- Меримеславе, ти повинен виокнати свою місію. — ти ведеш російський народ до нового шляху, коли вже не потрібно буде ховати очі в капелюха, якщо інший побачить, що ти щира людина та просто хочеш комусь допомогти. Меримеславе, ти рятуєш цілі покоління землян, — та ти повинене відучти те що ти не є взірцем для інших, ти просто виконуєш свою роботу на тверду четвірку. Ти можеш щось змінити у своєму житті, що не дає тобі спокою адже ти можеш стати черговим тираном, котрого казнили самі люди і ти чудово розумієш що так звана любов народу до тебе це лишень ілюзія та обман. Люди зажвди ненавидять того хто собою щось предствляє, — а ти безсумнівно є великою людиною, що бореться зі злом та перемагає народ, котрий кинув виклик мені. Ти потрапиш до раю та станеш прислуговувати у храмі, — та спочатку ти повинен усвідомити закони світу, — Меримеславе, ти не можеш зрозуміти що в цьому світі є правила і не можна знищувати своїх ворогів тільки тому що ти цього хочеш. Ти зробив багато та ти можеш зробити ще більше і глупо не використати свій шанс змінити світ та спастится від смерті!, — промовляв голос до Путіна.

Путін був масоном і він чудово знав про що говорив йому голос.

Путін — як всі масони — вірив що з ним говорить Бог та сприймав цю лекцію як щось таке що може дати нове дихання та здатне пробудти тебе до нових звершень.

- Боже, я іду цим шляхом, — я вбиваю свій народ та не можу вже скинути цю маску добра, котра прикріплена на моє обличчя та не може вже бути скинута до кінця моїх днів. Я лишень стовп вогню, котрий плаає та прагне на свободу та не може звільнтися від пут карми, котра вбиває моє серце та відбирає у мене надію на краще життя. Я вже змирився із своєю долею вбивці та ката і мені залишилося лишень одбурити цей народ ще раз і все вже зміниться для світу та не для мене. Я приречений помирати у цих муках людей та бачити увісні як мене розпинають на хресті ті люди, котрі колись говорили про велике спасіння від героя та повелителя. Я можу лишень перемогти себе та виконати твій наказ, Боже, та знай: мені нічого не потрібно. я просто хочу принести тобі користь та спасіння для світу, — промовив Путін до Бога.

- ... Втім, ми ще не знаємо всього масштабу протестів росіян: може виявитися, що вони не просто вимагають нових виборів та нового перерозподілу грошей на користь бідних, — може виявитися що вони прагнуть відновити монархію та зчинити справжню революцію у свідомості людства, котре із завороженням стежить як росіяни планують свої подальші випади проти Путіна та хочуть стерти в порошок цих ментів, котрі вже не знають кому служити, — промовив Джеймс Бонд до своєї начальинці Зельфіри.

- Бонде, ти маєш робити усе згідно із інструкціями: революція це протест проти влади корупціоенерів і ти маєш говорити лишень про те що люди повинні виступити проти корупції, ніяких повчань та ніяких проповідей. — нехай росіяни дізнаються про те що як вони живуть і що з ним робить їх любимий Бог.

«Ми повинні перемогти себе та розповісти всім людям, що слухають нас про важливу місію, — про перемогу над дияволом, котрий прагне закаблити усі народи світу та перетворити Землю у пекло! Це і є наша місія — знову звільинити світ від виродка, котрий хоче привести людство до втрати душі та втрати свого „я“. Ми не допустимо приходу до влади Путіна, котрий спить та бачить як люди кінчають життя самогубством та вмирають аби віддати йому владу над синами Росії, котра стала схожа на того Ісуса, який висить на хресті та не може звільниится від тенет рабства, бо він став відступником, котрий перегорів у своєму бажанні служити іншим та став непотрібнм нікому», — говорив Лімонов на мітингу.

Путін вийшов із храму.

Сьогодні мали відбутися вибори президента і він як духвоний лідер православної Росії та новий папа Московський мав підтримати Ходорковського аби росіяни могли жити вільним життям, — це він обіцяв зробити своїм вчителям із ложі «Народи Росії» та це він обіцяв зробити собі хоча і тенденції до революції збільшувалися із кожнем днем.

ЛІберали переомгли монархію та захопили владу над Росією безроздільно пралвячи російським народом та ніхто не міг зроуміти чого спланують соціалісти на чолі із ЛІмоновим.

«Росія має бути іншою — ми маємо перемогти Америку, котра стала загрожувати світу своїми ядерними ракетами. Саме тому ми контроюємо нові ядерні бомби, котрі мають завдати удару по Америці аби врятувати Землю від сатани», — говорив новий президент Росії Едуард Перший Лімонов на мітингу з нагоди дня Революції Свідомості...