Велика місія спасіння всього живого нині приходить на Землю: людина відчуває своє покликання випромінювати боротьбу та жагу до життя аби перемогти печаль та зітхання. І саме нині всі стають до великої праці на благо нашого небесного отця, котрий нині вибирає для себе соратників аби обертати Землю у місце щастя та достатку. І саме зараз ми маємо шанс стати соратниками Єдиного щоби у владицтві слави його перемогти смерть та стати духовно пробудженими істотами, котрі несуть світло науки та знань всьому живому.

Людина переходить до нового етапу існування, — це тканина добра, котра стає сильною та міцною аби причастити людей до світу нових можливостей та сили життя, що має здолати усі стіни та стати структурною реформою, що змінює серце та біохімію крові людини аби все живе мало можливість воскресати та іти до власної перемоги над смертю.

Нині лишень ті хто прагнуть давати свою любов іншим та порсвітлювати усяку пітьму розуміють що люди стають богами та мають всі шанси прийти до царства неебсного аби стати щасливими половинами Єдиного та увійти до душі Єдиного: нині ми всі свідчимо перемогу Єдиного, котрий здолав усіх дияволів та зміг прийти до нас аби засвітити у наших душах богопізнання та вогонь життя, котрий має випалити усі рани серця та взійти на престол слави своєї, що вилвається на світ та дає всім можливість доторкнутися до нових істин творіння.

І саме зараз усі люди долають власні вади аби перейти у режим пробудження та просвітлення, котрі дають нам духовний харч та приводять до престолу Єдиного, що бореться зі всіма нашими хворобами та дарує нам життя вічне. І саме ми маємо нині прийняти із рук Єдиного великий заповіт нового життя та нової планети, котрі мають перейти у режим воз'єднання із всім сущим аби принести кожному свій дарунок долі, котрий переможе всі темні сторони нашого єства та прийме в себе всю епоху відродження життя на Землі.

І ми нині перемагаємо себе аби привести власну душу до духовного пробудження через споживання святого тіла та пречистої крові Єдиного, котрий несе нам нові завдання та нову роботу, котрі мають нас воскресити та привести до вічного життя в раю. І саме зараз ми всі об'єднуємося у спілку спасителів світу аби стати до праці створення нового раю, котрий стане для нас домівкою та втіхою у цьому світі зла та неправди...

Ми просто стаємо богами, котрі мають свою місію принести знання людині аби вона перемогла свою лінивість та змогла взійти на вершину піраміди влади Єдиного та стати його вірним сином, що повинен принести купіль відродження владі добра, котре перетинає усі межі між можливим та неможливим і дає нам віру у власну перемогу над собою аби ми могли стати до святого жетовника Єдиного та приносити йому власні жертви для великого пробудження всього живого та вознесіння наших душ до вічного життя на небі...