Володимир Володимирович Путін подарував Кім Чен Ину свій літак... — просто так Кім Чен Ину буде безпечніше літати світом по справах — адже Путін освятив цей літак своєю аурою, а значить Кім Чен Ин може бути спокійним, проти нього не станеться зрежисована американськими супостатами ревлюція, бо Путін переміг свій народ, втримавши Росію від демократії, і саме тому він найкращий друг північнокорейського хворого, який боїться втратити владу та не спить ночами хоча вся влада у нього в руках...

Дональд Трамп уже готується вколоти Путіну кокаїн аби той не зміг виступити на прес-конференції перед російським народом аби американські підкуплені журналісти засняли Путіна під кайфом та виклали відео в інтернет аби дискредитувати Путіна, мовляв, Путін не працює цілодобово для блага своєї Батькіщини, — а ліниві росіяни прагнуть бути впевненими що хоча би хтось працює на Росію щоби вона часом не розвалилася на кусочки, -, а розтрачає всі вкрадені в російського народу гроші на наркотики...

... Сі Цзіньпінь — має полетіти до Лондона аби відчитатися про створення антиросійських осередків в Москві, котрі мають лобіювати створення в Росії китайських підривних компаній, котрі повинні скеровувати Росію у напрямку Китаю, подальше від Європи: так англійці мстять фрау Меркель за те що та хоче взискати із Англії десятки мільярдів євро за «Брексит».

Віктор Федорович Янукович з тріумфом повертається до України. Після того як він очолив революцію проти себе аби підірвати внутрішню безпеку Росії та врятувати Америку від російської ядерної загрози, — Віктор Федорович знову буде балатуватися в президенти аби відзвітувати перед українським народом про свою анитросійську діяльність.

Рамзан Ахматович Кадиров виявився гомосексуалістом — і всі напади на геїв у Чечні він організував аби створити собі образ залізного гетеросексуала та підняти собі рейтинг серед російських патріотів до стопроцентного рівня та випередити Володимира Путіна у президентській гонці 2018 року, зайнявши своє — положене йому — місце у Кремлі аби знову боротися за незалежність Чечні та розділити Росію на 50 держав як і наказав йому шостий відділ Мілітарі Інтелідженс Сервіс добре підготовленим агентом котрого він є.