Росія стає місцем в котрому життя переживає свій новий поворот, — це світло вбиває Путіна, котрий має стати лишень мумією, котра здатна проковтнути світ та обернути всіх на фараонів.

Росіяни просто стають друзями смерті: росіяни стають темнотою, котра має захопити світ та стати частиною космосу, котрий здатен вбити весь російський народ, — це саме життя бореться проти світу, котрий просто тікає від релаьності та стирає світло.

Путін говорить про великий російський світ та про те що люди мають любити Росію та за те що та рятує людство, — та вже ні в кого немає сумнівів, що це просто маніпуляція, Путін має обманути світ аби світ став ближчим до Росії та перестав вбивати сам російський народ своїм остракізмом та своєю глибиною життя, що здатне ламати ті мури, котрі будує Росія аби завадити людям жити дружно.

Путін просто має сказати про новий світ, котрий нині стає релаьнністю, — та всі вже зрозуміли,що із Росією не вийде ніщо: це просто трата часу та ресурсів, Росію просто треба ганьбити та вбивати аби ці люди могли задуматися про своє сталвення до людей та про те що вони просто стають кілерами, котрі знаходять життя та вбивають його аби е життя не доторкнулося до їхніх душ та не змусило перемогти цю стіну, котра розділяє росіян від життя.

Саме тому росіяни мають нині стати чатсиною світла, котре здатне омити береги їхніх душ аби це світло стало тим інструментом творіння нового російського суспільства, котре здатне дати відпровідь на всі запитання.

І саме тому для того аби Росія стала живою її треба бити електричним струмом щоби світ побачив як мертва Росія стікає кров'ю та гине від ударів людей. що стали на захист життя...