Воскресіння життя нині перебираєтьтся до душ людей: аби стати духовно зрілим та мати для себе спасіння на небесах люди можуть стати світлом, котре годує інших та приносить іншим радість буття, — і саме тому нині Єдиний будує новий світ, котрий стане джерелом легкості та пробудження.

Саме зараз все стається і люди можуть взійти на престол божої слави аби поєднатися із всім живим, котре переходить у фазу усвідомленого життя та стає тканиною любові, котра обертає усе у щастя, що лиється ріками меду серед полів матриці. І саме нині усі люди можуть свідчити про прихід нового месії, котрий має освятити душі світу та принести для людей енергії спасіння, котрі стануть небесами для живого, що лине до джерела.

Людина стає світом, котрий має в собі сили воскрешати померлих та нести знання тим хто мають відкрите серце та можуть поглниути цей світ для того аби піднестися над власними тваринними інстинктами та прийти до сходження на вершини мудрості та еволюції: людина переносить для себе частини світла Єдиного для того аби підкреслити божественну суть людини та факт воскресіння життя, що стає єдиним цілим із душею людства: колективна воля людства говорить про те що люди мають в собі талант пробудитися до великих місй та великих звершень і саме зараз боги приносять для людей сили піднесення над злом та владу над життям, котре стає інструментом творіння нової людини, що стане початком нової ери.

Саме зараз всі люди можуть побачити що Єдиний дає їм правду, котра має вказати шлях та привести до лона джерела, що принесе кров бога у душу людини і саме тому ми нині стаємо свідками великої містерії, котра несе нам таємні знання та сили подолати усі недоліки своєї сутності та мати в собі енергію до пробудження світу від сну та депресії, котра нищить душу.

І саме тому нині людина стає світлою та новою — життя приносить нову науку та нові технології і людина може користуватися для власного розвитку цими ідеями та революційними знаннями аби стати поруч із богами та стати свідомою свого існування. І ми бачимо сходження людини до евересту слави, котра принесе нові враження та цікавість для життя щоби всі могли відчути владу Єдиного, котрий всім дає шанс стати корисним для інших та віддати всього себе на потребу життя та всього живого...