Марін Ле Пен ішла по вулиці Парижа.

У неї була сильна охорона, бо на її адресу лунало багато погроз, — ліві хотіли завадити представниці французського народу, котра говорила про неодмінні переміни у житті французів та всього людства, якщо вона отримає мандат довіри від народу...

І це не подобалося багатьом сильним світу цього, котрі хотіли залишити працювати діючу систему, котра відбирає у людей можливість впливати на владу та диктувати свій порядок денний для життя країни та життя всього людства, котре залежало від Франції та чекало від французів рішучих кроків для важливих та якісних перемін.

На наступному мітингу, я буду говорити про те що французи мають ожити! — Французи мають стати нацією, котра здатна себе захистити від ворогів, в першу чергу внутрішніх. — Франція увійшла в затяжну стадію духовної кризи, котру зумовили економічні помилки попередніх урядів та президентів: ніхто не хотів говорити правду про бідність французького народу, — всі хотіли лишень скользити по поверхності та збирати нектар із народу, не даючи людям, розкрити свій потенціал та впливати на ситуацію в дежраві. — Європа та Захід — у кризі, бо народ не може впливати на владу та народ на сьогоднішній день став лишень ресурсом для багатих: немає соціальної рівності та справедливості. — І я хочу аби французи знали, що я буду боротися за радикальні переміни життя всіх людей на планеті. — Я повинна зробити те що не можуть зробити самі народи в цьому світі, — запалити свічу братерства, котра буде нести вість про довге життя для кожного хто прагне зробити свій вклад у розвиток людства та кожного хто хоче творити добро. — Європейський Союз став колонією, в котру зганяють рабів, котрі не можуть знайти собі роботи в своїх країнах, — та ЄС має стати духовним оплотом для всіхх то прагне відновити владу закону та будувати новий світ, а не залишатися місцем відбирання свободи волі у людей, котрі шукають своєї долі, — говорила Ле Пен Марку Аврелію.

Ле Пен часто дискутувала із імператором-філософом, котрий не зумів зберегти Римську імперію і тепер хотів допомгти Заходу зберегти своє обличчя та давати свої поради західним лідерам аби Захід не був знищений дикунами як колись Римська імперія, яку Аврелій не зміг вберегти від — в першу чергу — духовного самознищення коли люди вже більше не вірили у те що зможуть жити так як мріяли, бо бачили цю бідність та несправжеливість навкруги.

Марін Ле Пен говорила духові Марку Аврелія, що у нову еру люди мають не повторити старих помилок та не піти шляхом доїдання свого потенціалу, котрий — після його вичерпання — принесе лишень голод для людей, які не змогли знайти свого шляху та не змогли поповнювати скарбницю духу людського, а не лишень черпати сили із запасів волі та проїдати вою майбутнє, — а європейці повинні піти шлхяом продукування нових здорових сил та енегрій для всього всесвіту ,котрий має розплющиити очі та побачиит всю красу людини та всю могутність її добра, котре не може більше залишатьися поза процесами, а має вийти із тіні та боротися за перемогу добра над злом: всі люди мають прокинутися та розпочати жити так ніби ти завтра помреш, бо ця смерть справді може прийти в будь-яку мить. Духована смерть.. Духовна смерть, в котру потрапили європефйці після того як їхня політична система не змогла дати громадянину надії на те що добро може бути при владі та керувати світом.

Ле Пен таки стала президентом Франції.

Ле Пен проодвждила боротися проти російських дикуінв так само як колись проти них боровся її наставник Марк Аврелій.

Світ побачив нову Францію, котра розпочала фінансувати благодійні програми та легалізувала усіх нелегалів.

Ле Пен реформувала Європейський Союз, створивши Сполучені Штати Європи разом із новим президентом Росії Навальним, котрий — за підтримки французських спецслужб — став новим президентом Росії.

Німеччина стала бідною країною із якої виїхали всі громадяни, — і Меркель прагнула повторити подвиг Ле Пен та не могла справитися зі своїм бажанням обдурювати людей словами про традиційні цінності та вірою у те що Європа має залишатися джерелом фінансування (всі люди вже не хотіли більше жити із грошима під подушкою, а міряли про великий шлях людини до сходу сонця, котре може дати світло любові всім хто здатен побачити реальність) для інших країн та жити старим життям: німці не повірили Меркель, котра хотіла із Пуітним домовитися про новий мир та лишень вела Німеччину до нової війни так само як колись Гітлер.

Ле Пен приїхала до Німеччини та разом із Навальним почала займатися проблемами німецького народу — вона вивела Німеччину із економічної кризи та давши німцям надію на те що життя може бути не таким одноманітинм та складинм і що матеріальні речі не такі важливі як духовні, — привела німецький народ довивчення своєї історії та вивчення філософії нової ери, котра промовляла до всіх людей, запрошуючи їх стати частинами ноовго життя у гармаонії із всіма людми Землі.

Марк Аврелій спустився із масонського раю на Землю та виграв вибори в Німеччині, ставши новим канцлером.

Аврелій говорив німецькому народові про те що потрібно робитивсе навпаки до того що робив Бісмарк, — потрібно не централізувати державу, а давати свободу людям та стежити за дотриманням прав людини.

Сполучені Штати Європи очолила Ле Пе, котра повела Європу до духу, котрий панує над матерією.