Трамп заявив про можливість ядерного удару по КНДР.

Трамп добре грає роль супротивника злу, котре прагне змусити американців боятися цих тиранів, котрі планують звільинити світ від амреиканського впливу на людину аби сам світ сам зміг обрати свій шлях та міг стати до праці над створенням власного світу, а не просто ставати ще одною іграшкою амреиканців, котрі планують всіх зайняти своїм спасніням від банкрутства в умовах коли всі люди вже знають про те що американці винні ФРС більше ніж весь світ размо взятий самій Америці.

І саме тому нове шоу Трампа це просто заробляння грошей на війні, котра має оновити владу амреикнців над світом для того щоби Америка змогла отримати вплив на Китай та змогла переконати китайців що слід просто віддати свою землю Дяді Сему аби жити ,а не стати жертвою ядерної війни.

Америкаці говоряьт росіянам: " не ставайте вільними, н еборіться проти нас, ми просто друзі, котрі Вам допомгаають, просто станьте нашии друзями і ми Вас звільнимо, але ц е ожливо лишень якщо Ви станете нашими рабами".

І росіяни стають рабами американців.

І китайці стають рабами американців.

І саме тому Трамп нині в гуморі, — треба просто стати ще одним американцем аби побачити це шоу, котре так заводить американців.

Американці просто відчувають цю силу війни, котра може стати для них справжнім спасінням, — вони просто дивляться на цей світ, котрий нічого не розуміє і прагнуть змусити всіх себе любити, бо вони боги, котрі мають стати щасливими володарями вьсого світу та його рабів.

Це просто алкоголь, котрий може все перевернути догори ногами, -ми просто вільні люди, що можуть все змінити, а ці дикуни просто нічого не розуміють і сам етому м ибудеом володіти свтіом в той час я к ці недомірки буудть нам служити безплатно, бо ми їх рятуємо...

Це як бокс, люди просто роблять свої ставки та виграють, думаючи що вони самі можуть виграти у цій війні проти людини, котра стала служити злу, вони думають що Америка просто молиться за всіх, бо самі американці стали відновлювати владу народу над світом.

Насправді для еліти Америки тема Кім Чен Ина це просто рятівна паличка, котра може врятвати "американського героя-президента, котрий віддано захищає американський народ".

Всі стали говорити про ядерну війну та про ядерні випобування Пхеньяна, — зараз просто зіткнулося добро та зло: Америка захищається від Північної Кореї, а всі добрі люди стали взивати до совісті Кіма, котрий хоче знищити людство ядерними рактеами.

Та чи думали самі американці про мир коли будували свої військові бази по всьому світі?

Ні, вони просто прагнули контролювати людство аби всі люди стали підпорядкованиими Вашингтону та були заручниками своїх урядів, котрі контролюються із Вашингтону.

І саме тому коли зараз людство прагне звільнитися від впливу Вашингтону американці кричать про війну, котру розв'зяують покидьки, а ми просто прагнемо жити у мирі та злагоді.

Насправді америкаці розпочинали не одну війну, — це і В'єтнам, і Афганістан, і Ірак, — і всюди американці були визволителями, котрі несли світло свободи цим рабам, котрі хочуть заблокувати розвиток людини.

Отож для чіткого розуміння нинішньої ситуації слід просто зрзоуміти що американці хочуть воювати, — якщо Вашингтон не буде пдітримувати свій світовий пордяок віійськовою силою тоді люди дуже швидко захочуть більшого ніж просто життя для дядечка Сема, котрий прагне мати всі гроші світу..

І саме тому слід просто накопичувати ці залишки сил після смертей аби стати частиною чогось живого: коли йде війна навіть Америка стає не тюрмою для зеків, а просто країною, котра колись жила та працювала...

І так само і весь світ, — під час війни всі хочуть миру, під час миру всі хочуть війни...

Так, уже всі люди просто прагнуть донести до своїх урядів інформацію про те що американці стали грабувати кожну людину Землі та стали знищувати саму свободу в душі людини, -та не слід сподіватися що самі американці можуть вртяувати нас від американців. слід просто зуміти стати розумним для того щоби відчути що самі американці просто вигодоотримувачі від свого уряду, котрий використовує їх силу для зміцнення влади ФРС та впливу на людину за допомогою долара, котрий має купити всіх хто хочуьт жити, а не помирати як ці росіяни чи китайці у своїх тюрмах, котрі закриті міцно та ще міцніше закрита американська тюрма і саме тому росіяни та китайці обирають свою.

Якщо американці не будть залякувати людство війнами та революціями тоді люди дуже швикдо будуть в передучутті своє слави та стануть хотіти відібрати своє від Амреики, котра стала накопичувати воєнну міць задля переомоги над цими ослами, котрі не можуть навіть підтертися самстійно.

Люди просто стали залежними від американців, котрі стали керувати невдимо самими діями людей світу аби люди світу вже відчули що немає іншого життя, — є просто Америка, котра існувла завжди і ми просто маємо підтримувати цих американців, бо інакше ми загинемо.

Всі вже просто не рзуміють що слід просто жити своїм житям, а не ставати рабом, всі просто живуть і хочуть стати рабом, бо інакше мовляв жити неможливо.

І до цього призвело саме керування світом амреикнацями, котрі ніби-то звільняють людей від влади тиранії та брехні.

Просто всім сказали що американці всіх годують та всіх спасають, — і всі прийняли це за правду, адже "їм немає чому нам брехати"...

І саме тому війна проти КНДР це просто спасіння для американців, котрі тепер знову можуть відчути себе великими людьми, що рятують сівт від поганих холпців. — і сам Трамп, котрий говорить про ядерний удар по Пхеньяну це просто шоумен. котрий має завести людей до цього розбору польотів аби всі люди стали на сторону Америки та лінчували цих недолюдків із КНДР.

Це просто Голдсміт!

Він нас рятує, говорячи про інше життя, а та ми знаємо що він бреше, бо іншого життя немає, — є просто Великий брат, котрий нас і створив!

І саме тому війна проти зла, це просто самопіар, котрий має витягнути цю нафталінову карту із рукава американців, — це війна проти тероризму, це війна проти уявних ворогів, котрі просто фінансуються самим американцями аби стати ворогом, котрий всім заважає жити, а американці всіх рятують, бо вони самі добрі, адже вони всім дали дуже багато чого...

Чого?

Ну...

Ми просто не знаємо наскільки в Вашингтоні політики зарядждені ось цією владою на людством, — а там просто всі відчувають що вони у вирі подій і саме тому слід діяти аби стати імператорами та генералами нової війни проти зла, котре хоче контролювати цю землю свободи.

Отож сам Кім, котий прагне відсторонити американців від Корейського півострова аби американці вивели свої війська із Азії це просто мішень, котра має стати добрим хлопичком для биття аби коли всі люди стали бачити що самі американці вже не можуть диктувати свою волю світу і що самі люди землі вже не мають сил служити американцям тоді пора зупинити спасіння світу від рабства. бо саме рабство це і є Америка, котра стала просто блювати цією свободою, що лине від Вашинтгна.

Самі америнкаці стали бачити, що вони чомусь нікого не звільнили, що люди по всьому світу страждають та вмирають і що всі ненавидять американців, котрі "жертвують собою аби врятуввти ближніх", — і це просто тільки початок. насправді всі люди Землі стали вбачати що американці просто стали втрачати контроль за своєю державою і що тепер еліта Америки може робити все що завгодно у своєму домі, бо самі американці більше не можуть думати, вони просто стали гнійником "свободи", котра просто витесала із них, із їхньої дущі саму свободу, котра тепер стала лишень мрією для цих чорноробів, котрі живуть на вулицях та не можуть нічого вдіяти із своєю владою, котра знищує весь світ, знищивши Америку своїми жадібними грошами та брехнею із телеящика.

Отож на Уол-стріт дуже гаряче обговорюють нове шоу, нову війну котра має всіх поставити на коліна бо ми голодні.

Самі амреикнаці предвкушають кров жертви, і саме зараз можна побачити велике шоу із смертями аби стати джерелом великих кататстроф, котрі мають нарешті звернути увагу світу до того як самі американці страждають живучи у цьому смітинку біля Голівуду.

І саме тому слід просто побачити що "люди станьте для нас друзями, бо ми вже не можемо нести цей груз відповідальності перед своїми дітьми, котрі стали просто ресурсом в руках цих гоблінів в Білому домі".

І саме тому нова війна проти зла, це просто серія політичного сезону, корий має пробудити всіх людей до свого заробляння грошей, прислуговуючи долару аби всі могли бути здоровими та щасливими та були готові до Третьої світової війни, котра має привести людину до нового світового порядку, котрий стане для людини новим щирим шоу, котре всі будуть дивитися аби не стати "справжніми" рабами. котрі пропустили "щось важливе".

Американці просто говорять про те що їхні лідери стали будувати тюрму і що їхні лідери стали красти гроші та бюждет, але це не доходить до вух самого америнкаця, — всі впевнені що із ними такого не могло трапитися: це десь там у Росії Путін грабує цих лохів, а ми тут, у Америці все контрлюємо, бо в нас є Конституція та заповіти Франкліна, — ми просто стали вільними від Англії і тепер уже ніхто не може змусити нас плясати під чужу дудку, бо ми перемогли світове зло...

Слід посто стати до справи над знищенням цих мавп, котрі стали дивитися на американське шоу, котре всіх має вртяувати, бо "саме шоу і всіх рятує": ми просто дивимося на цих актоірв і вони розповідають нам про велику місію , котру ми виконуємо, даючи людям їжу та гроші, і саме тому ми зараз такі щасливі, ми просто стали рятувати людство і саме тому наша влада нас обергіає...

Ви цього не знали?

Просто дивіться телевізор та читайте інтернет і Ви станете щасливими та здоровими.

Просто станьте частиною Америки і Ви станете вільними!

Слава Америці!