Кадировські бандити погрожують «Новій газеті». Журналісти заявили про небезпечні заяви кадировців на адресу видання.

Насправді Рамзан Ахматович планує порішити будь-кого хто активно бореться із Путіним та закликає людей до революції в Росії, бо «Путін це інкарнація Сталіна, котра рятує російський народ від виродження та деградації». Рамзан Кадиров це така собі служба безпеки Володимира Володимировича, котра репресує будь-кого хто прагне змінити порядок життя російського народу та став впливовим у суспільному житті Росії, змінюючи свідомість російської нації та діючи аби росіяни могли усунути Путіна від влади: Кадиров отримує від Кремля мільярди доларів та не планує полишити владу ба навіть сісти у в'язницю за колабраціонізм, коли лідер Чечні став працювати із вбивцею чеченського народу Путіним, котрий провів геноцид чеченського народу у роки російсько-чеченської війни та легалізував тих зрадинків чеченського народу, котрі перейшли на сторону Москви, вбиваючи чеченських повстанців, які клали свої життя за свободу чеченскього народу, — та корупцію, коли Кадиров на тлі бідності чеченців їздить на спортивних автомобілях та розкошує у палацах. Кадиров став великм захисником Путіна, бо Путін «це спаситель Росії», а значить він повинен і надалі «рятувати» чеченців від «терористів», котрі прагнуть вкинути Росію у хаос та розруху.

Тож Кадиров захищає Росію та відробляє ті гроші, які Москва вкладає у Чечню, котра стала на сторону «новго Путіна», який став будувати Росію, врятувавши чеченський народ від голоду та на відміну від Єльцина та Горбачова є «дежравником» та «збирачем російських земель».

Чеченці якось дуже різко змінили своє ставлення до Москви із агресії та ненависті до — любові та братерства.

І на думку Кадирова «великий мир» став можливим, бо «саме Путін дав Росії нове дихання та захистив чеченський та російський народи від тероирстів, які вбивали людей, прикриваючись війною за незалежність»..

І справді — чеченці якось фантастично швидко перейшли від нападів на Росію — до захисту «матері-батьківщини» від «зрадинків-терористів» та «агентів американських імперіалістів»: чеченці здалися Москві, бо стало очевидно, що Кремль, який раніше репресував чеченський народ тепер — став «годувати чеченських патріотів Росії», мовляв, чеченці це росіяни, котрі впали у бісівщину, заплутавишсь у брехні диявольских плутів, котрі обдурили чеченський народ, говорячи про якусь свободу, яку ніхто не міг отримати, бо Росія це матір світу, котра годує всіх землян та чеченців особилво, бо чеченці стали обороняти Москву від «ліберальних фашистів» та «націонал-зрадинків»...

Насправді чеченці, які ненавиділи росіян, — залишился при своїй думці, що росіяни це нахабні люди, котрі прагнуть зросійщити войовничих чеченців та хочуть аби чеченці поклонилися російських гнидам, котрі навіть не вміють воювати та битися на відміну від чеченських пацанів та воїнів.

Просто зараз диктатура Кадирова стала такою сильною та загрозливою, що будь-який конфлікт між росіянами та чеченцями сприймається я к розхитування човна та робота на «американських окупанітв», — та все ж вбивства чеченьских правозахисників та журналістів є показовим актом ненависті росіян до свободолюбивого чеченського народу... — і Кадирову не приховати цього бажання росіян підкорити гірських чечнських людей та гордих чеченських солодатів, котрі можуть боротися за своє право бути такими якими вони є, а не служити як собака російським окупантам та володарям, російським окупантам, котрі прийшли аби закабилити чеченців та змусити їх слугувати своїй культурі та перехреститися у російських людей...

Саме тому Путіну вдалося загасити цей вогонь ненависті чеченців до росіян тим що він відокремив чеченських повстанців від простих мирних людей та зміг переконати чеченьский народ у тому що Москва буде із повагою ставитися до самобутності чеченців та їхнього права жити своїм життям, ходити до свого храму та молитися своєму Богу, — та Путіну не вдалося змусити самих росіян із презирством та зневагою ставиится до чеченського народу, який повстав проти московських репресій та воював проти радянських військ в роки Другої світової війни за те що Сталін посилав содатів на вірну смерть та штрафбати вбивали людей у спину: чеченці це люди, котрі мають гідність та не можуть собі дозволити скоитися до ганебного рабства, котре пропонує чеченцям росіяйський народ, котрий завжди хотів перетворити чеченців у таких самих лизоблюдських ганчірок, якими були всі інароди Радянського Союзу та Російської імперії. Росіяни завжди прагнули перекреслити чеченський опір духовному закабаленню та зробити із чеченців простих радянських рабів, котрі моляться росіянам, бо ті «їх годують».

Тож сучасна історія чеченського народу це — історія того як чеченці домоглися від Москви поваги та відбороли у російскього народу своє право жити зі своєю культурою та своїми конституційними правами.

Так, Кадиров подавив будь-який опір чеченців своєму правлінню та Кадиров годується із рук Путіна саме тому Кадиров тримає чеченців в єжових рукавицях та репресує всіх хто не хоче підкорятися його владі, — та це вже влада не Москви над чеченським народом, це влада своїх, чеченських правителів, котрі не топчуть чеченську культуру, релігію, свободу та риси національного характеру.

Саме тому насправді російсько-чеченську війну виграв Грозний та ті чеченці, які стали до зброї аби не дозволити окупанту принижувати гідність людини.

Так, чеченці не змогли вибороти своєї незалежності юридично та вони змогли отримати цю незалежність фактично... — тож чеченці стали насправді повстанцями, котрі змусили змінити відношення росіян до себе та поважити свій народ.

А Кадиров, який є збирачем податі від Москви для чеченського народу, — це просто клекрк, який вислуговується перед Путіним, бо сам Путін має високий рейтинг довіри серед чеченського народу, і Кадиров може погрожувати журналістам, котрі говорять правду про Путіна та стали критикувати російську диктатуру — та він просто захищає можилвість жити заможно для чеченського народу, котрий отримав від Путіна гроші та свободу і хоче аби Путін продожував вливати інвестиції у Чечню. Саме тому Кадиров просто піариться аби довести чеченцям, що він свій політик та своя людина і що він буде і надалі змушувати Москву платити данину чеченському народові і що Путін, який пгодився бути хлопчиком на побігеньках у чеченців має продовжувати правити Росією аби гарантувати чеченцям потік грошей та інвестицій у Чечню.

Так, чеченці ще не змогли стати політично вільними та вони міняють національний характер росіян та змушують росіян ставитися із повагою до інших людей навіть якщо ці люди не російської національності. І російські журналісти, котрі крииткують Путіна мають право це робити так само як чеченці вимагати грошей від президента Росії...