Кім знову запустив балістичну ракету. Тепер над Японією. Японці та американці одразу ж заявили про «провокації та дух агресії».

Насправді тиран просто прагне змусити свій народ відчувати «велике покликання нашої нації, котра стала прогресивною та божою у захисті людства від злих та зажерлвих американців».

І це правда.

Зараз у світі люди стають свідками того як американці створюють корумповані уряди, котрі служать Вашингтону та справно перераховують до казни Америки вкрадені гроші, — а перед телекамерами ці «захисники свободи» говорять про боротьбу із корупцією та «нашу підтримку стремління націй будувати демократичні держави»...

І саме тому лицемірність та лизоблюдство американців це наслідок того що світ став поохронним бюро, котре просто фіксує мертвих людей, котрі не мають коштів аби лікуватися від хвороб та не мають грошей аби прохарчуватися.

Та це не проблема Америки.

Це проблема самого людства, котре обрало американський шлях, а точніше ставання на коліна перпед елітою Америки, котра знає про те що американський народ насправді ніколи не стане на коліна перед «господарем» та поставити на коліна інші нації, котрі прагнуть «вимолити у цих американців для себе комфортне та безпечне життя» — може.

І саме тому американці, котрі воювали за свою свободу та стали багатими щоби нести свою свободу до світу, — це просто розвиток самої Америки.

Та бажання світу «випросити у цих багатіїв краплину грошей на хліб» це просто приниження, котре стається для людей збіднілістю та зрадою самого себе, котре відчувають самі американці і їм стає добре від того що вони «такі багаті та сильні що всі прохають у них допомоги»...

Внутрішній компас американців сигналізує про те що «вони на правильному шляху оскільки всі хочуть стати такими самими як ми», — та американці вже почали розуміти що люди світу не хочуть із ними дружити: всі хочуть аби американці дали свободу світу та стали захисниками поневолених народів, та самі американці не можуть стати спасителями, бо вони самі ледве виживають у цьому свііті, котрий їх знищує так само як і нші нації.

І саме тому «домовленість людей зі американцями про спасіння світу руками великої американської нації», — це просто фікція, котра вже стає примітивної реальністю, котру всі розуміють та вдчувають.

І саме тому всі стали ненавидіти Америку, — «американці отримують прибутки від пограбунку народів, а самі нічого не хочуть зробити для ближніх, котрі балагають про допомогу», і ця правда людей світу не може не турбувати самих американців, котрі думають що «вони стали годувати світ, а цей світ просто прагне нас обікрасти аби самому вижити в той час я к ми рятуємо людство від тиранії та несемо свободу та права людини»...

Тож людство, котре прагне «змусити цих американців слугувати інтересам світу» і самі американці, котрі пргануть «змусити цей світ також працювати задля спасіння людства», -розходяться і саме тому світ та американці стали ворогами, котрі воюють за свій план для людей та ці лпани просто бажання обікрасти одне одного в умовах коли «всі стали захищати лишень свої ітнереси та обкрадати нещасні народи проклятої Землі»...