Хелоу, еврі баді! Чергова стаття в шухляду. Сьогодні писатиму про Одесу, про пожежу та про траур.

Ну про пожежу в Одесі тільки ледачий не писав. Про причини, про крадіжки, про бездіяльність та корупцію. Тому я про це писати не буду, лише зауважу, що тільки в 2018 ДСНС в Одеській області витратила 18 мільйонів гривень на... Просто на, бо в особового складу пожежних підрозділів навіть відер немає. Але менше з тим...

Я хочу написати про інше... Про траур, як він є... Особливо 8 грудня.

Тож, 8 грудня. Одеса. Клуб Паладіум. Концерт російського репера Монгерштерна(здається так він себе називає). Повний зал. Всі тішаться, кайфують. І коли зі сцени лунає «на хуй ваш траур», то це вітають оваціями, замість того, аби роздерти покидька на шмаття. Вітають ті, чиї ровесники загинули в пожежі, можливо навіть ті, хто особисто знав загиблих... Отаке.

Але чому тут дивуватись, коли наш преЗЕдент, сонцесяйний Зе, оголосивши траур, не прибрав з медіаклоаки свого подєльніка Коломойського шлак типу «свати», «розсміши коміка» і тому подібне?

Тому дивуватись тут, справді, нема чого, особливо, коли зважити на той факт, що Одеса голосувала за Зе... Як колись казали: «яке їхало, таке й здибало».

Ну і традиційне:

Слава Україні!