Ісламська держава заявила, що Америкою керує ідіот. Раніше Дональд Трамп заявляв про пріоритетність боотьби проти терористів із Ісламської держави. Терористи мають владу — і вони не хочуть поступатися американській коаліції адже їхня влада ідеологічна і така яка несе небезпеку людям: це реальна влада, бо терористи мають владу над життями людей, маючи тисячі смертників, котрі можуть пожертвувати своїм життям аби відібрати його у інших людей. Трамп заявляв про перемогу над терористамами. — та що робити із тии мільйонами людей, які підтримують терористів і бачать в них спасителів, котрі можуть перекроїти світ та дати шанс на великі зміни для людствв? Ніхто не знає як ставтися до таких людей, котрі планують самі скоювати теракти — і думають що цей світ їх принизив та стер і тепер вони мають право відімстити всім людям, котрі ніколи не помічали страждань таких людей. Трамп говорить про перемогу над терористами та він не може перемогти тероризм як явище: смертники ідуть вбивати і вони вірять що попадуть в рай за свій джихад... — тож необхідно усунути саму причину тероризму: соціальні умови існування громадянина, які змушують його скоювати самогубство та тягнути за собою на дно всіх інших. Бідінсть та аморальне суспільство — змушують людей по всьому світу вбивати та катувати інших людей аби виразити свій протест проти того що відбувається у світі. Саме тому необхідно розпочати нову еру у житті людей: необхідно щоби влада прийшла до простих людей та піклувалася про них, бо це люди, а не тварини, — і влада завжди ставилася до простих людей як до соціальних відкидишів, котрі загрожують її правлінню. Саме тому коли люди підуть до влади аби боротися за конкретні зміни, а влада почне поважати людей, — лишень тоді можливо змінити думки терористів, котрі вважають що влада злочина і вона своїми діями сіє смерть та хаос.

Терористи це люди, котрі виступають як представники народу, котрі так само як і більшість населення Землі розчарувалися в цьому світі та вирішили щось робити аби його змінити: не можна відбирати у людей надії на те що вони можуть зробити світ кращим: так, вбивство це шлях до страждань всього людства, та терористичний акт це вихід проблеми назовні і люди, котрі вчинили теракт це люди, котрі заявили про своє неспритйняття цього світу і влади, котра не дбає про людей. Саме тому слід дуже детально вивчати природу тероризму та думати над тим що ми можемо зробити щоби викорінити саму прричину тероризму. Посадити у тюрму терориста просто: він не тікає, він сам хоче аби про нього всі знали, він хоче стати зіркою .котру всі знають, — та необхідно вивчити питання: навіщо він це зробив? І ніхто не хоче цим займатися. Всі думають що слід вбивати тероирстів та саджати джо тюрем всіх вбивць і люди не можуть зрозуміти причини вбивства. Вбивство трапляється тоді коли людина прагне різко дати цьому світу свою відповідь на те що небохідно робити аби люди почали цінуати життя: вбивці хочуть аби суспільство стало більш гуманним. Вбивці змінюють наші погляди на життя і ці вбивства трапляються не просто так. Мим повинні вивчати психлогію кожного вбивці аби зрозуміти що його підштовхнуло до цього злчину: що він відчував про що думав. Отже, ми повинні знати прчину вбивства людьми інших людей.

Коли ісламський тероирст вбиває ніших людей він мріє про рай, який йому приготував Алах за його місію за покарання невірних... — терорист сподівається що він зможе стати героєм, котрий приніс багато користі Богу для того аби всі люди могли справді жити в безпеці та якісно мати можливість функціонувати в соціумі. Люди не злі — і навіть тероирсти та вбивці мають добрі наміри. Люди це добро і саме тому нам слід зрзуміти що штовхає людину на цей злочин аби ми могли усунунти причину біди. Тож коли одного із маніяків спитали чому він вбивав: він відповів: тому що мені про це говорили голоси. В нашому світі існує Бог, котрий має владу над нами і має владу аби дбати про нас. Він зробив змову добра проти зла та керує світом так аби всі живі істоти могли перемагати зло, бо зло вбиває та сіє страждання, а дорбо сіє щастя та успіх і саме тому проти зла треба боротися. Така логіка Бога. І коли трапляється якийсь злочин — вбивство це сигнал що ми живемо не так і ми повинні задуматися над цим сигналом, бо нічого не трапляється просто так в нашому світі.

Коли людина чиинть вбивство — вона прагне змінити світ, ,вона прагне забрати життя аби інші люди зробили хоча би щось для того аби подбати про нього та про жертву. Коли людина чиинть вбивство — вона прагне щось донести людям та не може бо вона заплуталася і вона вже не чекає якогось розуміння від цього світу. Тож необхідно вивчати кожне вбивство чи тероирстичний акт аби зрозуміти що штовхає людину на подібні злочини і що ми маємо зробити аби всі люди Землі мали можливіть спастися та могли освоїтися в соціумі. Коли маніяк чиинть вбивства — він живе нормальним життям і ніхто навіть уявити не може що він вбивця: в нього є сім'я та діти він працює. Та він чинить цей злочин — і він не ховається за маскою, ,він справді думає що він нічого поганого не чинить, він просто робить те що відчуває правильним. Тож необхідно зрозуміти що людину змушує іти на вбивство, — його змушує іти на вбивство великі емоції та великі страждання в душі, які він не може виразити і він вбиває аби висловити свій біль цьому світу. Тож для того аби ми могли констатувати що ми живемо у безпечному світі необхідно досліджувати причини злочину та вивчати психологію вбивць.

Терористичний акт це намагання людини виразити той біль, який вона відчуває. Це намагання помститися за той тупик в який вона зайшла і коли траплячється вбивство все змінюється. навколо все стає новим та не зрозумілим та навколо все стає таким що ми повинні це все змінити аби ми могли жити у вільному суспільстві. Ми маємо шанс коли трапляється вбивство — ми маємо шанс зрбити свій вклад у спасіння людей аби люди могли жити, відчуваючи що їх люблять і про них дбають. Саме тому коли людина відчуває що вона мусить зробити якийсь крок, який виходить за межі моралі та закону, — вона іде на цей крок, бо вона думає що немає іншого виходу. Всі нормальні люди є нормальнии, бо вони живуть так як усі: а ця людина не хоче бути такою як усі, вона хоче аби щось змінилося і вона хоче зробити сві вклад у ці зміни, хоче аби всі почули її крик та її намагання сказати всім що ми живемо не правильно і що вона змушена зробити цей злочин аби ми всі пробудилися та стали іншими. Тож тоді коли ми станемо моральними та ніколи не будемо байдуже споглядати на біду іншої людини — ми зможемо зроуміти що всі люди це ангели, котрі народилися аби мати щастя та достаток, і ми повинні зробити все від нас залежне аби ми жили в мирі та спокої для того аби ми могли знати що ві люди мають допомогу та мають від кого отримати слова істини для успіху всіх і кожного.