Росіяни стали думати над тим аби поміняти свого прзедента. Так, росіяни прагнуть аби щось змінилося ів їхньому житті. Та немає сумніву, що самі росіяни не прагнуть змінити людину при владі: Путін має правити Росію, бо немає вже нікого в цій країні рабів та господ, хто би міг тримати під контролем це кодло, котре вириває душу в народу... — просто людина при владі має змінитися аби стати новою: аби стати людиною, котра може берегти народ як малу дитину та любюити свій народ щоби всі стали вірити владі та все було так само як і до цього чортового Навального, котрий розбив народні міфи про чесну владу та став показувати людям реальність.

І ось світ уже бачить що самі росіяни хочуть аби Путін змінився. Аби він змінив Росію та став керувати нею по-новому... Та хто може замінити самого Путіна? Немає ж такої людини в Росії, котра би могла взяти на себе відповідальність за життя всього світу, котрим Росія продожвує керувати. Світ став розуміти що люди почали думати. Це перша ознака того що люди починають розуміти в якій небезпеці вони опинилися. І саме тому весь світ підштовхує росіян зробити те саме що зробили і французи і американці: просто обрати нового президета.Та що робити із самим Путіним, котрий хоче і надалі керувати Росією та мати владу над людством адже він не може просто так піти, — потрібно мати гарантії безпеки та право самому вирішувати свою долю, котру не проти світ посадити в тюрму?

Саме тому люди не бачать альтерантиви Путіну — ніхто не може свідомо та відповідально взяти в руки ядетний чемоданчик та мати владу над життями мільярдів людей: ніхто не може керувати світом так як Путін. — а Путін уже пережив той момент коли він думав що йому повезло, тепер він думає що він обраний і що він не може віідйти від влади, бо він спасає Росію. Саме тому лишень сам російський народ спроможний довести своєму лідерові, що той ніякий не спаситель, а просто манкурт, котрий окупував світ та залякав людей. І саме тому нині влада над світом не в руках Путіна, — влада над світом в руках російського народу, котрий знову може продемонтсрувати свою силу та вигнати безумного вбивцю Путіна із влади та знайти нового лідера.

І навіть не важливо хто очоилть Росію — важливо щоби влада зберігалася у народу. Треба аби сам російський народ контрлолював все що відбувається у його країні та міг усувати політиків наче карти, котрі міняються в руках у гравців. Саме тому російський народ повинен усвідомити те що він сам керує своєю долею і ніякі лідери не можуть нічого змінити якщо сам народ обере нову владу. Треба просто мати свою думку та мати свою позицію. І тоді життя зможе змінитися. Росіяни бояться що вони втратять Чечню та почнеться розпад країни без сильної руки, — так і це має статися обов'язово: російський монстр має розпастится аби не мучити людей і саме тому знищення Росії це робота самого російського народу, котрий повинен мирно, без війни, розпочати ліквідацію Росію аби світ зміг погладити Росію по голівці та сказати що робота виконана. Світ ніколи не залишить російський народ у спокої поки Російська імперія існує, — і саме тому знищення залишків Російської імперії це путівка до життя для росіня, котрі зараз помирають від того що світ їх критикує та воює проти Росії: отже знищення Путіна, та відсторонення від влади злочинця Путіна це перший крок до знищення самого джерела зла, Росії, котра вбиває себе та знищує весь світ.