Вашингтон створює «нову стратегію» в Афганістані. Про це офіційно заявив Білий дім.

Насправді неважливо чи будуть американські війська вбивати афганських повстанців чи просто Америка стане і надалі тримати афганський народ під хвилею влади «демократичного екстрмізму» аби стримати цей революційний народ від власного розвитку, котрий можливий лишень після виведення американських військ з цієї святої землі...

Важливо: чи стануть американці розуміти що вбивства мирних жителів терористами в Афганістані це пряма відповідальнівсть Вашингтона. І не слід говорити про «спасіння народів від влади тиранії, котра репресує опопзицію», — слід просто заглянути в очі афгнаця, котрий ніколи не підкориться владі амреиканця так само як він не підкорився владі Радянського Союзу.

.. Афганці живуть своїм життям і проблема афганців в тому що вони не можуть об'єднатися для спільного вироблення плану свого розвитку для стрімкої відбудови Афганістану після різноманітних воєн, — важлива чи зможуть афганці стати єдиною нацією, котра зможе чітко працювати як годинник для досягнення розквіту своєї кульутри та свого генетичного коду.

І саме тому звільнення Афганістану з-під впливу глобалістів це просто перший крок афганців до абсолютної свободи, котра може наступити лишень тоді коли самі афганці зможуть осилити цей хаос в своїй країні та стати єдиними перед лицем загрози винищення свого народу імперіями, котрі прагнуть підкорити свободу аби залякувати людство та тримати вільну людину, котра не підкорилася диктату соціуму в єжових рукавицях.

... Афганці не стали такими як усі, — вони просто тримають удар та розвивають свій власний спосіб життя, що має внести у скарбницю світової кульури ще один унікальний вільний внесок від народу, котрий ніколи не підкориться владі тиранії від будь-кого...