Хелоу, еврі баді! Доки сиджу в «бані», є час спокійно поміркувати про те, що від бувається навколо. Сьогодні міркування будуть про так звані «червоні лінії».

Оті червоні лінії, які не має перетнути наш сонцеликий Вова. Так от мушу вас розчарувати, дорогенькі, в тому форматі, на який ви сподіваєтесь, він їх ніколи не перетне. Він ніколи не підпише документів, які будуть прямою капітуляцією. Тому не варто галасувати і роздувати щоки, сподіваючись, що це ви вплинули на дії Шмарклі. Не будьте наївними...

А червоні лінії вже давно перетнуті, і кожного дня перетинаються нові... Не вірите? А давайте поміркуємо разом.

Дивіться. Дешева російська електрика завдяки зеленій владі зайшла на ринок України. Завдяки цьому наші електростанції стають неконкурентно спроможними, працюють в збитковому режимі. Далі — зупинка, банкрутство. Те саме стосується підприємств, які на ці станції постачали паливо. Скільки вже червоних ліній перетнула зелена влада? Мало? Добре, рахуєм далі. Ревальвація гривні. За рахунок штучного здешевшання долара українським виробникам стало складніше експортувати продукцію за адекватними цінами, бо місцева сировина здорожчала завдяки здорожчанню гривні, а ціна в доларах лишилась такою, як була. Відповідно — собівартість виросла, а продавати маємо за старими цінами. Виходить, щоб зберегти статус кво, треба купувати за кордоном сировину за валюту, бо так дешевше. Відповідно — українські підприємства з постачання сировини стають не рентабельними. Далі — зупинка, банкрутство. Як вам такі лінії? Чи ще не достатньо червоні?

Ну тоді, ось ще трішки. Студія «квартал 95» зняла серіал «Папік». Серіал, хоч і знімався в Україні, але повністю російськомовний і орієнтований на Росію. Ну і ще на наших хохлів з синдромом «какая разніца». Ще не червоні? Хочеться червонішого? Добре!

Вбивство для вас достатньо червона лінія? Наприклад вбивство Мірошниченка за те, що він був українцем? Я щось не бачив майданів з цього приводу. Хоча, які майдани... Синдром «какая разніца» не дасть вам вийти за Мірошниченка на майдан...

Не буде вам ваших червоних ліній. Не буде. Принаймні не там.

Буде по іншому. Зеля Україну вбиватиме повільно, роблячи невеликі надрізи, рівно такі, щоб не перетнути ваших червоних ліній. Але він різатиме кожен день і Україна тихенько стече кров'ю, ви і не помітите, коли станете жити на території малоросійського федерального округу.

Отака хуйня малята. Отака хуйня...

Але, якби там не було, та

Слава Україні!