Хелоу, еврі баді! В мутному світі фейсбуку натикався на пости про те, що, мовляв, чорт з ним, з тим Цемахом, головне, аби відпустили наших моряків та політв'язнів... Знаєте, я б зрозумів, коли б то писали зелебобіки. В них клепки немає, тому вимагати від них осмислених і логічних речей немає сенсу. Але таке пишуть і ті, хто відносить себе до 25%. До українців розумних так сказать...

І хотілося мені написати, що то дурниця, що ніхто ні на кого міняти не буде, і що...

А потім подумав і скажу вам так, сердобольні мої — ідіть на хуй! Бо коли клепки немає, то пояснювати немає сенсу. Немає сенсу пояснювати, що моряків та політв'язнів Росія має випустити без всяких умов згідно рішення суду ООН, що Цемаха, навіть для обміну, не обов'язково було випускати під особисте зобов'язання. Немає сенсу пояснювати і те, що цей тиждень — останній термін для того, аби Росія звільнила всіх наших громадян, бо далі санкції... І санкції досить серйозні. Але ви, сердобольні, ви, які пишуть хуйню типу «хай хоч всіх цемахів випустять, аби наших морячків звільнили», думати не хочете, ви такі самі дебільні хом'ячки, як і зелебобіки. І зелебобікам, і вам, зеля знов поводив хуєм по губах, коли його люди розповсюдили фейк про те, що з хвилини на хвилину в аеропорту будуть наші моряки. А ви тільки облизнулись... І чим більше я живу на світі, чим більше я спостерігаю за людьми, тим більше переконуюсь, як важко жити тим, хто вміє самостійно мислити. А знаєте чому? Бо довбойоби ви, а болить за це їм, отим мислячим. Вони несуть за вас ваш хрест.

Та я сподіваюсь, що як би куці на розум шлунки не розпинали тих, в кого є клепка, вони вистоять. Бо здоровий глузд вище всього того. Він вічний.

Тому дружно та осмислено, як те і має бути, скажемо:

Слава Україні!