Хелоу, еврі баді! Чергова стаття в шухляду. І знову на мовну тему. Бо так вже сталося, що в нашій країні за українську мову почали вбивати. На минулому тижні було жорстоко побито Артема Мірошниченка лише за те, що він відповів українською, більш того — державною мовою! Через отримані травми Артем помер.

То як ви прокоментуєте цей факт, свідки секти «какая разніца»? Як бачите, різниця є. Відповів би Артем російською, лишився б жити, а через українську його вбили.

Але менше з тим. Я вам зараз напишу жорстоку, але очевидну істину. Український народ — народ-лайно, народ-терпило, одним словом — бидло. А бидло, як відомо, зневажлива назва, яку вживала шляхта Речі Посполитої стосовно кріпаків чи людей нижчих верств суспільства взагалі, дослівно — «худоба». Бо, як би вбили, особливо за етнічною ознакою, представників інших народів, то діаспора знайшла б винуватців і роздерла б їх, як жабу. А коли б це відбулося в їхніх країнах, то це був би такий показовий процес, що нікому й ніколи не спало б на думку повторити подібне знову. А в українців покидьки вільно гуляють на волі і сміються з безкарності, плюючи нам в очі. Зате, ми навчилися роздувати щоки, пишатися Майданом і тим, що сподобились нагнати Януковича. Оце і все, на що сподобився український народ на роки незалежності. І трохи не забув — український народ так і не зрозумів в чому різниця між українською та російською мовами. Ото здобули!

Тому в смерті Артема винні не тільки ті покидьки, які його били, але й ми з вами. Бо ті покидьки — представники українського народу, тобто нас з вами. Отака вона істина. І не варто мене переконувати в зворотньому. Це ми вибирали в керівництво держави російських маріонеток, це ми вибирали в президенти Януковича. І це ми знову обрали в президенти Зелену шмарклю. Ми — український народ. Українці! Ніхто цього не робив за нас! Отаке...

Білоруси, наші сусіди, теж в більшості своїй вважають, що «какая разніца» , тому логічно, що нині вони фактично втрачають суверенітет. Те саме чекає й на нас, коли не візьмемось за розум. Українці! Співвітчизники! Досить бути бидлом! Будьте людьми — думайте!

І — Слава Україні!

Йоб вашу мать!