Володимр Соколов вийшов із дому.

Сьогодні він мав складати іспит із політології.

Берт Янгел прилетів до України аби домовитися про мир між Києвом та Москвою.

Війна між Україною та Росією ще була в розпалі та українці не хотіли віддавати росіянам Криму та Донбасу, атакуючи Росію.

Росіяни вбивали українців хімічною зброєю та перекидали до східних кордонів України важку артилерію.

Найгарячіші бої були в Севастополі та Луганську.

Там українські воїни постійно аткували російських загарбників та не давали Росії можливості ввести свою адмінстрацію на окупованих територіях.

Володимир пішов на війну.

Іспиту він так і не здав.

Після повідомлення про смерть 50 дітей від зарину, який викоритслаи росіяни, — Володимир більше не міг дивиится щодня повідомлення як росіяни вбивали мирне населення України, котре ішло у повстанці та знищувало російських військових, котрі забирали в людей гроші та власність.

Берт Янгел — після безрезультатних переговорів із Путіним — полетів до Лондона.

«Нам слід підтирмати українців у їхній визвольній війні проти Росії. Росія першою віроолмно напала на Україну аби вкрасти ресурси України та духовно знищити український народ, залякуючи українців смертю та ядерними ракетами. Українці кинулися у бій сміливо та не захотіли віддавати ворогу свою землю та своє майно. Російські військові входять на українську територію та отримують військову відповідь від повстанців, котрі взяли до рук зброю та вбивають російських солдат. Були вже неодноразові повідолмення про використання російською стороною газу зарин для знищення мирного населення, котре не погодилося із окупацією. Росія постійно перекиджає на територію України військову техніку та солдат із зброєю», — писав у своїй доповіді прем'р-міінстру Терезі Мей посол Англії в Україні Берт Янгел.

«Українці мають звільниится від влади нацистів та прислужників фашистської Америки! Росія готова надати українцям допомогу в війні проти київської хунти. Новоросія повинна мати впевненість у тому що Росія допоможе вірним малоросам та буде всіма силами воювати проти Києва та його господарів із Америки, — сказав у своєму зверненні до російського народу Путін.

„Ми повинні підтримати українців у їхній війні за виживання. Це війна не за незалежність, — це війна за виижвання від диктатури Москви, котра буде знищувати українців так само як це робила зажвди, прикриваючичись благими намірами та обманюючи світ. Англія вирішила вступити у війну та стати на сторону України аби перемогти диявольску Москву, котра після України хоче нападти і на інші незалежні держави аби грабувати народи та знищувати душу світу“, — сказала на слуханнях у англійському парламенті Тереза Мей.

Після цього США ввели також свій контингент в Україну.

Росія застосувала ядерну зброю проти Лондона та Вашингтона.

Почалася ядерна війна у світі.

Після об'єднання всього світу проти Росії, — росіяни були знищені.

Російський народ був стертий із лиця Землі.

Путін застрілився у своєму кабінеті, залишивши записку „Вибач, народе за цю ганебьну поразку, ми не змогли обдурити всіх та ти повинен знати, що я з неба буду знищувати всіх ворогів Росії“.

Володимир Соколов сидів у своєму домі та дивився теелвізор.

Він став героєм війни.

Виступав президент України Тимофій Радуш, котрий був послом України в Вашингтоні, а після початку російсько-української війни очолив сили повстанців на окупованих теритріях та завдав поразки Кремлю під Одесою, Донецьком та врешті-решт під Москвою.

„Україна виграла свою війну. Так можуть подумати ті хто не хочуть віддавати собі звіту у тому що відбувається. Це світ виграв свою війну проти ворога, котрий своєю хитрістю та змовою проти людства хотів загнати всіх у концтабір та знищувати розум та душу людини. Ми перемогли і це значить що ми маємо шанс на майбутнє, бо ми відстояли свою людьску подобу.“, — сказав у телезверненні до українців президент.