Іван Франко — після ленкці для студентів — ішов вулицею Львова та думав про те що Україна має звільнитися від російського ярма та стати незалежною державою.

Але, ж самі українці залишаються пасивними, — і не зважаючи на те що українські патріоти завжди мріяли про свою дежраву, ніхто не хотів працювати для того аби вона постала подібно птиці Феніксу, котрий спалює себе та завжди може відродиится із попелу.

«Українці хочуть мати дежраву та вони не розуміють, що лишень тоді коли ти сам ідеш на Ви, ти можеш отримати від Бога якусь допомогу у становленні власної особистості, котра може розкрити весь свій потенціал. Ми не можемо віднайти у собі сил іти своїм шляхом... Ми не можемо пізнати ту чарівну мудрість, котра спускається із глибин небес для всіх хто хоче та прагне змінити своє життя, аби всі люди могли жити із Богом та любити своїх дітей і співітчизників. Українці прагнуть спіймати свою хвилю та розпочати жити активним життям — та зажвди ніби щось втримує нас від радикального повороту до життя. Якесь провидіння втримує українців від початку власного шляху, що має відкрити для нас двері світу. Ми повинні розбити цю стіну зла та неправди та дати українцям мотив до власного сталого розвитку, який повинен принести на українські землі любов до своєї землі та відчуття того що кожен українець несе відповідальність за життя своєї країни в цілому», — думав по дорозі додому Іван Якович Франко.

Тарас Шевченко сидів в казематі та писав вірші.

Він прагнув закликати своїх братів та сестер до пробудженя та дати мотив українцям боротися.

Шевченко знав, що українці завжди говорили про те що Російська імперія втримує їх від власного польоту до вершини гори свободи, котра повинна принести народу плоди мудрості та досвіду, які нам так необхідні аби ми могли розкрити весь свій потенціал та віднайти свої революційні мотиви для побудови власної держави.

Але. ж росіяни так просто не відпустять Україну, — тож необхідно перетворити українців із простих селян на воїнів. котрі здатні перемогти ворогів для того аби посіяти зерна свободи на теренах російських земель та збирати плоди своєї праці для того аби всі українці могли жити вільним життям та мати свою змогу діяти так щоби всі люди Землі могли прийти до Бога.

«Українці завжди чомусь зупиняються на півдорозі. Ми могли би створити власну казкову державу, — ми могли би бути багатими та вільними... Та щось зупиняє нас у нашій боротьбі. Якась сила стримує нас від повстання. Але тільки повстання проти Російської імперії може дати нам шанс жити так як ми вважаємо за потрібне аби скористатися тою свободою волі, котра була дана Богом всім живим істотам. Українці мають розплющити очі та розпочати свою війну проти зла. Це наша місія. Поки ми не почнемо виконувати місію ми не зможемо розраховувати на те що Бог стане нам допомагати будувати свою державу. Україна знаходиться в кільці зла, — ми стали рабами зла та ми можемо отримати своє право іти своїм шляхом лишень тоді коли станемо перемагати зло у будь-яких його проявах, бо ми народ, котрий має принести любов до свого ближнього. А поки що ми лишень тікаємо від життя, бо воно змушує нас боротися, а ми хочемо лишень любити та жити мирно. Та ми врешті-решт повинні знайти якусь мудрість, котра би вкзала нам як боротися проти зла, якщо ми не можемо взяти в руки меча, — і ця війна проти зла має стати повстанням. Революцією. Лишень той хто бореться за свободу всіх людей може перемагати зло. Бо зло це рабство.», — міркував Тарас Григорович Шевченко.

Кирило-Мефодіївське братство було засноване в 2005 році Іваном Франком та Тарасом Шевченком.

Ця організація мала на меті пдіняти українців на повстання проти Росії.

В 2004 році Російська імперія відновила свої сили та напала на Україну аби знову диктувати світу свої правила життя та гнобити народи, котрі прагнуть іти своєю дорогою до власного фіналу вивчення життя та пізнання Бога, — але Росія зажвди заважала людині думати та діяти, і цього разу — після того як Захід відмовився приймати Україну до своїх лав — Росія змогла завоювати Україну та переконати народ, що українцям потрібно просто служити фундаментоми для створення російської дежрави і таким чином українці виконають свою велику місію по впровадженні добра у світ та вихованню людей на манер поклоніння Богу, котрий і дав Росії можливість відновитися після поразки та повстати знову аби нести свої цінності іншим людям.

Українці прийняли Російську вмпреію, бо хотіли щось творити, — українці хотіли працювати для виживання людства та прагнули бути комусь потрібним.

Після того як Захід відмовився інтегруватися із Україно, бо та ще не досягла розуміння своєї місії та не пізнала життя, — Росія взяла Україну під своє крило та розпочала знову говорити українцям про те що ми один народ, котрий має жити в одній державі задля того аби нести Заходу своє бачення життя та свою мудрість: держава це допоміжник для людини і людина завжди може отримати допомогу від чиновників, котрі повинні займатися проблемами простих людей.

Такі обіцянки Путін дав українському народові.

І українці, розчаровані тим що вони не можуть мати своєї дежрави, котра би давала їм можливість працювати та розвиватися, — повірили російському президенту.

В 2010 році новим президентом незалежної\ України став Тарас Шевченко.

Шевченко перебував в тілі Йосипа Київського, котрий був письменником та філософом, — і проповідував серед українців Кабалу.

«Держава це інструмент самореалізації людини. Держава це не благодійник, котрий має допомагати людям, бо люди є основою держави. Українці як раз ніколи не хотіли нічого робити для побудови української держави. І Україна має стати фундаментом життя та функціонування для тих людей, котрі хочуть творити новий світ, український світ, котрий має дати всім людям Землі можливість реалізовувати свої таланти. Держава це організатор життя народу. і держава не може бути командою, котра має оберігати людей та робити все за людей. Народ повинен сам зрозуміти що чудес не буває і всі можуть отримати лишень те що заслужили. Тож для того аби мати щасливе життя, — необхідно самому прикладати зусилля для його творіння, а дежрава може лишень допомогти Вам в цьому, бо дежрава не створена всіма, — українці не хочуть іти до державотворення і українці хочуть лишень допомагати тим хто має якусь філософію так як росіяни. Саме тому українці і були одними із засновників Російської імперії, котра вбивала та катувала вільних людей. І тепер — в нову еру — українці повинні не шукати якоїсь філософії в чужих людей, а виробити свою задля того щоби отримати мудрість, котра має дати нам шанс створити свій світ, світ ,котрий буде результатом нашої праці та світ, котрий буде нести іншим націям україсньку правду.», — промовив у своєму зверненні із нагоди отримання незалежності України реінкарніація Шевченка Йосип Київський, новий президент України.

«Українці мають відчути те життя, котре проходить повз них та те життя, котре не знає прощень для тих хто не хоче робити свого вкладу у спасіння всього живого, — лишень той хто працює та допомагає іншим може отримати допомогу від Бога, бо те що людина віддає те і отримує. І коли українці не хочуть нічого робити для світу, бо не бачать джерела життя у людях, — є основою проблем українського народу. Треба поломати цю стіну, котра змушує українців йти назад та програвати свою битву за виживання. Українці мають стати до війни проти зла, бо це завдання українців, котрі є добром та сплячим добром. І саме тому ми повинні прокинутися задля нашого власного добробуту, котрий може прийти лишень тоді коли ми всі станемо будувати свій світ, ділячись із іншими своєю мдурістю та життям.», — думав Франко, сидячи перпед телевізором та дивлячись інавгурацію Київського.