Україна, незважаючи на антиукраїнську істерію росіян, все ж залишається частиною російського світу: ми прагнемо вийти з-під москвоського ярма та ми не можемо віднайти своєї духовної сили, що може вести нас дорогами свободи. Україна залишається частиною російського менатального простору, котра не здатна зберегти себе, почавши воювати проти російських ворогів, які пропонують нам велику історію та великий доторк до світу сили та мистецства... Росіянин є у нашому мозку агресивним шахраєм, який не хоче визнати нашу державність та наше право називатися самостійною країною — та ми не можемо жити самостійно: малоросійство у нас в крові, — і ми не здатні позбавитися духу кріпацтва, яке вкидає нас у залежність від духовної сили росіян, котрі своїми чарами та жагою до життя, вербують нас до життя російського та філософії російського мовного космгенезу, який дає нам відчуття тоого що ми служимо великій ідеї перевторення людини на бога та що ми є частиною великої містерії, котра несе світу свою енергію життя та свою душу боротьби із поразкою у бутті. Ми загубилися у цьому світі та не можемо віднайти у собі мужність іти своїм шляхом та мати силу душі, котра може давати нам плоди життя. Ми ще діти, які не можуть перебороти свого комплексу меншовартості, котра грає із нами злий жарт: ми не можемо зрозуміти своєї відповідальності та не можемо віднайти своєї унікальної мотивації для творіння власного світу мистецства та власного господарства...

Українці є творінням масонів: ми не були нацією, що створила сама себе — та наші генії стали причиною створення нашої країни, котра має всі шанси стати другим Ізраїлем, бо наша історія схожа на історію єврейського народу: євреї завжди були окремою общиною та завжди ставилися до мудрості та до життя із притаманним їм пієтететом та великою цікавістю. Так і ми є народом, який служив чужому царю та завжди мріяв про свою країну, яка буде ідеалом та землею свободи.

Козаки створити образ українця, який бореться проти гніту — та козаки завжди хотіли лишень більшого майна та більше грошей і не могли дати Україні самої ідеї державності та сили людського духу: козаки були кар'єристами, котрі шукали свого шляху та хотіли отримати своє право керувати українськими землями, оскільки стали настільки сильними аби розраховувати на свою владу над кріпаками. Саме тому козаки ніколи не могли бути фундаментом української державності та саме українська культура та українська душа стражденного народу, який довгий час не міг здолати своїх ворогів та завжди мріяв про велике життя та велику славу — зробив нас нацією. Нас зробила нацією українська мова і саме тому ми повинні плеакати свою культуру задля зберігання своїх традицій та свого етногенезу. Тож ми маємо зуміти перетворити україсньку мову у мистецство та український світ, який має стати причиною того що нам подарують можливість отримати свою повноцінну державу, оскільки ми є осколком світу та ми є культурним центром із своїми думками та своїми законами життя.

Ми є нацією, котра завжди була провінційною та слабкою і не мала сили аби іти своїм шляхом та саме ідея того що ми маємо стати воїнами, котрі переможуть диявольских росіян та їхню диктатуру пролетаріату зробила нас цінним для світу: тож нашою місією та ідеєю україністики має стати повна менатльна та психологічна незалежність від Москви...

Нам демонструють російські серіали та російську мову як ціле життя та цілий комплекс традицій та психогенетики і ми маємо відкинути російську мову аби зберегти свою: зросійщення українця це злочин Російської імперії, котра завжди ставилася до нас як до меншовартісних людей, котрі немають своєї міцності общини аби перемогти ворогів та задекларувати свій особливий статус центру світової життєдіяльності.

Тож саме вироблення наших законів життя може дати нам шанс перетворитися у справжню націю, котра може перемагати проблеми аби стати повноцінною частиною плеяди світових народів.

І саме наша культура, яка завжди базувалася на свободі особистості та свободі прояву людської неординарності, — має стати для нас фундаментом еволюції та вироблення свого генетичного коду.

Саме тому звільнення України від москвоського впливу та російської магії життя має стати для нас місією еліти та простого люду, котрий змушений боротися за своє право жити своїм життям за своїми поглядами та своєю ідентичністю.

Ми маємо перегоруни сторінку байдужості та пасивонсті і стати до створення своєї традиції дежравності та сили розуму. Саме читсий розум, який незабруднений християнською міфлологією та вірою у неіснуючого Бога має стати для нас новим джерелом нашої творчості та українскього відродження.

Ми завжди були язичниками та ми завжди були зв'язаними із природою і саме Християнство розпочало занепад Київської Русі. Тож звільнення від оманливих поглядів та облудливих традицій має стати для нас пробудженням українскього духу, який може зійти до нової вершини розвитку.

Тож ми мусимо працювати для того аби бути єдиними та сильними аби перемогти усі труднощі та усі сили, які заважють нам рухатися уперед.

Сила нації у тому щоби бути настільки товаристськими аби стати потугою, що спроможна подолати силу власних недоліків та стати народом, який може творити свій світ та свою землю облагороджувати аби ми могли іти вперед завдяки нашій напруженій роботі над своїми недоліками та нашій напруженій праці із переобладнання свого духу до потреб сучасності.

Отож ми можемо перемогти диявола, котрий рухається зі сходу на нашу цивіілзацію якщо ми зможемо стати до активного життя, яке творимо ми самі і ніхто крім нас.