові, що акції протесту з нацгнидами — це злив протесту та провокації. З ними не можна мати справ! Ніяких! Вчора вони це довели чудово, адже через них загинули люди.

Отака моя казочка, хто прочитав, тому бубликів в'язочка. А ще незмінне:

Слава Україні!