Північна Корея все — таки отримала ядерну зброю.

І зараз вже Захід не може мати про запас «силу, котра може знищити тих хто не підпорядковуються владі Вашингтону».

Американці прагнуть мати військову силу, котра мусить обергіати владу долара та його власників від всіх хто може повстати проти влади темної імперії зла, — і саме тому удар по Пхеньяну це просто сила війни, котра має зламати повтсанців, що можуть перевернути цей світ та стати звільненням для людини.

Та саме Америка, котра прагне змусиити світ боятися своєї влади, котра є «світлом, що знищує темряву рабів», — це просто тотальний обман сучасної людини, котра може лишень вірити ЗМІ та ставати твариною, котра має слухатися голосу зла, бо вона думає що інакше в цьому світі вжити неможливо.

Людина путає добро і зло і вже зараз коли світ став чорно-білим немає вже сили, котра могла би розбудити людину та надати їй простір для дій, -і саме тому ця війна між Америкою та КНДР це просто спроба змінити саме бачення людиною свого місця у світі та спроба змінити думки людей про світ...

В умовах коли людина стала служити злу. думаючи що вона слдужить добру все стало зникати, — і саме тому зараз є можлиівсть знайти для себе частину правди серед цих тон брехні та пропаганди.

І саме тому Кім Чен Ин може нанести ядерний удар по Лондону чи Берліну, Вашингтону чи Оттаві.

Чому Кім чекає?

Чому він зараз не наносить яденрого удару по Америці адже зараз самий раз стати спасителем світу, котрий може знищити саме кубло цього рабства та брехні, котрі знищують саме людство?

Все дуже просто.

Тому що дії Кім Чен Ина залежать від думки самих людей, — тиран зажвди залежний від думки свого народу, бо він хоче бути героєм, котрий рятує людей від краху, тиран завжди прагне діяти в і нтересах свого народу, котрий так, темний та безсовісний, але цей народ може дати йому абсолютну владу, котру він прагне мати аби реалізувати себе для втілення мрій своїх співвітчизників.

Тиран завжди думає що думка народу свята і він думає що слід діяти так як думає сам народ, — і саме тому коли зараз північні корейці стали боятися того що весь світ поверне свою зброюю проти них, вони стали боятися реакції американців на позицію їхньої держави, котра має стати спасительницею від зла та самі корейці залежні так само як і їхній тиран від позиції самих людей, котру вони ввжають своїм квитокм до релаьних дій.

Просто хочеться аби тебе любили, — і якщо самі корейціі побачать що світ став на сторону амреиканців тоді вони стануть втрачати свій запал та будуть ставати такии ж самими рабами американіцв, бо люди вважають правлильною точку зору інших, не бажаючи мати силу духу мати свою думку...

І саме тому якщо світ зараз стне підтримувати корейцв та самим криитквати Америку для знищення цього зла, котре немов ракова пухлина знищує світ тоді Кім зможе отримати квиток до реальних дій аби змусити амреиканців стати на коліна та вибачатися перед людьми. котрих ті омбанули та продали у рабство до свого власного темного месії.

Так, тиранія це минуле століття і тиранічні народи, котрі бажають аби нимии керували диктатори це посто недорозвинені холуї, котрі хочуть мати для себе ілюзію «великої моралі» в той час як держава просто гине від нестачі розуму та законів.

І саме тому Кім зараз буде прислухатися до своїх «братів та сестер» аби знищити це зло, котре стало просто виривати душу в людей, — та самі люди завжди розполохуються як барани, котрі почули постріл та тікають увсебіч.

І саме тому Кім відчуває те що у цій війні проти Вашингтона він не матиме слюзників, — всі стали продаватися за безпеку та можливість ще пожити на цьому світі в умовах коли американці побудували військові бази по всій земній кулі та можуть знищувати будь-які народи, котрі повстали проти тиранів, — і саме тому Кім зараз став розуміти що навіть росіяни та китайці, котрі його кинули та зрадили стали поклонятися Вашингтону, бо самі лідери цих дежрав-тюрем просто залежать від долара, що друкується та знищує самі народи Китаю та Росії і саме тому СІ Цзіньпіню та Путіну вигідно бути такою собі компромісною альтерантивою Вашингтону в умовах коли весь світ став навоклішки благати американців не починати ще одну війну.

Путін вигіднобути героєм і для росін і для самих амреиканців, -він може жоиовиится із амреиканцями ів той же час залякувати сві йнарод американською окупацією.

І так само китайські комунітси, котір стали сировининм придатком влади грошей, корі теуть від Америки аб икупти цю еергію китайців та стати володарями ктиайських рабів. котрі продалися Вашингтону хоча могли би стати справді вліьною країноЮ, якщо би пішли своїїм шляхлом, а не шляхлом амреиканських банкстерів, котрі стали купувати китайців, що стали розмінною монетою у службі свити Цзіньпіня амреиканським господарям рта «визаолитлеям».

Путін та Цзіньпінь стали кланятися «просвітлений владі Вашингтона, котрий спасає світ від рабства та прагне змусити диких корейців служити людям», — та насправді російський та китайські колеги все розуміють: це Америка дика та зла і саме тому ці дикуни прагнуть стави для всіх людей смертю від руки темноти, котра здатна стати похоронним маршем для людства.

І всі військові бази Вашингтона це просто спроба знищувати всіх хто не захоче жити по законах джунглів, котрі Америка приввиває самій людині.

Путін чудово розуміє що Вашингтон прагне знищити саму Корею не для того аби знищити саме джерело проблеми, а для того аби ця держава не стала альтернативою для людства, котра може показати всім що можна жити по-іншому.

І саме тому Путін просто пристав на сторону Амреики, бо він сам годується із амреиканських рук і він сам стоїть на сторожі амреиканських інтересів аби бути глашатаєм вдлади політичних повій, котрі грають роль великих цивілізаторів хоча насправді вони нічого не вирішують, ставши лишень вбивцями своїх обдурених народів.

І саме тому Путін просто поклонився владі зла аби ті його не знищили, скориставшись можливістю пдінести госпдарю чоботи аби той його помилував.

Та сам Кім може пожертвувати собою та своєю країною аби спасти весь світ, — і так, північні корейці це дикуни, котрі не можуть зрозуміти що лишень сучасні тезхнлогії та закони можуть їх прогодувати та дати славу та владу та вони все ще зберігають незалежне мислення та можуть стати достойною відповіддю світу на імперські плани Америки.

КНДР стала незалежною від американської пропаганди та американських тролів і саме тому цей народ може ще зберегти незалежну думку від того що нав'язують «журналісти», — і саме тому цей новий потік свідомості може ще дати людині інформацію для роздумів чи хоче вона звільнитися від влади зла та що вона може зробити для перемоги добра над злом.

І саме тому КНДР залишається країною, котра несе новий вітер для людей та може стати чимось революцйним в умовах коли весь світ просто став думати що все амреиканське це мистецтво та світло ,а все східне це просто дикунство та гидота.

Так, КНДР це недорозвинена держава, котра стала прдатком до свого лідера, котрий думає що він добро тоді як нсправді він просто служить та рабству, — та сам Кім може дати людям новий подих змін, котирй може перевернути всю свдомість людей.і саме тому американці стали вести інформаційну війну проти Кіма.

Так, Кім це диктатор котрий знищив свій народ.

Та він може бути і також спатилем для світу, бо всі люди зможуть побачити істину, котра народиться в дискусії...

І саме тому ядерний удар КНДР по Вашингтону це шанс стати для світу новими людьми, котрі вже не будуть нести цей прапор ганьби, котрий став справжнім випорожненням для людини нової ери, котре та куштує на догоду своїх амреиканських господарів та дрисерувальників, — і саме тому новий шлях людини це повстання проти Вашингтону, котрий знищує людину, дрисеруючи її як мавпу в цирку.

Отож сам процес розуміння людством свого становища та свого рабства це просто стати кроком до перемоги над страхом та рабовласниками, котрі прагнуть змусити нас стати клоунами, котрі самі себе знищать від страху та депресії.

Отож сам процес перемоги над собою заради спасіння людства це шлях КНДР для того щоби змінити світ та стати для світу новою силою, котра може задати нові правила життя та нові правила відносин між державами.

В умовах коли люди стали бачити що Америка просто тягне світ на дно та пргане змусити всіх ставати брехунами та злодіями, — люди мають отримати для себе якусь альтернативу цьому злу і саме тому знищення Америки це хороша відповідь на потуги Білого дому залякати всіх людей аби всі були послушними рабами долара, котрий їх самих знищує та веде до поразки в цьому житті, котре стало суцільнии крахом.