Авраам Ротенберг прямував до аеропорту. Сьогодні він мав вилетіти до Києва аби дати свою лекцію про Кабалу українцям.

«Кабала це пошуки своєї місії на Землі. Євреї дуже дового ішли до свого пізнання реальності так аби зрозуміти що є світ і що є Бог. Кабала це інструмент нової науки, котра може відкрити для людини всі грані невідомого та потаємного. Бог вчиинив так, що правду про світ можуть пізнати лишень обрані, — лишень ті хто здатен перейти межу між світом людини та світом Бога. Саме ця межа і є Кабалою. Кабала відкриває перед людиною нову сторінку світу, що ховається від простих людей та може бути повернений у реальність людини, якщо вона стане пізнавати світ із відкритим серцем, — якщо людни зможе пізнати в собі Творця, тоді вона зможе повернути поїзд свого життя із прірви до раю. І для цього існує Кабала котра відкриває людині можливість пізнати те що ти вмираєш без джерела. Те що людина не може прожити без Бога і саме її зв»язок із Богом, котрий прагне нового відновлення своєї розмови із людиною, — є частиною нового світу, котрий відкривається для кожного хто може здолати страх та розпач та перемогти в собі того демона, котрий віддаляє людину від космосу",- говорив слухачам Авраам.

Після лекції він познайомився із молодою українкою Лесею, котра знала щось про єврейське містичне вчення та могла дати йому поштовх до нових думок про Україну, котра ще спала, живучи із Ісусом, котрий не міг стати вчителем, бо був лишень простим громадянином імперії, котра видовбала із нього все священне.

В нову еру Україна змінювалася і єврейський народ зміг знайти в Україні своє місце для початку нового шляху до Бога.

Авраам одружився із Лесею.

Він перебрався із Тель-Авіва до Києва та почав створювати нові відділення кабалістки в київському університеті.

З часом Авраам захопився політикою, — та став народним депутатом.

Потім він став президентом України.

Новим Сіоном відчував Авраам Ротенберг Україну та став будувати школи кабалістики для українців.

Зрештою Кабала стал новою релігією України.

Україна легко змогла звенути із шляху до Європи, куди не могла потрапити через своє географічне розташування, — до Близького Сходу.

Україна та Ізраїль були подібнии країнами, обидвоє боролися із імперіями та шукали свого місця у новому світі, відчуваючи своє покликання проповідувати серед людей свою філософію життя, котра давала ключі для людини до світу Бога....