Росіяни можуть давати всім приклад — вони вбили усіх хто міг розповісти що відбувається та запросили до тюрем всіх хто могли сказати народу де протікає корабель. Тепер залишилося лишень потонути швидко та безболісно: та хто потоне разом із ними? Всі! Весь світ! В росіян хватить сил аби затопити водою весь світ та вбити всіх хто є ворогом народу для російського народу, — всіх хто може знати що робити аби вода не дійшла до країв корабля...

Тепер уже не може бути жодних сумнівів: росіяни прагнуть завалити корабель аби цей світ загинув, тепер уже не може бути жодних сумнівів, росіяни прагнуть спалити все що може дати можливість людині втриматися на плаву та не потонути. Після арештів всіх хто міг би давати росіянам якусь кульутуру, котра би могла нести людині знання про світ та якийсь психотип — треба лишень поставтии пам'ятник в цетнрі Москви «Росіянам із печаллю». Не можна вже говорити про кульутру та про те що Росія тоне, — самі росіяни прагнуть затопити весь світ та забрати із собою у пекло якомога більше людських життів. І саме тому всі хто говорять про те що Росія має бути вільною — просто мають піти із країни, бо Путін має керувати Росією вічно аж поки не загине останній росіянин: це ж і є місією Путіна — вбити всіх росіян аби не залишилося жодної людини, котра ще може нести російському народві хоча би краплю розуму та совісті.

Путін всім показує що він не буде терпіти тих хто виходять за рамки дозволеного, — всім агнетам жидомасонів має бути заборонений вхід в Росію: треба просто замурувати цих жидів у тюрмах аби всі хто колись ненавиділи Сталіна так само вмирали в своїх квартирах від страху та боялися вийти на вулиці, — всі хто можуть хоча би натякнути росіянам про щось нове та мудре мають потрапити у пекло, бо Росія має згоріти, всі мають залишитися лишень у вогні, котрий випалить із росіян цю лінь та цю дурість, котра привела до влади Путіна.

Так, Путін воює проти себе — він не знав, що росіяни такі дурні, що будуть за нього голосувати: а росіяни виявилился просто дурнями, котрі обрали обі в президенти афериста та брехуна, — тож не потрібно більше дешевих сантиментів: всі мають погодитися із правлінням Путіна або покинути Росію. Всі мають стати частиною путінської машини або загинути: так само як Гітлер колись говорив що німці не достойні його тому Рейх має загинути, росіяни не достойні Путіна тому всі хто зваблюють росіян своїми речами та промовами мають покниути Росію, бо Путін не потерпить цих проходимців, котрі стануть розповідати про помилки влади: росіяни прагнуть жити, знаючи що все добре і все має бути добре навіть якщо все не добре.

Саме тому всі мають говорити що все добре аби всі знали що вони лишень шизофреніки: це не совість та інстинкт самозбереження говорять всім росіянам що вони помирають, а це просто їхня фантазія та психічні захворювання кричать про помилки Путіна тоді як насправді всі вже в раю, бо так сказав Путін...