МВФ все-таки дає Україні кредит. Та МВФ вже заявив що створення антикорупційних органів в Україні — провалилося... Захід хоче аби влада України стала ближчою до народу, — аби суспільство та влада і еліта та народ домовилися про спільне життя так аби функціонування держави було гармонійним щоби всі зацікавлені сторони отримали вигоду і щоби люди розуміли що вони отримають від служіння своїй країні. Лишиень так можливо створити потужну країну, котра буде життєздатною та сильною. Тож влада України ще не змогла виконати всі умови реформ аби народ зміг працювати на Україну та платити податки: українці не довіряють державі та не хочуть працювати на спільне благо еліти та суспільства. І МВФ вказує на те що між владою та народом немає договору про спільне використання багатств країни та про умови життя влади та народу. Тож саме пошуки виходу із кризи мають бути найбільш актуальними для суспільства.

Влада не хоче втрачати можливості збагачуватися на народові, а народ не хоче нічого міняти, бо система уже працює на народ і сам народ боїться що стане ще гірше... Та якщо ми прагнемо жити по-новому — ми повинні змінитися аби змінилася наша країна. Для того аби все змінилося і люди отримали можливість жити, а не виживати — ми повинні створити нові правила гри, котрі будуть працювати не лишень на один соціальний клас, а на всіх: коли ми зможемо змінити країну для того аби змінилися умови життєдіяльності тоді ми зможемо створити каталізатор перемін для того аби люди відчули що щось міняється і що вони можуть долучитися до змін та реформ.

Коли самі люди відчують покращення свого життя — вони підуть до влади аби допомагти їй змінювати країну та для цього необхідно щоби суспільство та влада не були розірвані прірвою, а навпаки — щоби еліта та народ були зв'яхзані між собою спільним виижвання, ,котре можливе лишень тоді коли люди зможуть отримувати від еліти інформацію про те як порібнно жити так аби твоя країна розвивлася та активно функціонувала. Народ може прожити лишень із справжньою елітою ,котра дбає про людей: та ми повинні усвідомити що ми самі не знаємо що нам порібно робити аби ситуація змінилася, влада робить певні кроки та ці кроки не приносять результат, країна нге працює, все зупинилося. І саме тмоу слід розпочати активно втручатися уполітику аби самі люди із своїх регіонів розповіли які в них проблеми і що необхідно робити всі мнам аби життя стало більш екстравагантним та насиченим подіями, котрі можуть дати нам досвід та знання про те що необхідно робити вже зараз аби розбудувати свою країну. Ми не знаємол що робити та всі вже відчули що необхідно починати щось змінювати ,бо підійшли до рубікону за яким крах. Тож зміни мають розпочатися із низу аби всі громадяни мали можливість достуктися до влади та почати суспільний діалог про шляхи реформування держави....

Тож реформи мають продовжитися і Захід бачить що Україна намагається вийти із кризи та Захід розуміє що до дсягнення успіхів ще дуже далеко: ми не можемо змінити своє життя, бо всі хочуть не боротися проти проблем, а підлаштуватися під систему: нам вигідно брати та давати хабарі — і івсі бояться що вийшовши за рамки вони можуть більше не мати змоги повернутися до зони комфорту. Та якщо ми хочемо вижити — ми мусимо змінити правила системи та розпочати побудову нової країни. Ми мусимо розпочати жити для країни та майбутніх поколінь аби влада могла побачити що ми настроєні серйозно і що ми більше не будемо закривати очі на злочини влади та її корупцію, бо ми хочемо покращити своє життя і знаємо як це зробити. Та миповинні розуміти що лишень дії, котрі будуть мати вагу не лишень для нас , а для всіх, тотбо коли наші дії буудть корисними для всіх громадян ,а не лишень буудть егоїстичними, — тільки тоді ми зможемо полюбити одне одного для відкриття своїх очей та перетворення людей в громадян, а народ — в націю. Тож нам необхідно зрозуміти що ми маємо думати про благо всього народу бо лишень так наші дії можуть мати вплив та продовження.

Реформи можливі лишень тоді коли сам народ буде знати що необхідно зробити і як це зробити: ми можемо досягнути успіху в реформуванні України лишень тоді коли ми самі будемо приймати участь в цих реформах: ми можемо змінити свою країну та для цього необхідно починати із себе... Лишиень тоді коли кожен долучиться до змін — лишень тоді зміни можливі. Реформи починаються не зверху, коли весь народ думає що одна людина, президент, може все змінити, бо він чесний та принциповий, — реформи починаютьсчя тоді коли ми всі готові пожертвувати своїм комфортом для того абм вкласти частину себе в життя всіх. Тож для того аби зміни відбудися ми повинні віддати частину свого життя цій країні аби вона нарешті ожила та розпочала функціонувати. Ми повинні завести серце України аби воно билося та давало нам кров... Україна зараз мертва — в ній немає життя і немає того духу моралі та світла боротьби за виживання, котре має бути в держави аби вона мала можливість давати свої плоди народу так само як дерево годує того хто про нього дбає.

Саме тому ми повинні для початку зрозміти що нам необхідне для початку кардинальних змін — а не дивитися на владу яка сама не знає що робити і всі хочуть один одного надурити аби отримати все забравши все у сусіда. Ми повинні розпочати нове життя, міняючись у кращу сторону та говорячи одне одному про важливі речі, які мають статися аби люди почали вірити у цю землю та служити їй. Саме тому слід діяти аби все почало рухатися та здобувати для себе силу життя: ми повинні розпочати дихати енергією та відточеним розумом аби наше дихання боротьби за виживання держави та наша розмова про майбутнє принесли нам повітря знань та розуміння конкретних дій, котре нам необхідне для того аби завести мотор життя та почати їхати у цій машині до своєї наступпної зупинки: лишень тоді коли ми пізнаємо себе можливий рух уперед, там и повинні відчути свою відповідальність за життя інших людей, бо наша байдужість та розчарування це найбільший недолік, котрий стікає кровю по нашому тілу, котре може зцілитися лишень тоді коли ми будемо точно знати що нам необхідно зробити вже наступної миті, бо влада не здатна змінити Україну, — влада лишень може робити те чого очікує народ ,а народ також не знає що робити, тож тоді коли ми всі прокинемося та станемо усвідомлювати яке рішення нам слід прийняти уже зараз лишень тоді почнуться зрушення в кращий бік.

І так крок за кроком ми зможемо змінити наше життя аби воно було цікавим та наповненим реальним змістом. Ми можемо рзпочати жити лишень тоді коли ми станемо не байдужими та станемо любити себе та іінших аби держава була силоьною та багатою, бо держава це розуміння того що людям слід об'єднатися для дсягнення важливих цілей, — тож тоді коли ми станемо до спільної праці на благо всіх громадян лишень тоді ми зможемо досягнути успіху в побудові нашого спільного дому, який буде приносити плоди життя для всіх хто про нього дбає, працюючи на благо всіх людей Землі.