Після затримання агентів німецьких спецслужб в Туреччині Меркель закликає «переосмислити відносини із Анкарою».

Насправді Німеччина, центром розвитку котрої став єврейський дислокаційний центр Франкфурт-на — Майні, — стала джерелом всіх можливих революцій та переворотів.

Так, саме Німеччина фінансувала більшовицький переворот в Росії разом із своїми володарями Кхунами та Лоебами, членами імперії Ротшильдів, котрі після захолпення Європи перебазуваалися до Америки та стали впроваджувати план американської тихої та невидмої окупації Європи та світу...

... Так, Ердоган це недалекий аферист, котрий тиранічним способом намагається втриматися при владі в умовах коли самі турки вже прагнуть свободи та прагнуть зупинити перетворення Туреччини на новий Радянський Союз.

Саме німці стали впроваджувати владу «контрольованої свободи» в світі, котра мала дати власникам преси владу над народами аби люди могли повірити у свою перемогу коли насправді народи ставали рабськими та ілюзорними в умовах коли світ став дихати зовсім іншим повітрям і люди прагнули отримати своє життя для того щоби самим жити, а не проживати чужі життя, ставши простими чорноробами в руках влади, котра не мала моральної переваги над своїми рабами,а була просто передана по наслідству або ж кулпена злочининм способом.

Люди по вьсому світу стали прагнути самими стати господарями аби не ділити світ на чорне та біле, а просто мати свій контроль над своїм світом, — і саме тому німці, котрі колись знищити Римьску імперію стали обраною нацією, котра мала нести світло лібералізму людству у відповіденості із планом «ілюмінатів».

В новому часі людина дуже швидко стала розуміти що вона лишень худоба в хліві, — і саме тмоу люди стали жервтувати собою аби стати героями, котрі можуть звільинити інших людей від влади зла для досягнення влади миру та розвитку на всій території світу в котрому жили люди, що хотіли змінити саму природу свого життя, ставши пробудниками великих воєн та революцій.

І саме такими предвісникам нового часу стали Ротшильди, котрі організувлаи змову багатих для того щоби сховатися від очей людей та таємно керувати людством аби люди не стали справді вільними, — ціль аферистів була в тому щоби зіграти із людьми у наперстки коли людина буде думати що вона контрлює владу над своєю державою тоді як насправді вона лишень раб, котрий незнає що він раб.

Ціль банкіірв була у тому щоби змінити саму архітектуру держав аби люди більше не мали поклонятися святому кооролю, бо цей король завжди був більш глупим ніж простий пастух, — і саме тому для втримання влади над людьми слід було привести до влади відносно розумних, котрі зможуть правити людьми щоби люди самі погодилися на управління собою цими особами.

Так виникла демократія. котра стала тотальним обманом людини, бо раніше люди бачили що ними править цар, котрий ніс відповідальність за свою дежраву, бо на цій державі грунтувалася його влада та його життя.

А тепер ці «слуги народу» були простими пішками котрі не могли нічого змінити, бо самі нчого не розуміли в політиці та економіці.

І саме таких рабів та шулерів і потрібно було знайти для того щоби вони стаи ширмою для влади грошей.

Та нічого краще ніж демократія люди ще не винайшли і в цьому Черчіль правий...

... Ердоган бореться проти незалежності Курдистану, котрий нині має намір проголосити незалежність і Ердоган став другим Сталіним: рабом, котрий хотів перетворити всхі на рабів, бо сам так і не знайшов способу стати щасливим та вільним.

Ердоган просто тиранічно та некомпетентно керує турецьмким народим і самі турки після серії терактів не зупинилися на своєму шляху із проголошення Туреччини ще однією звільненою нацією від влади маріонеткових ляльок- тиранів, котрі ніби-то «воюють проти імперіалістів».

І саме тому звільнення турецького народу стало для Берліна справою честі.

Туреччина стала революційною силою, котра прокинулася до справжнього життя і саме тому нині аферистам потрібно змусити цей народ повірити у те що вони можуть змінитися та підсунути їм демократів, котрі стануть рятувати Туреччину від зла тирана.

І саме туту перебуває ключ до спасіння — слід просто зрзоуміти що політики залежні від грошей та таємного капіталу, котрий фінансує «незалежних політиків», якщо самі турки прагнуть виграти від своєї революції то вони повинні стати розумними громадянами, котрі не допустять для себе приходу до влади опозиціонерів, котрі ніби-то воюють проти тиранії Ердоагана, — якщо турки не хочуть повторення російського сценарію то вони мають покластися на себе аби самим вибороти собі свободу, а не купити цю свободу у аферистів, котрі пропонують фальсифікат.

Слід не дивитися на месій, котрі боряться проти всленського зла і котрі воюютть проти рабства, а сами стати на захист своєї держави від політиків, котрі між собою домовилися та ділять державу на території та ресурси.

... Так, Берлін стане посилати своїх агентів, котрі мають привести до влади народну опозицію Туреччни до перемоги на виборах, — заради спасіння турецьокго народу, мова йде про взяття під контроль ресурсів Туреччини в умовах коли народ прагне змін , а влада неадеккватна.

Німці просто стануть встановлювати контроль за народом Туреччини аби звільнити цей народ від влади тирана, котрий ніби-то відбудував державу, — і саме тому слід просто стати зрячими для того щоби не стати лохом, котрого німці кинуть задля гешефту, а просто стати розумним громадянином, котрий може розуміти що Ердоган і саме ці спасителі. котрі проти нього боряться так само є залежними від влади долара та євро, котрі друкуються для того щоби за допомогою грошей керувати повсякденним життям людства, — та саме повстання проти тирана може стати початком нового процесу звільнення свого народу від влади черні, котра думає що вона зможе управляти народним бидлом, і саме тому революція це шлях до зміни системи, а не просто зміни обличь та зміни прізвищ при владі.

Та саме такі революції і є станом пробудження суспільства коли народ вимагає змін і коли тиран не може нічого запропонувати народу, бо він не вміє нічого розвивати .він вміє лишень керувати карателями, котрі просто знищують енергію людей та їхню приватну ініціативу, — і саме тому лишень вільне суспільство може стати до праці над створенням нової держави, котра може стати для людини сервісом, а не просто бути ворогом, котрого неможливо знищити, бо це влада тирана, котрий все контролює в такій тюрмі-державі...

Берлін намагається змусити Ердогана не тиснути на опозицію, котру фінасує та підттримує, надаючи своїх технлогів, котрі повинні провести чергову кольорову революцію за допомогою соціальних інженерів, котрі стануть рекламувати опозицію як бальзам, котрий може залікувати рану народу та це лишень сам процес взяття під контроль народу, котрий має повірти що він сам керує собою тоді як він просто гроші, котрі приносять власникам політики прибутки.

... Ердоган знищує Туреччину гальмуючи від'єднаня Курдистану вд Анкари.

Після того як самі турки побачать що курди це народ, котрий прагне жити вільним життям, а турки просто прагнуть змусити цей народ підкоритися його уряду тоді репутацію Анкари буде зруйновано назавжди і саме тому Ердоган, котрий силою втримує Курдистан в руках турків це просто камікадзе, котрий руйнує саму стабільність та свободу в своїй державі аби стати популістом та великим імператором в очах народу, котрий не розуміє що сам ховає свою державу у могилу.

І саме це рабство, котре тисне на турецький народ і стане пружиною, котра від'єднає самого Ердогана від активного народу, — коли сам народ відчує що тиран не хоче нічого змінювати, а прагне і надалі красти гроші та владу у самого народу тоді народ стане жертвувати собою щоби спасти свою країну від ворога-тирана, і тоді почнеться народовольство так само як царській Росії...

І саме тому всі ревлюцї завжди підсилювалися пісяя того як тиран не хотів в іти на переговори так само як зараз діє Ердоган, думаючи що народ буде йому вірний до кінця, бо він цей народ урятував і що він будує державу, котра належить йому, — насправді це совкове милсення, котре руйнує саму довіру людей до влади, бо сам народ володіє державою, а не тиран, котрий просто управляє ресурсами народу.

Отож самому Ердогану, котрий вже включив до списку своїх ворогів Меркель нині залишилися місяці для того аби зрозуміти що він перебуає у смертельній небезпеці так само як Каддафі і що американці можуть організувати в Анкарі «турецьку весну», бо самі турки проти влади тирана і самі турки погодяться підтримати Вашингтон у війні проти Анкари, — котра вб'є самого тирана що став заручником власного его і не розуміє що він просто клоун, котрого всі пинають, бо він зачарований своє місією ,котру всі мають бачити адже він створив Туреччину та дав їй славу...