Росіяни стали вимагати від влади нових шляхів вирішення проблем своєї країни не за рахунок народу, а за рахунок путінської корупції. Путін став лідером Росії, бо він вмім красти. І тепер він обкрадає всю Росію аби статвати багатшим та могутнішим. Путін це не політик, Путін це лялька, котра вбиває себе ж аби не допустити в Росії революції та ця лялька прагне затуманити мізки світу щоби люди не змогли дізнатися що необхідно світу від Росії.

І ось росіяни тепер ужде звільняються від кайданів свого уряду, котрий запровадив тюремний режим для людей та прагнуть відібрати свою країну у цих босів мафії, котрі прагнуть забрати саме повітря у російського народу. Путін прагне завадити росіянам стати нацією та зрозуміти що росіянам не потрібна Чечня та Україна, — росіянам потрібен демократичний уряд, котрий би реформував Росію та ставив перед собою не завдання пограбувати народ та вкинути людей до помийної ями. — а хотів дати народу якусь мету, котра може змінити душу кожної людини, що несе в собі заряд життя та може спілкуватися із іншиими людьми аби мати силу волі до життя та праці.

І саме тому Путін, котрий керує Росією так наче це його помістя та його агентурна сітка, котра має захопити весь світ, — це пройдений етап: росіяни вже не бажають обкрадати інші народи, вони просто хочуть аби їхній президент культурно себе поводив серед людей та працював не над створенням чергових офошорних схем аби вкрасти в людей останні гроші на хліб, а просто давав людям можливість самим заробити собі на їжу аби ставати багатими та могутніми чесно. Саме чесно, а не так як це робить Путін, котрий був потрібен Єльцину аби грати роль правителя в той час як Росією керують зовсім інші люди, котрі сидять в Лондоні, а не сам ляльковий президент своєї брехні Путін, котрий просто має зіграти роль гооврящої голови аби люди забули про все на світі та просто слухали солодкий голос свого правителя, котрий вміє добре брехати та знає як вкрасти все на світі.

Росіяни ще хочуть при владі афериста, котрий би давав їм можливість солодко думати про те що не прийдеться нічого робити, а просто їхній лідер все зробить за них — украде гроші в інших народів та нагодує весь російський народ. Та цього вже не буде — весь світ став захищатися від злодійкуватих росіян і сам Путін як маріонетка світової закуліси просто іграшка в руках американських банкірів, котрі витягують із російського народу його багатство, змушуючи росіян просто знищувати себе самого, — росіяни просто поїдають себе аби вижити, бо світ став таким жорстоким, що росіяни просто стають мертвими душами, котрі не можуть мати життя, а лишень вмирають на цьому полі бою із Путіним.

Саме тому лишень відставка Путіна та суд над злочинцем можуть дати росіянам життя, котре здатне даруваити посмшіки, а не сльози, котрі течуть із очей росіян, котрі повірили актору та стали голосувати за правителя світу, а виялвилося. що Путін просто театральний актор, котрий повинен говорити та робити те що йому накажуть господарі, ті самі господарі, котрі прагнуть аби росіяни відмовилися від вбивці Путіна та самі росіяни ще не можуть пізнати мудрості, котра може вивести їх із кризи розуму.