... Верховна Рада прийняла законопроект про репресії проти активістів... Насправді цей законопроект не «тисне на грантоїдів», — цей законопроект відбирає в українського народу можливість впливати на владу та самому формувати порядок денний життя країни... Не секрет, що українці прокидаються і ми стаємо дедалі більш впливовими у світі та у своїй країні: раніше ми були як ресурс для сильних світу цього та як нація, яка не змогла вижити у світовій геопоплітиці, — зараз ми стаємо сильнішими, розумнішими та досвідченішими.... — і у можновладців виникає бажання закрити рота всім хто хоче та може служити нації аби український народ нарешті прокинувся остаточно та став могутнім гравцем не лише у своїй країні, але і у світі. Вчителі, які дають проповіді українцям, відкриваючи перед українцями весь світ та філософію життя — мають мати можливість продовжувати давати свої лекції та казані для того аби українці могли орієнтуватися у часі та просторі та зрозуміти що їм необхідно робити вже зараз аби врятуватися від бідності та рабства, бо час не чекає, ми повинні діяти вже зараз, бо потім буде пізно: може статися новий Голодомор або нові репресії, якщо ми проспимо свій шанс вибратися вершини аби швидко знайти для себе комфортне місце у світі.

Саме тому — більшість в Парламенті проголосувала за прийняття законопроекту про так звану «підзвітність для антикорупціоенрів», — та насправді цей законопроект просто намагання влади зупинити звільнення українського народу з-під влади корупціоенірв та зрадиників. Наша біда — в тому що є морально та духовно рабським народом: ми маємо матеріальну незалежність та ми ще не стали духовно свобідними, — тож якщо громадянське суспілсьство, яке зараз намагається розбудити українців, привести до тями та розповісти нам що відбувається в нашй країні після радяньских часів коли ніхто нічого не знав, що відбувається у владних кабінетах, — не зможе мати трибуну для того аби українцці могли рзбіратися у тому що твориться на самому верху аби зрозуміти як себе поводити політично та скласти свій план реформ та перетворень, то ми знову потрапимо у рабство до нових госпдодарів та покотимося до російського ярма із гори на яку ми повинні вибратися — інакше ми з неї просто впадемо та розіб'ємося...

Ще з часів Хмельницького — ми жили не в своїй країні, ми були гостями на своїй землі, — і зараз настав час великого сходження українського народу до свого Сіону, який може дати нашому багатостраждальному народові свою велику місію та великий шлях, котрі можуть перетворити нас у справді величну націю, котра здатна виживати у сучасних дуже складних та конкурентих репаліях. У світі мають гроші та щасливе життя — лишень ті нації, які зуміли розбити цю стіну смерті та увійти в життя, звільнившись від кайданів та довівши всім що вони можуть бути придатними для служіння Богу та іншиим націям. Тож ми повинні переборти усі складнощі та не задваатися і не опускати рук, — ми повинні перемогти всі бар'єри та всі проблеми, які у нас виникають аби вижити та дати свою силу боротьби всім народам світу, котрі чекають від нас звільнення від цієї невидимої тюрми, яка тримає нас у рабстві перед Росією та тримає нас у рабстві у самих себе.

Тож тиск на громадянське суспільство з боку влади це — бажання задавити у зародку той плід української демократії та свободи, який має народитися та зростати аби українці могли нарешті побудвати свою державу, яка буде належати нам, так само як Америка наледить американцям... Ми не маємо права закривати очі на те що нас хочуть придушити та змусити мовчати і сидіти тихо у своїй хаті скраю, — ми змінюємося на краще і ми змінюємо свій менталітет та свою свідомість, і ми маємо всі можливості стати багатими та вільними. Та не можна не боротися тоді коли тебе вбивають — аби вижиит необхідно іти та знищити ворога... Просто для того аби ми змогли розбити цю прірву, яка віддаляє нас від повітря державності та свободи — нам потрібно об'єднатися та іти до своєї мети, не покладаючи рук та не розчаровуючись, а лишень воюючи проти всіх хто змушує нас знову ставати рабами.

Саме тому ми повинні повстати проти діючої влади, яка не здатна релальнии кроками та діями розбудувати Україну та дати нам свободу, — ми повинні самі взяти свою волю у свої міцні кулаки та змусити всіх можновладців рахуватися із нашии інтересами, бо сильна нація, яка здатна жити гідним життям та давати здачі тим хто хоче нас закабалити на знищити це — відчуття справедливості, яке може привести нас до успіху тільки якщо ми будемо воювати за цю справедливість, а не махати рукою і говориит що вже не можна нічого зробити і що вся система заточена під наше знищення тому кожен має виживати сам: якщо ми станеом до свого джихаду проти системи та об'єднаємося аби жити законним та моральним життям, то система зникне як роса на сонці, бо ми будемо діяти, а ц езначить що ми вивчили урок тож допомога від Бога — не забариться...